Adele dankt haar voormalige leraar met het inspireren van haar hele carrière

Inhoudsopgave:

Adele dankt haar voormalige leraar met het inspireren van haar hele carrière
Adele dankt haar voormalige leraar met het inspireren van haar hele carrière
Anonim

Als er één ding is waar elke vrouw ter wereld zich mee kan identificeren, is het die ene leraar die hen inspireerde om te worden wie ze zijn. Iedereen had een leraar die hen in zichzelf deed geloven en hen op de een of andere manier vorm gaf. De Britse zangeres Adele is ook niet anders.

Er is een ander plezier om je leraar te ontmoeten nadat je iets in het leven hebt bereikt, en niets maakt ze trotser. De Hello-zangeres had een van die momenten in november 2021 toen ze een emotioneel weerzien had met haar voormalige lerares van groep acht.

Een publiek met Adele

Een concertspecial genaamd An Audience With Adele werd uitgezonden in het VK om haar nieuwe album 30 te promoten. De vooraf opgenomen concertspecial had een publiek vol Hollywoodsterren. De toeschouwers stelden de zangeres een paar vragen over zichzelf (in tegenstelling tot de vragen die Oprah aan Adele stelde).

Het publiek was onder meer Samuel L Jackson, die Adele grilt met de vraag of ze ooit haar icoonstatus heeft gebruikt om uit lastige situaties te komen. Dan was er Dawn French, die Adele via haar muziek vroeg naar haar ervaring als relatietherapeut. Er waren ook andere gasten zoals Emma Watson, Dua Lipa en nog veel meer.

Een van deze leuke vragen stuurde de zanger naar een emotionele, nostalgische reis.

Adele kreeg een zeer krachtige vraag gesteld

Na een paar leuke vragen en braden, stelde actrice Emma Thompson Adele de krachtigste vraag van de avond: of iemand uit haar jeugd haar inspireerde.

"Mijn vraag is toen je jonger was, was er iemand die je een beetje steunde of inspireerde of je beschermde tegen alle beproevingen en beproevingen van het leven - en die je inspireerde om door te gaan?" vroeg Thompson.

Zonder erbij na te denken nam de Grammy-winnaar de naam aan van Miss McDonald, haar voormalige lerares Engels in de achtste klas van de Chestnut Grove School in Balham, Londen.

"Ja, ik had een leraar in Chestnut Grove die me Engels leerde", antwoordde Adele onmiddellijk op de vraag van Thompson. "Ze vertrok in jaar acht. Het was maar een jaar, maar ze heeft me echt in de literatuur gebracht. Alsof ik altijd al geobsedeerd was door Engels, en nu schrijf ik natuurlijk teksten."

"Ze was zo verdomd cool, zo boeiend, en ze zorgde er echt voor dat we om ons gaven, en we wisten dat ze om ons gaf en dat soort dingen. Ze had al die gouden armbanden en gouden ringen. Ze was verdomd cool en zo herkenbaar en sympathiek dat ik echt uitkeek naar mijn Engelse lessen, "ze herinnerde zich haar herinneringen aan Miss McDonald.

Adele's tranen konden niet stoppen bij deze verrassing

Toen ze onthulde dat de Easy On Me-zangeres en haar lerares geen contact meer hebben nadat ze de school had verlaten, en ze haar bijna 20 jaar niet had gezien, verraste Thompson Adele door haar te vertellen dat juffrouw McDonald daar was in het publiek.

Zodra het docent-leerlingduo elkaar zag, werd de concertspecial een snikfestijn. Miss McDonald ging het podium op en omhelsde haar snikkende studente en sprak woorden van trots en waardering uit, net zoals elke andere liefhebbende leraar zou doen.

"Oh mijn god, ik ben zo trots op je", zei Adele's voormalige leraar. Aan de andere kant bleef Adele haar leraar vertellen hoeveel ze haar leven had beïnvloed.

"Nee, echt, je hebt mijn leven echt veranderd. Mam! Mam, kun je het geloven?" Adele ging vol ongeloof verder. "Ik heb je niet meer gezien sinds ik een jaar of twaalf was. Ik heb al mijn boeken nog, weet je? Ik heb al mijn boeken van toen je mijn leraar was."

Tijdens het afscheid zwoer het paar om nummers uit te wisselen en vanaf nu contact te houden. "Nu moet ik mijn hele gezicht opnieuw laten doen," zei de 'Someone Like You'-zanger gekscherend en overhandigde het podium aan presentator Alan Carr terwijl ze van het podium afstapte om haar kalmte te hervinden.

De reactie van internet op de emotionele video

Iedereen heeft die ene favoriete leraar gehad die invloed op hen heeft gehad. Die ene leraar die hen inspireerde, die in hen geloofde, die hen bijstond als ze steun nodig hadden.

Toen ITV de video in de nu verwijderde tweet plaatste, zag iedereen op internet de studente in Adele en had ze met haar te maken. Fans deelden zulke momenten uit hun leven.

twitter.com/Tchrstories/status/1462887179353399298?s=20&t=uxI7GbmoZDt9-iCgfU3HKQ

Een Twitter-gebruiker @/wright_read schreef: "Ik zag de clip van zangeres Adele's reünie met haar voormalige leraar Engels vanmorgen en vond het zo ontroerend. Ik kreeg les van zoveel inspirerende leraren, die allemaal zoveel gaven aan onze ex-mijnstad. Ik hoop dat ik het ook als leraar heb kunnen betalen TeachersMakeUs"

Iedereen zag zichzelf en hun leraren in Adele en Miss McDonald. De manier waarop Adele haar lerares van groep acht nog steeds "Miss" noemde, was een aanvulling op het hartverwarmende en emotionele weerzien. Hopelijk zullen meer leraren deze video zien en beseffen dat ze een grote impact hebben op hun leerlingen en hen leren vertrouwen te hebben in zichzelf, liefde en zorgzaamheid.

Adele's nieuwste album, 30, werd uitgebracht in november 2021 en werd het snelst verkopende album van het jaar, en overtrof ABBA. Onlangs moest ze haar concert in Las Vegas annuleren vanwege Covid-19, maar ze heeft gesuggereerd om op te treden bij de BRIT Awards.

Aanbevolen: