Dit zijn enkele van de langstdurende 'Love Island'-paren

Inhoudsopgave:

Dit zijn enkele van de langstdurende 'Love Island'-paren
Dit zijn enkele van de langstdurende 'Love Island'-paren
Anonim

Zodra de revival in 2015 op de Britse schermen verscheen, veroverde de ranzige datingshow Love Island de wereld stormenderhand met meerdere landen die hun eigen versies van de show aanpasten, zoals Love Island Australia en Love Island USA. 7 jaar later en het publiek blijft zomer na zomer afstemmen om te zien hoe een nieuwe reeks single-deelnemers hun perfecte match vinden in de iconische Love Island-villa.

Het uitgangspunt van de show ligt in het feit dat de deelnemers samenkomen en proberen hun ware liefde te vinden, weg van de drukte van de buitenwereld. Het is echter niet allemaal zo eenvoudig als het klinkt als de deelnemers worden geconfronteerd met tests die hun relaties op de proef stellen. Tussen uitdagingen, schokherkoppelingen en bombshells door, moeten de koppels proberen samen te blijven. Zelfs na de 7-jarige looptijd blijft de show het publiek boeien, aangezien ze elke zomer zoeken naar hun favorieten om bij elkaar te blijven en degenen die de cut niet halen, weg te stemmen. Maar wat gebeurt er met deze koppels nadat de camera's niet meer draaien en ze terugkeren naar de echte wereld? Terwijl sommigen snel afbrokkelen onder de druk van een relatie buiten de villa, blijven anderen geliefd, zoals de winnaars van seizoen 7 Millie en Liam. Dus laten we eens kijken naar enkele van de langstlopende relaties die uit de Love Island-villa zijn voortgekomen.

8 Molly Smith en Callum Jones (Seizoen 6)

Eerst hebben we 2020-deelnemers Molly Smith en Callum Jones. Het paar kwam bij elkaar tijdens de Casa Amor-week van het seizoen en zorgde ervoor dat de hoofdvilla in beroering kwam toen ze opnieuw binnenkwamen omdat Jones eerder was gekoppeld aan Shaughna Phillips. Het lijkt er echter op dat het drama en de spanning hun vruchten hebben afgeworpen voor zowel Jones als Smith, aangezien ze meer dan een jaar later samen blijven. Onlangs ging het paar samenwonen.

7 Eva Zapico en Nas Majeed (Seizoen 6)

Een andere Casa Amor-koppeling uit seizoen 6 die bij elkaar blijft, is Nas Majeed en Eva Zapico. Net als Jones en Smith veroorzaakte de koppeling van het paar ook spanning doordat Majeed eerdere partner Demi Jones voor Zapico dumpte. Maar iets meer dan een jaar later, en het paar blijft net zo verliefd als altijd, gaat op dates en toont hun schattige relatie op TikTok.

6 Paige Turley en Finn Tapp (seizoen 6)

Om de lijst met koppels van seizoen 6 af te ronden die sterk blijven, zijn het de eigen winnaars van het seizoen, Paige Turley en Finn Tapp. Tapp en Turley koppelden elkaar tijdens de eerste week van het seizoen en bleven de hele tijd bij elkaar. Dit voedde hun favoriete status bij fans tijdens hun tijd op de show en resulteerde er dus in dat ze de winnende kroon van de serie pakten. Net als de andere overgebleven koppels van seizoen 6, hebben Tapp en Turley het éénjarige merk van hun relatie bereikt. Meest recentelijk heeft Tapp zijn wens geopenbaard om hun relatie een stap verder te brengen door te vermelden dat hij Turley binnenkort ten huwelijk zou vragen!

Terwijl hij met The Sun sprak, zei hij: "Paige is zeker degene, ik zal zeker degene zijn die de vraag stelt", voordat hij later toevoegt dat het moment zeker binnen de komende twee jaar zal komen.

5 Molly-Mae Hague en Tommy Fury (Seizoen 5)

Volgende hebben we seizoen 5 runners-up van 2019, Molly-Mae Hague en Tommy Fury. Hun romance begon op het moment dat Hague de Love Island-villa binnenstapte tijdens de eerdere afleveringen van het seizoen. Op dag 5 koppelde het paar samen en bleef het hele seizoen in het paar. Ondanks het niet winnen van de winnende kroon, zijn Hague en Fury bij elkaar gebleven sinds ze de villa in 2019 verlieten. In september van dat jaar ging het paar zelfs samenwonen in hun eigen appartement.

4 Jess Shears And Dom Lever (Seizoen 3)

Volgende komen we met Jess Shears en Dom Lever uit seizoen 3. Lever en Shears koppelden zich al vroeg tijdens de serie van 2017 aan elkaar en ondanks dat Shears veel eerder dan Lever uit de show werd gedumpt, konden ze hun vonk buiten de villa opnieuw aanwakkeren en zijn sindsdien samen. Gedurende hun vierjarige (en nog steeds tellende!) relatie hebben Shears en Lever officieel de knoop doorgehakt en hebben ze in 2019 zelfs een schattige babyjongen ter wereld verwelkomd.

3 Camilla Thurlow en Jamie Jewitt (Seizoen 3)

Nog een seizoen 3-paar dat in het huwelijksbootje stapte en ouders werd, zijn Camilla Thurlow en Jamie Jewitt. Als een van de eerste meisjes die de villa betrad, worstelde Thurlow om romantische connecties te maken met de andere mannelijke deelnemers tot Jewitt de villa binnenkwam. Het paar koppelde zich op de 34e dag van de serie en bleef samen tot het einde, waarbij ze de tweede plaats innamen. 4 jaar na het verlaten van de villa is het paar gelukkig getrouwd met een schattige dochtertje, Nell, en nog een op komst.

2 Olivia Buckland en Alex Bowen (Seizoen 2)

Vervolgens hebben we een van de langstlopende relaties van Love Island, Olivia Buckland en Alex Bowen. Bowen en Buckland vormden een koppel tijdens het tweede seizoen van de serie, 6 jaar geleden in 2016. Het paar werd tweede en is sindsdien samen gebleven. In september 2018 besloten ze in het huwelijksbootje te stappen en te trouwen!

1 Cara De La Hoyde en Nathan Massey (Seizoen 2)

En tot slot het delen van de titel van de langstdurende Love Island-relatie met Buckland en Bowen is de winnaar van seizoen 2, Nathan Massey en Cara De La Hoyde. Beiden kwamen binnen op dag 1, De La Hoyde en Massey bleven het hele seizoen gekoppeld. Ondanks dat het paar nu gelukkig getrouwd was en niet één maar twee kinderen had, was het bij het verlaten van de villa niet allemaal van een leien dakje gegaan. Kort na het einde van de show ging het paar kort uit elkaar voordat ze hun weg terug naar elkaar vonden.

Tijdens zijn optreden op Good Morning Britain in 2019, opende Massey de zaak. Hij verklaarde: "We hadden die ruimte apart van elkaar nodig om te beseffen hoeveel we van elkaar hielden."

Aanbevolen: