Dit is wat Seal heeft gedaan sinds hij gescheiden is van Heidi Klum

Inhoudsopgave:

Dit is wat Seal heeft gedaan sinds hij gescheiden is van Heidi Klum
Dit is wat Seal heeft gedaan sinds hij gescheiden is van Heidi Klum
Anonim

Na zeven jaar huwelijk en acht jaar een koppel zijn het voormalige Victoria's Secret-model, Heidi Klum, en de bekroonde muzikant, Seal, gescheiden. Ze rondden hun scheiding in 2014 af. Seal en Heidi Klum waren jarenlang een iconisch beroemdheidspaar. Veel mensen geloofden dat ze een mooi en perfect liefdesverhaal hadden. Helaas kan schijn vaak misleidend zijn, en in dit geval waren de dingen niet zo perfect als we dachten. Heidi Klum is nu verder - ze is getrouwd met de gitarist van de Duitse band Tokio Hotel. Ze is zo verliefd op haar nieuwe rocker-man, Tom Kaulitz. Bijgewerkt op 12 november 2021, door Val Barone: Het is gemakkelijk te geloven dat beroemdheden een perfect leven hebben, en dus perfecte relaties, maar helaas is dat niet het geval. Seal en Heidi Klum hadden het goed samen, ondanks dat ze er uiteindelijk voor kozen om uit elkaar te gaan, en hebben nu een vriendschappelijke relatie. Ze is verder gegaan en heeft veel dingen met haar leven gedaan, maar wat was er van haar getalenteerde ex-man? In dit artikel bekijken we wat Seal heeft gedaan sinds zijn scheiding.

13 Hij werd een coach op de stem

Seal heeft het behoorlijk druk gehad - hij doet allerlei optredens op tv. In feite was een van zijn meest opmerkelijke banen het verschijnen op de zangwedstrijdshow, The Voice. Nadat hij in 2012 en 2013 was gecast als een van de juryleden van The Voice Australia, werd hij uitgenodigd om in 2017 terug te keren als coach.

12 Hij bracht een album uit in 2015

In 2015 bracht de getalenteerde muzikant een nieuw album uit, 7. 7. Het is het negende studioalbum van Seal en bevat populaire anthems zoals Every Time I'm With You en Do You Ever. Sommigen beschouwen dit album misschien als de comeback van Seal, want het was zijn eerste album sinds 2010.

11 Hij adopteerde een worsthond

Terwijl Seal enkele van zijn persoonlijke momenten op sociale media deelt, hebben we gemerkt dat hij enkele foto's heeft gemaakt samen met een nieuwe en schattige vriend. Het lijkt erop dat de 57-jarige muzikant een schattige kleine teckel genaamd Donatello heeft geadopteerd.

10 Hij bracht toen nog een album uit in 2017

De late jaren 2010 waren een geweldige tijd, muzikaal gezien, voor de 57-jarige artiest. In 2017 bracht Seal zijn tiende album uit, genaamd Standards, wat hem later een Grammy-nominatie opleverde. Deze release markeerde een nieuwe start in zijn carrière, want het was Seal's eerste plaat na het ondertekenen van een nieuw contract met Virgin Records.

9 Seal is lid geworden van de Charity Group Band Aid 30

In 2014 sloot Seal zich aan bij Band Aid 30, een nieuwe versie van de liefdadigheidsmuziekgroep Band-Aid, die in 1984 werd opgericht om geld in te zamelen voor de hongersnood in Ethiopië. Samen met andere Britse en Ierse artiesten nam Seal een herziene versie op van Do They Know It's Christmas? in een poging geld in te zamelen om degenen die getroffen zijn door de Ebola-crisis te helpen.

8 Hij trad op tijdens een liefdadigheidsevenement georganiseerd door Brad Pitt

Seal heeft zijn hele leven bijgedragen aan veel liefdadigheidswerk. Een van zijn liefdadigheidsbijdragen omvatte het inzamelen van geld om nieuwe huizen te bouwen voor de slachtoffers van de orkaan Katrina in 2005. Om dit te doen, trad Seal samen met Kanye West en andere artiesten op tijdens het liefdadigheidsevenement van Brad Pitt's Make It Right Foundation.

7 Seal was een jurylid over America's Got Talent

Is er een reality-tv-zang- of talentenjachtshow geweest waar Seal geen deel van uitmaakte? Het lijkt niet zo. In 2017 werd The Get It Together-zanger gecast als gastjurylid voor het 12e seizoen van America's Got Talent.

6 Hij fietst als sport

Henry Olusegun Adeola Samuel, ook bekend als Seal, heeft nogal wat foto's gedeeld van zichzelf terwijl hij op zijn fiets een rondje maakt. Dat klopt - de 57-jarige muzikant is op het toppunt van fitness en geniet van fietsen als een sport. Seal draagt zelfs professionele wielerkleding, omdat hij zich volledig inzet voor de sport.

5 Hij was een deelnemer aan de gemaskerde zanger

De afgelopen jaren hebben onthuld hoeveel de muziekster ervan hield om op tv te verschijnen. In 2019 was Seal namelijk een deelnemer aan het tweede seizoen van The Masked Singer. De tv-show is een zangwedstrijd waarbij beroemdheden verkleed moeten optreden. Seal presteerde als luipaard en eindigde op de vierde plaats.

4 Hij werd genomineerd bij de Grammy Awards 2019

Hoewel deze foto werd genomen in 1996, toen de zanger maar liefst drie Grammy's won, bleef Seal decennia later succes boeken in de muziekindustrie. De Crazy-zanger werd voor het laatst genomineerd bij de 2019 Grammy Awards, voor Best Traditional Pop Vocal Album.

3 Hij trad op op BBC's Strictly Come Dancing

Strictly Come Dancing is een Britse tv-show van de BBC, waarin meerdere beroemdheden 'ballroomdans'-routines uitvoeren. Als verbazingwekkend romantische zanger was het niet meer dan normaal dat Seal werd uitgenodigd om enkele van zijn mooiste liedjes voor de show uit te voeren.

2 Hij heeft zijn kinderen co-ouderschap gegeven met Heidi Klum

Omdat de Kiss From A Rose-zanger vier kinderen deelt met het supermodel, moet het voormalige getrouwde stel vriendschappelijk blijven om vreedzaam co-ouderschap te hebben. Heidi Klum hangt rond met haar kinderen en haar huidige vriend, Tom Kaulitz, maar Seal is zeker in de mix.

1 Hij had het zwaar tijdens quarantaine

Vorig jaar was zwaar voor iedereen, en hoewel Seal het in veel opzichten beter afhandelde dan de meesten, was het nog steeds zwaar voor hem, vooral als het erom ging voor zijn gezin te zorgen. Heidi woont in Duitsland terwijl hij in de VS woont, en dat is in normale omstandigheden misschien een beetje lastig, maar tijdens een pandemie is het vrijwel onmogelijk. Het duurde even voordat ze tot overeenstemming kwamen, maar uiteindelijk vonden ze een manier om de tijd met de kinderen te verdelen en ervoor te zorgen dat ze veilig reisden. Nu de beperkingen zijn opgeheven, is het nu waarschijnlijk gemakkelijker.

Aanbevolen: