Alles wat we weten over het leven van 'Catfish'-presentator Nev Schulman

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over het leven van 'Catfish'-presentator Nev Schulman
Alles wat we weten over het leven van 'Catfish'-presentator Nev Schulman
Anonim

Televisie biedt een eindeloze voorraad realityshows die enkele van de meest ongemakkelijke en opwindende aspecten van daten weergeven. MTV's Catfish is een van die reality-datingshows die de tand des tijds hebben doorstaan. Het is praktisch onmogelijk om de show los te maken van zijn al lang bestaande gastheer; Nev Schulman. Sinds de première-aflevering van de show in 2012 heeft Schulman verzoeken ontvangen van honderden mensen die de waarheid achter hun online relaties wilden ontdekken.

De onderzoeken van de realityster hebben enkele van de meest kronkelige en wildste momenten in reality-datingtelevisie opgeleverd. In tegenstelling tot de relaties in de show, is het leven van Schulman niet gehuld in mysterie. We nemen een kijkje in het persoonlijke en professionele leven van de professionele meervaldetector.

8 Waar Nev Schulman vandaan komt

Nev Schulman werd geboren in een joods gezin in New York City. Opgroeien in het culturele epicentrum heeft de ambities en perspectieven van Schulman aanzienlijk beïnvloed. Op 19-jarige leeftijd hadden Schulman en zijn broer Ariel samen een film- en fotoproductiebedrijf opgericht.

Een jaar later had de aspirant-filmmaker en fotograaf zich ingeschreven aan het Sarah Lawrence College om dans te studeren. Tragisch genoeg werd Schulman van de universiteit gestuurd na een beschuldiging van fysiek geweld tegen een vrouwelijke student. Hoewel dit controversiële incident de hoop van de aspirant-danser om af te studeren teniet deed, deed het weinig om zijn carrière te laten ontsporen.

7 Nev Schulman begon zijn carrière als balletfotograaf

Nev Schulman is al lang geïnteresseerd in fotografie. Kort na zijn inschrijving aan het Sarah Lawrence College ontwikkelde hij een grote interesse in hedendaags ballet en begon hij de balletgemeenschap in New York te fotograferen.

Deze foto's werden later gepubliceerd in verschillende productieve tijdschriften, waaronder de New York Times, Vogue en Lucky.

6 Waar 'Catfish' vandaan kwam

In 2007 begonnen Schulman en zijn broer Nev's online leven te filmen. Toevallig was Schulman destijds verwikkeld in een verdachte virtuele relatie. Na een kort onderzoek ontdekten de twee dat Schulman's romantische interesse zichzelf in hun uitwisselingen op grove wijze verkeerd had voorgesteld.

Dit meeslepende verhaal bracht Catfish voort, een film die de grimmige realiteit van online relaties belicht. De film zou de basis leggen voor een van de meest succesvolle datingrealityshows op televisie; Meerval: het tv-programma.

5 Nev Schulman te zien in het 29e seizoen van ‘Dancing With The Stars’

De uitsluiting van de dansschool deed Nev Schulmans talent en enthousiasme voor professioneel dansen niet afnemen. De reality-tv-ster verscheen naast Jenna Johnson in het 29e seizoen van Dancing With The Stars. Het duo toonde uitzonderlijke bekwaamheid en chemie en werd tweede na Kaitlyn Bristowe en Artem Chigvintsev.

4 Nev Schulman publiceerde ‘In het echte leven; Lies Identity In The Digital Age' In 2014

Nev Schulman's ervaringen met online bedrog hebben hem veranderd in een offline pleitbezorger. Zijn perspectieven op virtuele realiteiten zijn te vinden in zijn boek In Real Life: Lies Identity In The Digital Age.

Het boek beschrijft Schulmans perspectieven op de digitale wereld en de impact ervan op zelfperceptie en wereldbeeld. Het biedt uitzonderlijk advies en begeleiding bij het authentiek navigeren in liefde en relaties in het tijdperk van sociale media.

3 Nev Schulman's vriendschap met voormalig 'Catfish' co-host Max Joseph

Nev Schulman heeft gedurende de acht seizoenen van de show met verschillende cohosts gewerkt. Hij lijkt echter een onmiskenbare chemie te hebben met de voormalige co-host; Max Jozef. De twee hadden een benijdenswaardige broederband ontwikkeld voordat Max de show verliet om zich te concentreren op zijn ontluikende filmcarrière.

Schulman blijft ondanks deze ontwikkeling liefdevol spreken over Max Joseph en hun vriendschap. Sprekend tot The S alt Lake Tribune zei Schulman: Max en ik zijn echt samen opgegroeid. We hadden een vriendschap en we hadden een geschiedenis.”

2 Het huwelijk van Nev Schulman met Laura Perlongo

Nev Schulman is al vijf jaar getrouwd met reality-tv-persoonlijkheid Laura Perlongo. Interessant genoeg ontmoette Schulman zijn vrouw op Instagram. Ondanks zijn Catfish-ervaringen besloot de ster een romantische relatie met haar te beginnen.

Het paar ging een jaar uit voordat ze zich verloofden op 26 mei 2016. In een gesprek met US Weekly bekende het paar dat ze kort voor de verloving uit elkaar gingen. Ondanks deze tegenslag zijn ze uiteindelijk in het huwelijksbootje gestapt tijdens een intieme ceremonie in East Hampton, New York, op 22 juli 2017.

1 Hoeveel kinderen Nev Schulman heeft

Nev Schulman verwelkomde zijn eerste kind, Cleo James, kort na zijn verloving met Laura Perlongo. Sinds hun huwelijk heeft het paar twee kinderen gekregen; Beau Bobby Bruce en Cy Monroe. Voor Schulman is ouderschap een nooit eindigende emotionele achtbaan.

Sprekend met mensen voor de geboorte van zijn derde kind (Cy Monroe), verklaarde de aluin van The Dancing With The Stars: Elk kind dat je hebt, het voelt alsof je een level omhoog gaat en tegenover een nieuwe baas staat in de videospel over het ouderschap. En natuurlijk heb je ervaring, maar elke baas is anders. Die ervaring brengt je maar zo ver.”

Aanbevolen: