Jeffre Starr's Pink Rolls Royce en andere vreemde auto's van beroemdheden

Inhoudsopgave:

Jeffre Starr's Pink Rolls Royce en andere vreemde auto's van beroemdheden
Jeffre Starr's Pink Rolls Royce en andere vreemde auto's van beroemdheden
Anonim

Beroemdheden die luxe auto's en sportwagens kopen is niets nieuws, en het is ook niet ongebruikelijk dat beroemdheden hun rijkdom gebruiken om hun toch al dure auto's aan te passen met flitsende en soms opzichtige aanpassingen. Hoewel er niets mis is met het customizen van een auto – sommigen hebben er zelfs een kunst van gemaakt – v alt er iets te zeggen als beroemdheden een beetje te ver gaan met het aanpassen van hun auto.

Of het nu Kim Kardashian's teddybeer Lamborghini of Snooki's roze en zwarte Escalade was, er zijn meer dan een paar keer geweest dat beroemdheden probeerden hun auto's te misleiden die alleen de wenkbrauwen deden fronsen. Hier zijn enkele van de meest bizarre aangepaste auto's die worden bestuurd door mensen die misschien net iets te veel geld hebben om uit te geven.

10 De pluizige Lamborghini van Kim Kardashian

Kim Kardashian bedekte de binnen- en buitenkant van haar Lamborghini Urus met witte pluisjes. Als we bedekt zeggen, bedoelen we BEDEKT, zelfs de achterkant van haar spiegels en de wieldoppen op haar wielen zijn bekleed met het spul. De stickerprijs voor een Urus is al meer dan $ 200.000, dus god weet hoeveel Kim deze onpraktische wijziging heeft uitgegeven. Een met stof beklede buitenkant maakt elke auto onpraktisch om te besturen en bijna onmogelijk schoon te maken. Je kunt je alleen maar voorstellen hoe hard het personeel van Kim werkt om de binnenkant en buitenkant van dat ding te stofzuigen wanneer ze het terugbrengt naar de garage.

9 De smaakloze verfklussen van Chris Brown

Chris Brown heeft de gewoonte om Lamborghini's te verzamelen, maar hij heeft ook de gewoonte om ze aan te passen met bizarre buitenkanten en verfbeurten. Hij heeft verschillende Lamborghini Aventadors, elk met een aangepaste verfbeurt die veel trouwe Lamborghini-liefhebbers van streek maakt. Hij heeft er een geschilderd om eruit te zien als een straaljager uit de Tom Cruise-klassieker Top Gun, en een andere die is geschilderd in felgele, rode en blauwe kleuren waardoor het lijkt op een actiefiguur van Voltron. Waarom Chris Brown denkt dat hij het gestroomlijnde ontwerp en de techniek waar Lamborghini bekend om staat kan verbeteren, is een raadsel.

8 Marshawn Lynch's Beast Mode Jeep

Marshawn Lynch is net zo beroemd om zijn merk Beast Mode als om zijn ambtstermijn als de running back voor de Seattle Seahawks. Om zijn merk te eren liet hij zijn Jeep Wrangler misleiden met een zwarte verfbeurt, afgezet met zowel felgroene als donkergroene wielen. Lynch liet een paar exemplaren van deze auto maken en veilden in 2016 voor het goede doel. Zelfs de koplampen van deze auto's hadden een lichtgroene tint.

7 Justin Bieber's Leopard Audi

Hoewel hij het sindsdien naar verluidt heeft afgezwakt, trok Bieber de aandacht toen hij werd gespot achter een Audi R8, die minstens $ 200.000 kostte, die een volledig luipaardprint had gekregen. Bieber heeft een paar van zijn ritten met luide wraps om de tuin geleid en een van zijn auto's is speciaal gemaakt om op de Batmobile te lijken.

6 Snooki's roze getrimde escalade

Snooki nam een geweldige escalade en trimde het met roze omdat, nou ja, omdat ze Snooki is. De Pink Escalade maakte sommige autoliefhebbers van streek omdat het luide roze contrasteerde met het strakke zwarte exterieur van de auto. Snooki ging zelfs zo ver om de grill en het interieur roze te maken.

5 Lebron James's Lamborghini

Lebron James heeft verschillende auto's in zijn verzameling, maar zijn beroemdste is zijn Lamborghini Aventador die hij had aangepast met een felgroene, oranje en witte wrap. Het ontwerp op de schering lijkt iets uit de jungle, het groene en oranje ontwerp zigzaggen tegen elkaar aan om het de uitstraling te geven van een wilde tropische borstel.

4 Hulk Hogan's Hot Wheel Dodge Viper

Hulkamania loopt wild! En zo moet de auto bestuurd worden door zijn maker. Hulk Hogan liet zijn Dodge Viper uit 1994 misleiden om te passen bij zijn merk en zijn worstelkleuren. De buitenkant en het interieur van zijn auto zijn felrood afgezet met felgeel, precies zoals zijn WWE-uniform was. Hoewel hij meer op een Hot Wheel lijkt en minder op de auto van een WWE-kampioen, is de auto beslist net zo luid en krachtig als zijn bestuurder.

3 De roze Bentley van Paris Hilton

Het verbaast waarschijnlijk niemand dat de erfgename van het hotel en reality-tv-ster meerdere auto's heeft die ze heeft aangepast, maar een waar versnellingshoofden al een tijdje commentaar op geven, is haar geheel roze Bentley. De auto is letterlijk helemaal roze, de buitenkant en het lederen interieur zijn beide een bijpassend Barbieroze.

2 Dennis Rodman's seksistische Hummer H1

Hoewel de auto sindsdien is geveild, werd de H1 van Dennis Rodman beroemd vanwege zijn aangepaste lakwerk. De benzineslurpende SUV is bedekt met een grijs-zilveren achtergrond die wordt geaccentueerd door de schilderijen van naakte vrouwen die de auto op een bizarre, en sommigen zouden zeggen seksistische mode, bedekken.

1 Jeffree Starr's Pink Rolls Royce Armada

Het afsluiten van de lijst is waarschijnlijk een van de luidste aanpassingen door visagist en YouTuber Jeffree Starr. Starr heeft verschillende auto's, veel van hen roze, maar hun Rolls Royce Cullinan verdient speciale erkenning. Met een stickerprijs van $ 300.000 is het al een van de duurste auto's op de markt, dus je zou waarschijnlijk geschokt zijn om te horen dat het geheel roze pluche interieur van deze auto Starr meer dan $ 100, 0000 kost.

Aanbevolen: