Hoe verdiende Machine Gun Kelly een hoger vermogen dan Megan Fox?

Inhoudsopgave:

Hoe verdiende Machine Gun Kelly een hoger vermogen dan Megan Fox?
Hoe verdiende Machine Gun Kelly een hoger vermogen dan Megan Fox?
Anonim

Hoewel ze allebei succesvol waren voordat ze elkaar ontmoetten, zijn Megan Fox en Machine Gun Kelly naar nieuwe hoogten van een beroemdheid gestegen sinds ze begonnen te daten.

Voor het paar was het nooit de vraag of ze gaan trouwen of wie er meer succes heeft tussen hen. Verloofd raken met een episch voorstel onder een banyanboom is een droom die uitkomt voor de twee.

Maar sinds Machine Gun Kelly's verloving met Megan Fox zijn fans nieuwsgierig naar zijn vermogen en hoeveel hij verdient in vergelijking met zijn nieuwe verloofde.

Is hij meer waard dan haar, die een 20-jarige carrière achter de rug heeft? Zo ja, hoe slaagde hij er dan in een hoger vermogen te vergaren dan zij?

Hoe heeft Megan Fox haar vermogen vergaard?

Megan is $ 8 miljoen waard. Vaak beschouwd als een van de mooiste vrouwen van onze tijd, werd ze een enorme ster nadat ze een rol in Transformers had gekregen.

Ze was pas 15 jaar oud toen ze begon te werken aan haar carrière in de entertainmentindustrie. Terwijl ze als jonge ster bleef bloeien, kon ze inkomsten genereren uit series als Hope & Faith, waarin ze van 2004 tot 2006 verscheen.

Ze belandde haar grote doorbraak in 2007 toen ze de levensveranderende rol van Mikaela Banes in Transformers kreeg en vervolgens de rol opnieuw vertolkte in 2009. Hoewel ze later een enorme fall-out had met de regisseur van de film, Michael Bay, die een belemmering vormde haar carrière is ze tot op de dag van vandaag een begrip in Hollywood.

Behalve dat Megan bekend werd in de film, vergaarde ze ook rijkdom uit verschillende films, shows, tijdschriften en merken. Ze verscheen in New Girl, waarop ze van 2016 tot 2017 Reagan Lucas portretteerde.

Haar vermogen omvat ook films zoals Jennifer's Body, Holiday in the Sun, Confessions of a Teenage Drama Queen, Teenage Mutant Ninja Turtles en het vervolg Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows.

Megan is ook te zien geweest op talloze covers van tijdschriften en werd meerdere keren geprezen als een van de mooiste en meest sexy vrouwen ter wereld.

Op 35-jarige leeftijd neemt ze verschillende projecten per jaar aan. Haar recente werken omvatten Think Like A Dog in 2020 en Till Death in 2021.

Haar vermogen is goed voor het geld dat ze heeft verdiend met campagnes van SKIMS, Avon, Emperio Armani en Boohoo. Het is echter $ 2 miljoen minder dan die van haar vriend, Machine Gun Kelly, die $ 10 miljoen waard is.

Hoe heeft machinegeweer Kelly zijn vermogen vergaard?

Machine Gun Kelly, wiens echte naam Richard Colson Baker is, is een Amerikaanse rapper met een nettowaarde van $ 10 miljoen. Baker heeft zichzelf gevestigd als een van de meest onderscheidende en bekende hiphopartiesten in de hedendaagse industrie. Hij heeft veel succes gehad als acteur naast muziek.

Hij werd echter iets later beroemd. Toen hij na zijn terugkeer naar de Verenigde Staten de middelbare school afrondde, overtuigde hij een MC-manager om hem te helpen zijn carrière te lanceren. Het was op dit punt dat hij de artiestennaam "Machine Gun Kelly" aannam als een verwijzing naar zijn snelle vocale levering.

De rapper begon toen op te treden op lokale podia en verscheen uiteindelijk in Harlem's Apollo Theatre. Hij verscheen ook op MTV2's Sucker Free Freestyle.

MGK bracht toen zijn tweede mixtape uit, 100 Words and Running. Hoewel hij in deze periode meer bekendheid kreeg, bleef hij het financieel moeilijk hebben.

Hij werd door zijn vader uit zijn ouderlijk huis gezet, werd zelf vader en werkte bij Chipotle om zichzelf te onderhouden.

Voor de release van zijn nieuwe mixtape, Lace Up, zette Machine Gun Kelly een enorme stap voorwaarts toen hij de single "Alice in Wonderland" uitbracht, die hem meerdere prijzen opleverde en zijn erkenning uitbreidde. Een van de nummers was opgedragen aan de Cleveland Cavaliers en werd gespeeld tijdens thuiswedstrijden in hun stadion.

Na deze geweldige run werkte hij samen met Juicy J aan het nummer 'Inhale', en in 2011 benaderde Sean Combs hem en tekende hem bij Bad Boy Records.

In 2012 was hij eindelijk klaar om zijn debuutstudio-album, Lace Up, uit te brengen, met hits als 'Invincible' en 'Wild Boy'.

Dat jaar werkte hij samen met tal van artiesten, waaronder Meek Mill en Pusha T, om een mixtape te maken genaamd Black Flag. En in 2015 bracht hij zijn tweede studioalbum uit, General Admission.

Bovendien werkte hij samen met Camila Cabello bij het maken van de hitsingle "Bad Things" in 2016.

Na een vete met Eminem kon MGK in 2019 zijn vierde studioalbum, Hotel Diablo, uitbrengen. Dat jaar onthulde hij ook dat zijn volgende album, Tickets to my Downfall, in 2020 zal uitkomen.. Langzaam verstevigde hij zijn naam in de muziekindustrie en heeft hij nu een enorme aanhang.

In het afgelopen jaar won hij verschillende muziekprijzen. Maar afgezien van muziek kon Machine Gun Kelly geld verdienen met acteren.

MGK gediversifieerd voorbij de inkomstenstromen van Megan Fox

Hij verscheen in films als The Land, Beyond The Lights, Bird Box en Big Time Adolescence. Hij was ook te zien op MTV's Wild 'n Out. Hij verscheen onlangs in Tim Sutton's The Last Son, Pete Davidson's film, King of Staten Island, en heeft een cameo in de komende Jackass-film.

Op 31-jarige leeftijd begeeft hij zich nu in de wereld van het filmmaken. Zijn regiedebuut is een komedie genaamd Good Mourning with aU (2021), die naar verwachting ergens later dit jaar zal verschijnen. De cast bestaat uit hijzelf, zijn partner Megan Kelly en Pete Davidson.

Machine Gun Kelly is niet alleen een productieve muzikant en acteur, maar hij was ook het gezicht van veel merken. Hij tekende een endossement deal met Reebok en Young & Reckless.

Hoewel hij korter op het toneel is geweest dan Megan, heeft hij eigenlijk een enorme rijkdom dan zij. Maar ondanks dat lijkt geld helemaal geen probleem voor het duo, aangezien ze momenteel genieten van hun leven samen als een verloofd stel en hun bruiloft plannen.

Aanbevolen: