Hoe Ashlee Simpson een nieuwe carrière vond op reality-tv

Inhoudsopgave:

Hoe Ashlee Simpson een nieuwe carrière vond op reality-tv
Hoe Ashlee Simpson een nieuwe carrière vond op reality-tv
Anonim

Muzikant, actrice en reality-tv-ster Ashlee Simpson had een veelbelovende carrière in de jaren 2000. Ze werd beroemd als de jongere zus van zangeres Jessica Simpson, maar ze maakte al snel naam. Tegen het einde van het decennium lijkt het echter alsof de ster besloot de muziek en acteren op te geven - en daarmee trok ze zich langzaam terug uit de schijnwerpers. Een ding dat degenen die de jongere Simpson-zus bijhouden weten, is dat ze gedurende haar hele carrière behoorlijk wat reality-televisie heeft gedaan - of dat nu is dat ze haar eigen reality-tv-shows lanceert of als gast op andere verschijnt.

Vandaag bekijken we alle reality-tv-projecten waar Ashlee Simpson sinds het begin van de jaren 2000 bij betrokken is geweest. Van The Ashlee Simpson Show tot Ashlee + Evan - blijf scrollen om te zien in hoeveel van deze shows je de ster hebt gezien!

6 Ashlee Simpson werd in de vroege jaren 2000 beroemd als zangeres en actrice

Ashlee Simpson werd begin jaren 2000 beroemd als de jongere zus van zangeres Jessica Simpson. In die tijd streefde Ashlee - die op het punt stond 20 te worden - een carrière na in zowel muziek als acteren.

In 2002 voegde ze zich bij de cast van de familiedramaserie 7th Heaven en in 2004 bracht ze haar debuutsingle 'Pieces of Me' uit. Tegenwoordig staat Ashlee Simpson echter vooral bekend om de reality-tv-shows waarin ze gedurende haar hele carrière te zien was.

5 In 2003 had Ashlee Simpson haar reality-televisiedebuut op 'Newlyweds: Nick and Jessica'

Pasgetrouwden- Nick en Jessica scene
Pasgetrouwden- Nick en Jessica scene

Ashlee Simpson begon haar carrière als reality-tv-ster in 2003 toen ze verscheen in de reality-tv-show Newlyweds: Nick and Jessica van haar zus Jessica Simpson. De show ging in première in 2003 op MTV en eindigde in 2005 na drie seizoenen. In die tijd werd Ashlee Simpson beroemd en daarom was niemand verrast dat ze al snel haar eigen reality-tv-show op MTV had. Pasgetrouwden: Nick en Jessica hebben momenteel een beoordeling van 3,8 op IMDb.

4 En in 2004 ging haar eigen reality-tv-show 'The Ashlee Simpson Show' in première

De Ashlee Simpson Show-poster
De Ashlee Simpson Show-poster

Omdat Newlyweds: Nick and Jessica zo'n succes was, ging in 2004 Ashlee Simpson's eigen reality-tv-show met de titel The Ashlee Simpson Show in première op MTV.

Het duurde twee seizoenen voordat het eindigde in 2005, en het liet kijkers het begin van Ashlee's carrière als zangeres zien, evenals het proces van het opnemen en uitbrengen van haar debuutalbum, Autobiography. Momenteel heeft The Ashlee Simpson Show een beoordeling van 3,7 op IMDb.

3 In 2018 ging haar tweede reality-tv-show 'Ashlee + Evan' in première

Nadat The Ashlee Simpson Show in 2005 was afgelopen, nam Ashlee Simpson een pauze van haar muziekcarrière en de schijnwerpers. In 2018 besloot de ster echter terug te keren naar reality-televisie. In 2014 trouwde Ashlee met muzikant en acteur Evan Ross en samen vormden de twee het duo Ashlee + Evan. In 2018 brachten ze hun debuut extended play uit en datzelfde jaar ging hun reality-tv-show Ashlee + Evan in première op E!. De show liep voor één seizoen, bestaande uit zes afleveringen, en het volgde de twee terwijl ze probeerden het leven als nieuwe ouders en hun carrière in evenwicht te brengen. Momenteel heeft de reality-tv-show een beoordeling van 5,1 op IMDb.

2 Naast de hoofdrol in haar eigen shows, verscheen Ashlee Simpson ook in andere reality-televisieprojecten

Naast de hoofdrol in twee van haar eigen reality-tv-shows en vaak te zien in haar zussen, is Ashlee Simpson ook geen onbekende in andere reality-tv-projecten. In 2005 verscheen ze op Punk'd, en in 2008 was ze te zien in een aflevering van Dog Whisperer. In 2011 was ze gastjurylid bij America's Next Top Model en in 2019 was ze te zien in een aflevering van Drop the Mic. Ashlee Simpson's meest recente reality-tv-optreden is in een aflevering van The Bachelor Presents: Listen to Your Heart uit 2020.

1 Momenteel is ze niet in een reality-tv-show

Hoewel Ashlee + Evan Ashlee Simpson's laatste reality-tv-show was, is het veilig om te zeggen dat het niemand zou verbazen als de 37-jarige haar weg terug zou vinden naar het populaire televisiegenre. Sinds 2020 heeft de ster - wiens vermogen wordt geschat op $ 11 miljoen - echter besloten om zich meer op haar privéleven en haar gezin te concentreren, aangezien ze een moeder van drie is. Gelukkig voor haar fans deelt Ashlee Simpson vaak wat ze van plan is op haar Instagram-profiel en degenen die haar volgen, hebben zeker goede hoop dat de ster binnenkort zal besluiten een comeback te maken - of dat nu in muziek, acteren of reality-tv is!

Aanbevolen: