Wat is er gebeurd met de Maximoff-tweeling uit 'WandaVision'?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de Maximoff-tweeling uit 'WandaVision'?
Wat is er gebeurd met de Maximoff-tweeling uit 'WandaVision'?
Anonim

De met een Emmy bekroonde serie WandaVision gaf de aftrap voor het Marvel Cinematic Universe op Disney+. De show vindt plaats na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame, waar Elizabeth Olsens Wanda blijft rouwen om het verlies van Vision (Paul Bettany).

In WandaVision slaagt Wanda er echter in hem terug te brengen, en samen proberen ze nog lang en gelukkig te leven in een alternatieve realiteit van evoluerende familie sitcoms.

In de show waren er veel hoogtepunten, waaronder enkele diepzinnige lijnen. Het superheldenpaar kreeg later zelfs kinderen, de tweeling Billy en Tommy. Helaas lijkt het erop dat de jonge jongens van de wereld verdwijnen op het moment dat Wanda besluit zich te verzoenen met haar harde realiteit. Sindsdien is het onduidelijk of fans ze weer zullen geven. Dat gezegd hebbende, zal iedereen blij zijn te weten dat de acteurs sindsdien andere rollen hebben vervuld.

Wie speelde de Maximoff-tweeling in 'WandaVision'?

Voor veel fans was het zeker een aangename verrassing toen Marvel Billy en Tommy Maximoff introduceerde in de MCU. Natuurlijk, niemand mocht ze als baby's te lang waarderen, omdat de jongens snel ouder werden in de show. Maar dat gaf de kijkers in wezen ook meer tijd om twee relatief nieuwe acteurs aan het werk te zien.

Het karakter van Billy wordt gespeeld door de in Dallas geboren Julian Hilliard, die geen onbekende is in het werken in episodische tv. De allereerste grote rol van Hilliard was die van de jongere versie van Luke Crain in de Netflix-horrorserie The Haunting of Hill House.

Hoe eng de serie ook is, Hilliard kijkt nog steeds met veel genegenheid terug op zijn tijd in de show. "The Haunting of Hill House was extra speciaal, omdat ik zoveel goede vrienden heb gemaakt", zei de jonge acteur.

“Ik hou ervan om rond te hangen met Violet McGraw die Young Nell speelde en Olive Abercrombie die Abigail speelde. Ook [creator] Mike Flanagan creëerde zulke geweldige personages en was een genot om mee te werken.” Later speelde Hilliard ook samen met Natalie Dormer in het Showtime-drama Penny Dreadful: City of Angels.

Tegelijkertijd heeft Hilliard ook aan een handvol films gewerkt sinds hij zijn Hollywood-debuut maakte. Om te beginnen speelde hij in de komedie Greener Grass en voegde zich vervolgens bij Nicolas Cage in de sci-fi horror Color Out of Space. Voor de regisseur van de film, Richard Stanley, is Hilliard een kindacteur die bij uitstek geschikt is om horror te maken.

"Er was body horror, dus het was moeilijk om hem daartegen te beschermen, maar zijn gewoonte om de hele tijd dat we op de set waren monsters te tekenen en enge wezens met kleurpotloden te tekenen, hielp echt", herinnert Stanley zich. "Dat hebben we in de film verwerkt." De regisseur voegde er later aan toe: "Tussen deze coming-out en The Haunting of Hill House zal hij een tijdje bij ons zijn.”

Aan de andere kant is Jett Klyne, die Tommy Maximoff speelde, ook een vrij jonge Hollywood-veteraan, die zijn filmdebuut maakte in 2013 nadat hij in verschillende commercials was verschenen. En net als Hilliard is ook Klyne thuis in het horrorgenre. Sterker nog, een van zijn vroegste films is de horrorthriller The Boy. In de film speelde hij het titulaire personage en de belangrijkste antagonist van de film.

Klyne zette ook zijn zoektocht naar horror voort met de film Devil in the Dark uit 2017 en later Z en Puppet Killer. Daarnaast deed de jonge acteur ook gastrollen in shows als Supernatural, The X-Files en Chilling Adventures of Sabrina. Ondertussen speelde Klyne ook ooit met Dwayne Johnson in het actie-avontuur Skyscraper.

Wat hebben de Maximoff-tweeling gedaan sinds 'WandaVision'?

Na het maken van hun MCU-debuut, hebben de Maximoff-tweeling het behoorlijk druk gehad. Om te beginnen speelde Hilliard in The Conjuring: The Devil Made Me Do It naast de Conjuring-franchisesterren Patrick Wilson en Vera Farmiga. In de film speelt Hilliard een jonge jongen die bezeten raakt door de duivel. Hij brengt het grootste deel van zijn tijd op het scherm door met zijn lichaam te buigen en gruwelijke kreten te maken.

Wat de regisseur van de film, Michael Chaves, betreft, is het optreden van Hilliard in de film ongelooflijk indrukwekkend. Hij noemde de jonge acteur zelfs de 'jonge meester van genrefilms'.

Wat Klyne betreft, de acteur zal de hoofdrol spelen in de aankomende dramathriller 13 Steps. De film vertelt het verhaal van broers en zussen die Mexico ontvluchten naar Canada nadat hun vader is vermoord door het Mexicaanse kartel. Wat ze zich echter niet realiseren, is dat een huurmoordenaar hen heeft opgespoord.

Ondertussen zijn er enkele theorieën geweest over hoe zowel Billy als Tommy terug in de MCU kunnen worden geschreven. Er is tenslotte een canon in de Marvel Comics-wereld waar ze opgroeien en zich bij de Young Avengers voegen.

Tegelijkertijd zijn er ook mensen die geloven dat Billy en Tommy weer tot leven kunnen worden gewekt in de gebeurtenissen van de aankomende MCU-film, Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Het personage van Olsen speelt immers ook een prominente rol in het verhaal. Tot de release van de film zal niemand het echt zeker weten.

Aanbevolen: