Dave Bautista Vs. John Cena: wie heeft een hoger vermogen?

Inhoudsopgave:

Dave Bautista Vs. John Cena: wie heeft een hoger vermogen?
Dave Bautista Vs. John Cena: wie heeft een hoger vermogen?
Anonim

In de loop der jaren zijn er veel professionele worstelaars geweest die opmerkelijke rollen in Hollywood hebben beland. Mensen als Hulk Hogan, Steve Austin, Roddy Piper, Kevin Nash, Triple H en Jesse Ventura hebben bijvoorbeeld allemaal hun stempel gedrukt op de filmindustrie. Geen van die artiesten behaalde echter ooit genoeg succes in Hollywood om algemeen als echte filmsterren te worden beschouwd.

Natuurlijk is er één worstelaar die zo groot is geworden in Hollywood dat het niet moeilijk zou zijn om hem te vergelijken met mensen als Tom Cruise. Per slot van rekening heeft Dwayne Johnson veel geliefde films headliner en zijn kassabonnen kunnen tegenwoordig tegen bijna elke acteur ter wereld op.

Aangezien Dwayne Johnson zo'n enorme filmster is, lijdt het geen twijfel dat John Cena en Dave Bautista vanaf nu niet met hem te vergelijken zijn. Maar ook in de filmwereld zijn Bautista en Cena de afgelopen jaren zeer succesvol geworden. Aangezien Cena en Bautista allebei veel succes hebben gehad in Hollywood en in het professionele worstelen, is het een voor de hand liggende vraag, welke van hen heeft een hoger vermogen?

Bautista's Big Bucks

Tijdens het midden van de jaren 2000 veroverde de worstelaar die nu bekend staat als Dave Bautista de WWE stormenderhand toen hij lid werd van een factie genaamd Evolution. Nadat hij door de gelederen van die groep was gestegen, brak Bautista alleen uit nadat zijn karakter in opstand kwam tegen zijn controlerende en egoïstische landgenoten. Op dat moment werd Bautista een van de grootste sterren in de WWE.

Gedurende de WWE-carrière van Dave Bautista werd hij zesvoudig wereldkampioen en in zijn rol won hij de harten van vele worstelfans. Als gevolg hiervan ondertekende de WWE Bautista voor een deal met veel geld en hij haalde ook eerst contant geld op van de verkoop van merchandise. Ondanks al het geld dat Bautista op dat moment verdiende, voelde hij zich rusteloos, dus liep hij weg toen hij op het hoogtepunt van de worstelwereld was.

Toen Dave Bautista eenmaal het worstelen achter zich had gelaten, zette hij al zijn inspanningen in het lanceren van een acteercarrière. Na een paar jaar in de acteerwereld te hebben gezwoegd, veranderde alles voor Bautista toen hij de MCU's Drax op het grote scherm begon te spelen. Hoewel Bautista een filmfranchise ter waarde van $ 5,9 miljard afwees, staat zijn filmcarrière sinds zijn MCU-debuut in vuur en vlam. Als resultaat van het feit dat hij een legitieme filmster werd en al het geld dat hij verdiende met worstelen, is Bautista volgens celebritynetworth.com $ 16 miljoen waard.

Cena regeert Supreme

Net als Dave Bautista begon John Cena halverwege de jaren 2000 de WWE stormenderhand te veroveren. Aanvankelijk een bijzaak in het bedrijf, namen fans kennis van Cena toen hij begon te rappen naar de ring. Wat nog belangrijker is, WWE hoofd honcho Vince McMahon begon Cena te zien als het volgende grote ding in het bedrijf en hij begon hem naar de maan te duwen.

Op een gegeven moment waren John Cena en Dave Bautista tegelijkertijd enorme sterren in de WWE. Toen Bautista ervoor koos om weg te lopen uit het bedrijf, werd Cena de vaandeldrager in de WWE. In feite bleef Cena meer dan een decennium de topster van de WWE, een prestatie die geen enkele andere worstelaar heeft neergezet. Cena was 16 keer wereldkampioen op het moment van schrijven en verdiende een fortuin tijdens zijn WWE-periode.

Enkele jaren na zijn ongelooflijke WWE-carrière begon John Cena zijn focus een beetje te splitsen toen hij filmrollen begon op zich te nemen. Verbazingwekkend genoeg is Cena's arbeidsethos zo ongelooflijk dat hij een halsbrekend WWE-schema bleef volgen terwijl hij zijn Hollywood-referenties begon op te bouwen. Uiteindelijk zagen de machthebbers in Hollywood hetzelfde in Cena dat Vince McMahon jaren eerder had. Om die reden heeft Cena de afgelopen jaren rollen gespeeld in grote franchises zoals de Fast & Furious-serie en de DCEU. Als resultaat van de enorme hoeveelheden geld die hij verdiende met worstelen en zijn huidige acteersucces, heeft Cena volgens celebritynetworth een fortuin van $60 miljoen verzameld.com.

Hoe dingen kunnen veranderen

Op het moment van schrijven heeft John Cena volgens celebritynetowrth.com $ 44 miljoen meer dan Dave Bautista. In de meeste situaties zou het voor Bautista bijna onmogelijk zijn om zo'n tekort weg te werken, vooral omdat Cena nog steeds veel geld verdient. Er zijn echter enkele redenen om aan te nemen dat Bautista in de toekomst een indrukwekkender fortuin zou kunnen hebben dan Cena.

In de jaren sinds Guardians of the Galaxy van Dave Bautista een filmster maakte, was hij een belangrijk onderdeel van de meest winstgevende filmfranchise aller tijden, het Marvel Cinematic Universe. Bovendien speelde hij in een lange lijst van niet-MCU-films die goed presteerden aan de kassa. Wat nog belangrijker is, is dat het duidelijk is geworden dat machtige Hollywood-regisseurs als James Gunn en Zack Snyder graag met Bautista werken. Als gevolg van de connecties die Bautista in het bedrijf heeft opgebouwd en zijn geschiedenis van sterke kassa's, lijkt het duidelijk dat er grote rollen en veel geld zullen blijven binnenstromen.

Aanbevolen: