Deze 'Sonny With A Chance'-ster heeft mogelijk een hoger vermogen dan Demi Lovato

Inhoudsopgave:

Deze 'Sonny With A Chance'-ster heeft mogelijk een hoger vermogen dan Demi Lovato
Deze 'Sonny With A Chance'-ster heeft mogelijk een hoger vermogen dan Demi Lovato
Anonim

Disney heeft tal van krachtige (en lucratieve) carrières gelanceerd, en Demi Lovato is een goed voorbeeld. In de jaren sinds Demi's debuut is de ster verder (en hoger) gegaan dan iemand die naar hun vroege Disney-dagen keek had kunnen vermoeden.

Hoewel velen Demi de schuld gaven van het einde van de serie 'Sonny with a Chance', verdiende de ster miljoenen en maakte hij indruk op fans.

Het punt is dat Demi niet de enige ster uit de serie was die een grote doorbraak verdiende na zijn debuut op Disney Channel. In feite heeft één ster blijkbaar een hoger vermogen opgebouwd dan Lovato, in een totaal ander carrièrepad.

Veel van de namen van 'Sonny with a Chance' zijn tegenwoordig niet zo herkenbaar, maar dat betekent niet dat ze niet zijn vertakt en hun eigen aanhang hebben opgebouwd, afgezien van Demi. Dus wie is Brandon Mychal Smith, en hoe is hij zo rijk geworden?

Demi Lovato's voormalige co-ster heeft het druk gehad

Hoewel 'Sonny with a Chance' een iconische tijd was in het leven van veel Disney-kinderkijkers, duurde het maar twee jaar. Dan de spin-off 'So Random!' duurde nog een jaar, en toen was het allemaal voorbij. Dus wat deed Brandon Mychal Smith, na een paar jaar de rol van Nico Harris te hebben gespeeld?

Het blijkt nogal wat. Hoewel Demi's voormalige vriend op het scherm niet al te veel in de schijnwerpers stond, leek Brandon het op te zoeken.

Gecrediteerd als Brandon Smith, verscheen de acteur onmiddellijk na zijn vertrek bij Disney in een handvol films. Hij heeft ook verschillende optredens gehad in verschillende tv-series (zes in feite), en de stem van een van de Teenage Mutant Ninja Turtles (Mikey, om precies te zijn).

2021 wordt ook een druk jaar voor Brandon Mychal Smith, ook al ligt 'Sonny with a Chance' nu ver achter hem.

Hoe is Brandon Mychal Smith begonnen?

Zelfs voordat Brandon Mychal Smith op 'Sonny with a Chance' verscheen met zijn mede-Disney-alums, had hij professioneel genoeg te doen. Volgens zijn CV op IMDb was Smith zelfs in 1999's 'She's All That'; zijn eerste acteerkrediet was als "JV Cleaning Boy."

Maar daarna kwamen de zaken weer op gang. Brandon had een terugkerende rol in 'Unfabulous', verscheen in een handvol andere tv-series (waaronder 'That's So Raven'), en had daarna een terugkerende rol in 'Phil of the Future.'

Wat nog interessanter is aan de carrière van Brandon Mychal Smith vóór 'Sonny', is dat hij verscheen in een van Demi Lovato's oude muziekvideo's. Daarna werd hij natuurlijk Nico Harris in 'Sonny with a Chance', en de rest is geschiedenis.

Wat is het vermogen van Brandon Mychal Smith?

Zijn cv lijkt niet gek, maar het is duidelijk dat Brandon Mychal Smith het behoorlijk druk heeft gehad sinds hij 'Sonny with a Chance' heeft verlaten. Maar hoe kon hij worden vergeleken met Demi Lovato in termen van financieel succes? Het is eigenlijk niet helemaal duidelijk.

Meerdere bronnen beweren dat het vermogen van Brandon Mychal Smith veel groter is dan dat van Demi Lovato. Terwijl Demi blijkbaar al een tijdje ongeveer $ 40 miljoen waard is, is Brandon Mychal Smith misschien zes keer zoveel waard.

Natuurlijk, sommige bronnen schatten lager en stellen dat het vermogen van Brandon ergens tussen $ 4,8 miljoen en $ 6 miljoen ligt. Maar ook verschillende andere cijfers circuleren online; een bron zegt dat Smith $ 125,8 miljoen waard is, terwijl een andere suggereert dat hij een indrukwekkende $ 245 miljoen waard is.

En hoewel veel bronnen graag met cijfers rondstrooien, lijkt niemand precies te weten hoe Smith zijn geld verdient. Er lijken echter geruchten te zijn dat hij een bedrijf heeft, vooral omdat zijn sociale media-handen allemaal "CEO" bevatten.

Wat doet Brandon Mychal Smith nu?

Brandon Mychal Smith acteert zeker nog steeds; hij heeft meerdere projecten die uitkomen in 2021 en 2022. Natuurlijk vermeldt zijn Wikipedia-inzending ook het feit dat hij naast acteur ook zanger, danser en rapper is. Bovendien produceerde hij een nummer voor een muziekgroep, dus het lijkt erop dat hij zich bezighoudt met de managementkant van muziek.

Toch zou de lange lijst van acteeroptredens die hij op zich nam ook kunnen oplopen tot de vele miljoenen die hij blijkbaar heeft verdiend; Smith heeft een aantal spraakmakende optredens gehad, zoals het portretteren van Little Richard in 'Get on Up' naast Chadwick Boseman.

Of hij echt honderden miljoenen dollars waard is, staat ter discussie, maar het is duidelijk dat de voormalige 'Sonny with a Chance'-ster grote dingen met zijn leven heeft gedaan. En het lijkt erop dat de voormalige tiener-tv-ster nog niet klaar is met uitgaan.

Aanbevolen: