Wat deed Shiva Pishdad vóór 'Tampa Baes'?

Inhoudsopgave:

Wat deed Shiva Pishdad vóór 'Tampa Baes'?
Wat deed Shiva Pishdad vóór 'Tampa Baes'?
Anonim

Na het succes van shows als Showtime's The L Word: Generation Q en Netflix's Queer Eye, stapte Amazon Studios in de queer reality-showgame met Tampa Baes, een nieuwe docuserie met een ensemble van lesbiennes die het hoge leven leiden in Tampa Bay, waar velen tot hun verbazing hoorden dat de queergemeenschap echt bloeit. Twaalf castleden vormen het ensemble en na slechts acht afleveringen, die allemaal in één keer in november 2021 zijn uitgebracht, hebben fans al favorieten uitgeroepen.

Een van de meest prominente castleden is Shiva Pishdad, de gekke en lieve tomboy-lesbienne die je kunt zien flirten met zowat elk meisje dat ze tegenkomt - of ze nu homo zijn of niet. Hoewel er geen officiële aankondiging is of Amazon Studios de show al dan niet voor een tweede seizoen zal verlengen, hopen fans al meer van de 27-jarige Iraans-Amerikaanse op hun tv-schermen te vinden en zijn ze naar haar sociale media gestroomd om blijf op de hoogte van haar avonturen tussen de seizoenen door. Dus wie is Shiva Pishdad en wat bracht haar op het punt in haar leven om op Tampa Baes te zijn? We wilden haar leven voor de show van naderbij bekijken. Dit is wat Shiva Pishdad deed voor Tampa Baes.

7 Shiva Pishdad is een veteraan van feesten

Gebaseerd op de manier waarop Shiva Pishdad Tampa Baes tegenkomt in bars en bij de huizen van vrienden als Brianna Murphy en Haley Grable, had je waarschijnlijk al geraden dat dit meisje geen onbekende is in de partyscene. Op slechts 27-jarige leeftijd viert ze het al jaren in de scene in Zuid-Florida, groeide ze op in de omgeving van Tampa en behaalde ze haar bachelordiploma aan de Universiteit van Zuid-Florida in 2016.

6 Shiva Pishdad is een bedrijfsanalist

Volgens Shiva's LinkedIn-account studeert ze aan de University of South Florida - Muma Business School en studeert ze voor haar master in informatiebeheersystemen. Als dat niets voor u betekent, hoeft u zich geen zorgen te maken, u bent niet de enige. Shiva legt uit dat haar werk en haar passie de relaties zijn tussen bedrijven, mensen en technologie, en dat ze als bedrijfsanalist voor een IT-bedrijf klanten nu helpt hun bedrijfsmodellen te verbeteren door middel van technologie.

5 Shiva Pishdad bezoekt muziekfestivals

Voordat Shiva Pishdad een reality-tv-ster werd, deed ze al groot werk op muziekfestivals zoals Electric Daisy Carnival in Orlando en Sunset Music Festival in Tampa. Ze is niet bang om alles te laten zien en kan vaak topless worden gezien en pasteitjes dragen naar deze festivals, wat deel uitmaakt van haar gedurfde, out-there stijl die ongetwijfeld maakt hoe ze vrouwen lijkt aan te trekken, waar ze ook gaat.

4 Shiva Pishdad werkte voor een farmaceutisch bedrijf

Met haar bachelordiploma op zak ging Shiva Pishdad werken voor een farmaceutisch bedrijf, Bausch + Lomb, waar ze werkte in kwaliteitscontrole en haar analytische vaardigheden ontwikkelde terwijl ze aan het werk was. Het bedrijf maakt duidelijk ooggezondheidsproducten zoals contactlenzen en andere oogchirurgieproducten en heeft zijn hoofdkantoor in Canada met hubs in de Verenigde Staten. We weten niet zeker of dit iets te maken heeft met waarom Shiva met een bril (en zonder) overal op haar Instagram als vliegend te zien is, maar het kan geen kwaad.

3 Shiva Pishdad reist al jaren

Shiva's Instagram documenteert haar leven voordat ze bij Tampa Baes kwam, en we moeten zeggen dat het altijd zo leuk en glamoureus is geweest als wat we in de show zien. Ze is al heel lang een frequente reiziger, zoals blijkt uit veel foto's van haar bestemmingen zoals New York, New Orleans en China Peak, Californië. Het lijkt alsof ze net zo thuis is op de weg als in het Tampa Bay-gebied, en met een (vermoedelijk) nog hoger vermogen na het succes van de serie, is het waarschijnlijk dat ze haar eigen persoonlijke "Shiva show" op de weg in het hele land.

2 Shiva Pishdad is er altijd om de natuur te verkennen

Hoewel haar natuurlijke habitat voornamelijk een bar is, is Shiva Pishdad er ook op uit om met Moeder Natuur om te gaan. Op haar Instagram-account staan veel van haar buitenavonturen, waaronder het verkennen van grotten, ontspannen op prachtige stranden en varen op de oceaan. Tampa heeft geen gebrek aan prachtige bezienswaardigheden om te zien en als een levenslange inwoner van het gebied heeft Shiva ze bijna allemaal verkend.

1 Shiva Pishdad werkte bij een badmodebedrijf

Na haar bachelor in biomedische wetenschappen te hebben behaald, ging Shiva werken voor een badkledingbedrijf genaamd Mahkia Swim, waar ze haar tanden brak als bedrijfsanalist voor het bedrijf en de vaardigheden en ervaring opdeed die ze later zou gaan gebruiken in haar afstudeerprogramma en in haar huidige baan als bedrijfsanalist bij een IT-bedrijf.

Aanbevolen: