Grimes onthult plan om haar hele lichaam te bedekken met 'Alien'-tatoeage

Inhoudsopgave:

Grimes onthult plan om haar hele lichaam te bedekken met 'Alien'-tatoeage
Grimes onthult plan om haar hele lichaam te bedekken met 'Alien'-tatoeage
Anonim

Grimes ging naar Instagram om haar plan om haar hele lichaam te bedekken met een 'buitenaardse' tatoeage met haar 2,3 miljoen volgers. De muzikant toonde trots de start die ze al had gemaakt, waarbij ze haar romp ontblootte om een futuristisch ontwerp te onthullen, vervaardigd in witte inkt, dat haar borst en buik omlijstte.

Naast de verbluffende foto schreef Grimes: "De lange, langzame inspanning om een volledig buitenaards lichaam te hebben - gna wordt volledig bedekt met witte inkt".

Haar nieuwe tatoeage begeleidt de 'Alien Scars'-inkt die ze vorig jaar kreeg

Ze plaatste ook een foto van zichzelf met haar getalenteerde tattoo-artiest, waarin ze schreef: "Ik was zo in de ban van de recordpromo dat ik vergat om deze geweldige tattoo te plaatsen die ik kreeg van @w4th.co".

Dit is niet de eerste van Grimes' 'buitenaardse' tatoeages. Vorig jaar uploadde ze een foto van een grote "buitenaardse littekens" inkt. Het kunstwerk bestond uit een reeks delicate wervelingen die haar rug bedekten en hoewel ze direct na de conceptie rood waren, onthulde de hitmaker dat ze, eenmaal genezen, wit zouden zijn.

In het bijschrift van de afbeelding had Grimes gezegd: "Volledige rug in witte inkt door @tweakt w sum help from the alien computer brain of @nusi_quero".

Hoewel de tatoeages rood zijn na het inkten, zijn de viezigheid onthuld zodra ze genezen zijn, ze zullen wit zijn

“Heb geen goede foto want het doet te veel pijn en ik moet slapen haha, en het zal een paar weken rood zijn, maar het zijn mooie buitenaardse littekens”.

Naast het werken aan haar buitenaardse esthetiek, is Grimes druk bezig met co-ouderschap met ex-vriend Elon Musk. Het paar lijkt nog steeds vriendelijk te zijn, met Musk die op het moment van hun splitsing verklaarde: We zijn semi-gescheiden, maar houden nog steeds van elkaar, zien elkaar vaak en hebben goede verstandhoudingen.”

Hij onthulde ook dat zij en hun zoon X Æ A-Xii bij hem woonden en onthulde: Voor mijn werk bij SpaceX en Tesla moet ik voornamelijk in Texas zijn of naar het buitenland reizen en haar werk is voornamelijk in LA. Ze logeert nu bij mij en Baby X is in de aangrenzende kamer.'

Bovendien heeft de getalenteerde ster non-stop gewerkt om haar zesde album 'BOOK 1' af te maken en te promoten. Over het project gesproken, ze vertelde fans: "Nadat mijn album [is] uit, heb ik een 35-track nightcore-album dat ik sinds 2015 heb gemaakt en waarvan ik denk dat het [echt] moet uitkomen."

"Ik denk niet dat het heel logisch is, maar het wordt zo absurd lang lol!"

Aanbevolen: