Alles wat we weten over het leven en de relatie van 'Bachelor'-alums Arie Luyendyk Jr en Lauren Burnham

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over het leven en de relatie van 'Bachelor'-alums Arie Luyendyk Jr en Lauren Burnham
Alles wat we weten over het leven en de relatie van 'Bachelor'-alums Arie Luyendyk Jr en Lauren Burnham
Anonim

De levens van Bachelor-alums Arie Luyendyk Jr en Lauren Burnham zijn enorm geëvolueerd sinds ze voor het eerst op reality-tv verschenen. Na een reeks ups en downs op The Bachelor,gingen ze door met hun "nog lang en gelukkig", en ze hadden geen idee hoeveel hun leven op het punt stond te veranderen.

Arie en Lauren hebben een sterke en regelmatige band met hun fans onderhouden door consistente updates op sociale media uit te voeren, en fans hebben zich bij hen kunnen aansluiten terwijl ze hun pad als getrouwd stel volgen. Hoewel ze tegenwoordig geen reality-tv-zendtijd krijgen, hebben ze zeker genoeg aan de hand in hun leven om ze actief bezig te houden.

10 Arie Luyendyk Jr en Lauren Burnham gaan sterk

Ondanks het feit dat Arie oorspronkelijk Becca Kufrin ten huwelijk vroeg voordat hij een ommezwaai maakte en naar Lauren ging, is dit stel nog steeds sterk. Arie en Lauren zijn samen zalig gelukkig gebleven en spetteren regelmatig over elkaar op sociale media. Ze hebben echt een manier om elkaar op te tillen en onwankelbare steun voor elkaar te tonen, en posten constant over hun gelukkige tijden als getrouwd stel.

9 Arie en Lauren begonnen hun officiële leven samen op een privémanier

Arie Luyendyk Jr en Lauren Burnham verloofden zich op de nationale televisie, maar ze kozen voor een meer ingehouden, privé-aangelegenheid toen het tijd was voor hen om hun geloften uit te wisselen. Ze trouwden op 12 januari 2019 onder het perfect weelderige landschap in Maui, Hawaii, in een prachtige, romantische ceremonie. Hun bruiloft werd geleid door Chris Harrison, gastheer van The Bachelor, en het paar weigerde camera's aanwezig te hebben tijdens de ceremonie. Dit real-life moment was niet een moment dat ze wilden delen op reality-tv.

8 Arie Luyendyk Jr en Lauren Burnham werden ouders in 2019

Arie en Lauren ontdekten dat ze een baby verwachtten voor hun trouwdag, en ze konden niet gelukkiger zijn toen ze het nieuws hoorden. De timing was misschien niet wat ze hadden gepland, maar ze waren opgetogen toen ze ontdekten dat ze binnenkort ouders zouden worden. Op 29 mei 2019 werd baby Alessi geboren. Haar trotse ouders barstten uit hun voegen, vol gelukzaligheid bij de nieuwe aanwinst in hun gezin.

7 Arie Luyendyk Jr en Lauren Burnham leden aan een miskraam

Lauren Burnham zorgde ervoor dat hun eerste zwangerschap eruitzag als een briesje, maar helaas kregen de pasgetrouwden een enorme klap die hun leven voor altijd zou bepalen. Een hartverscheurende video onthulde het moment waarop Lauren zich realiseerde dat ze een miskraam had met hun 2e kind.

Het was begrijpelijk dat ze allebei kapot waren, en Lauren plaatste een reeks oprechte berichten waarin ze haar hartverscheurende ervaring schetste en anderen steunde die deze moeilijke overgang hadden doorgemaakt.

6 Arie en Lauren hadden een tweeling

Arie Luyendyk Jr en Lauren Burnham kregen nog meer een band door de uitdagende beproeving van het overwinnen van hun miskraam. Terwijl ze werkten om de diepe pijn te overwinnen die werd veroorzaakt door het verlies van een kind, ontvingen ze nieuws dat hen hielp om in een positievere richting vooruit te gaan. Lauren was dolblij om het opwindende nieuws te delen met haar aanbiddende fans. Ze ging naar sociale media om te verklaren dat ze weer zwanger was, en deze keer onthulde het paar dat ze zwanger was van een tweeling. De tweelingjongen en het meisje heetten Lux en Senna.

5 Er was een grote schrik met de baby van Arie en Lauren

Lux werd volkomen gezond geboren, maar de relatie van Arie en Lauren werd opnieuw op de proef gesteld toen baby Senna complicaties kreeg. Ze had moeite om zelfstandig te ademen en vertoonde tekenen van vertraagde ontwikkeling. Met grote voorzichtigheid bleef Senna in het ziekenhuis terwijl Lux naar huis ging om zijn oudere zus te ontmoeten. Artsen hielden Senna's trage hartslag in de gaten, wat hen zorgen baarde vanwege haar moeizame ademhaling, maar ze werd al snel sterker en werd verwelkomd in haar nieuwe huis door haar liefhebbende ouders.

4 Arie Luyendyk Jr en Lauren Burnham kochten onroerend goed in Hawaï

De voormalige reality-tv-sterren trouwden in Hawaï en in 2021 namen ze hun kroost mee naar Hawaï voor een vakantie vol nostalgie. Deze keer was hun reis nog spannender, omdat ze sociale media gebruikten om opwindend nieuws met hun fans te delen. Arie en Lauren hadden zo'n diepe emotionele band met de regio dat ze uiteindelijk besloten onroerend goed in Hawaï te kopen, en ze zijn van plan daar regelmatig terug te keren.

3 Het leven is aangenaam chaotisch

Het leven van Arie Luyendyk Jr en Lauren Burnham is tegenwoordig dramatisch anders dan het vroeger was. Ze zijn nu een gezin van vijf en het leven is begrijpelijkerwijs chaotisch voor hen op dit moment. Ze geven toe dat er momenten in de tijd zijn die voor hen volledig chaotisch zijn. Zoals veel ouders worstelen Arie en Lauren met het implementeren van bedtijdroutines voor hun 3 kinderen en werken ze er hard aan om ervoor te zorgen dat altijd aan de eisen van hun 3 jonge baby's wordt voldaan.

2 Arie en Lauren delen niet langer een bed

Het is enorm druk en vaak uit de hand met drie kleintjes om voor te zorgen, en Arie geeft toe dat zijn huwelijkse routine met Lauren behoorlijk is veranderd. Sinds de geboorte van hun tweeling slapen ze niet meer in hetzelfde bed als elkaar. Ze hebben hun fans echter publiekelijk gerustgesteld dat dit verre van de doodskus voor hun relatie is. Ze hebben gewoon moeite om hun kinderen bij te houden en ontdekken dat slapen in aparte bedden hen helpt om elkaar meer rust te gunnen.

1 Arie Luyendyk Jr en Lauren Burnham zijn weer verloofd

Arie en Lauren zijn zo verliefd op elkaar dat ze besloten om zich weer met elkaar te gaan verloven. Dit keer deden ze dit voor zichzelf, en ze deden het op hun manier, zonder de nieuwsgierige blikken van hun fans en camera's om hen heen. Hun tweede verloving kwam een volle twee jaar na hun huwelijk en was een ware demonstratie van de diepe liefde die ze voor elkaar voelen, en de romantiek die ze hebben behouden, zelfs nadat ze samen drie kinderen hadden gekregen. Er was sprake van een mogelijke adoptie van een 4e kind, aangezien Arie een vasectomie heeft ondergaan, maar hij sloot dat onderwerp snel af en zei dat drie genoeg is.

Aanbevolen: