Zijn Jason Statham en Rosie Huntington-Whiteley echt getrouwd?

Inhoudsopgave:

Zijn Jason Statham en Rosie Huntington-Whiteley echt getrouwd?
Zijn Jason Statham en Rosie Huntington-Whiteley echt getrouwd?
Anonim

Rosie Huntington-Whiteley en Jason Statham zijn een van die beroemde koppels die erin slagen hun leven op sociale media te delen en ervoor te zorgen dat ze hun privéleven voor zichzelf houden. Dit is waarschijnlijk de reden waarom het paar langer samen is dan de meeste huwelijken van beroemdheden.

Een deel van wat het paar zo succesvol maakt, is het feit dat ze gewoon hun leven leiden en zo normaal mogelijk blijven.

"Mensen willen 24/7 voor de camera leven, maar dat zijn wij niet", vertelde Rosie ooit aan Elle Australia.

In plaats daarvan gaat het paar aan het werk, zij het spraakmakend werk, en als het klaar is, lijkt het alsof ze terug naar huis komen voor een beetje rust en familietijd.

Dit is waarom mensen denken dat Jason Statham en Rosie Huntington-Whiteley echt een getrouwd stel zijn.

Rosie en Jason zijn al meer dan tien jaar samen

Jason Statham en Rosie Huntington-Whiteley zien eruit en gedragen zich als een getrouwd stel. Daarom zijn velen verrast om te ontdekken dat hoewel de ouders van twee al vijf jaar verloofd zijn, ze nooit de sprong hebben gemaakt om te zeggen: "Ja."

En het paar lijkt geen plannen te hebben om hun relatiestatus in de nabije toekomst te veranderen.

Rosie en Jason begonnen te daten na een ontmoeting op de set van Transformers: Dark of the Moon. Hoewel het paar maandenlang in het geheim kon daten, waren ze het onderduiken eindelijk beu en maakten ze hun relatie officieel in 2010.

En hoewel sommige tongen kwispelden vanwege hun leeftijdsverschil van 20 jaar, leek geen van de praatjes het paar te faseren.

Korte tijd later combineerden Rosie en Jason hun huishoudens en gingen samenwonen, waarbij ze iedereen lieten zien hoe toegewijd ze aan elkaar waren. Voor sommigen leek het erop dat het paar op weg was naar huwelijksgeluk.

Maar zelfs na een verbintenis en een aantal jaren samenwonen, was er geen huwelijk gepland.

Het koppel is gelukkig verloofd

Toen Jason en Rosie een handvol jaren samen waren, bleven de vragen komen of het paar plannen had om de volgende stap te zetten of niet. En tot slot, in januari 2016, werd die vraag beantwoord… een soort van.

Terwijl het paar bij de Golden Globes bevestigde dat ze inderdaad verloofd waren, bleef de vraag wanneer de trouwdatum was, herhaaldelijk onbeantwoord.

Maar omdat Rosie en Jason zo notoir privé zijn over hun persoonlijke leven, leek het niet misplaatst dat ze geen informatie zouden delen over een bruiloft die wel of niet gepland was.

Alle gedachten over een bruiloft kort na de verloving werden echter de kop ingedrukt toen Rosie in 2017 een foto op Instagram plaatste waarin ze aankondigde dat zij en Jason hun eerste kind samen verwachtten.

"Heel blij om te delen dat Jason en ik in verwachting zijn!! Veel liefs Rosie x", schreef het Victoria's Secret-model.

De krachtpatser van beroemdheden verwelkomde later dat jaar hun zoon, Jack Oscar Statham.

Geruchten deden de ronde dat het stel van plan was in 2018 te trouwen

Nadat Jack was geboren, begonnen de geruchten opnieuw dat Rosie en Jason hun grote dag aan het plannen waren en in 2018 hun huwelijksgeloften zouden afleggen.

De geruchten kwamen op het punt dat de roddelbladen beweerden dat de trouwklokken eind 2018 zouden gaan rinkelen. Ze gingen zelfs zo ver om te stellen dat huwelijksuitnodigingen "binnenkort zouden worden verzonden".

Maar die geruchten bleken precies dat te zijn, en Rosie en Jason bleven gelukkig verloofd in 2019.

Kinderen krijgen was belangrijker voor Rosie en Jason dan trouwen

De kwestie van het huwelijk was nog steeds een vraag die de media wilden beantwoorden nadat Jack was geboren. Sterker nog, de vraag werd meer dan ooit gesteld. Dat was totdat Rosie duidelijk maakte waar het paar stond over het huwelijk, toen ze in 2018 met Extra sprak.

Het is een van de meest openhartige dingen die Rosie Huntington-Whiteley met fans heeft gedeeld, en het geeft een beeld van waar het paar staat als het gaat om het huwelijk.

In augustus 2021 maakte de Mad Max: Fury Road-ster bekend dat ze weer in verwachting was, via een post op Instagram.

"Taaa daahhh !! ronde2, " schreef Rosie.

Als zwangerschap nummer twee zoiets als haar eerste is, hebben Jason en Rosie geen plannen om te trouwen terwijl Rosie zwanger is.

Lopen door het gangpad "lijkt dom" op dit punt

In juli meldde The Globe dat Rosie en Jason gewoon niet gingen trouwen omdat "het hele idee dwaas lijkt nadat ze een derde van haar leven met haar man heeft doorgebracht."

In de publicatie stond dat Rosie inderdaad op een dag wilde trouwen, maar dat ze tevreden was met de verlovingsring, wat staat voor de toewijding die zij en Jason jegens elkaar hadden.

Bovendien maakten de modellenjobs die ze aannam en de films die de ster van Lock, Stock en Two Smoking Barrels aan het opnemen waren, het voor het paar onmogelijk om er zelfs maar aan te denken om te proberen een bruiloft te houden in deze tijd in hun leven.

In plaats daarvan zou het paar waarschijnlijk kiezen voor iets kleins en "last-minute", volgens de publicatie toen de tijd daar was.

Suggestie keek naar deze beweringen en ontdekte dat ze ongegrond waren, gezien het aantal valse geruchten die The Globe in de loop der jaren over het paar heeft verspreid.

In plaats daarvan zal The Globe, net als de rest van het publiek, in het ongewisse blijven over wanneer en of Rosie en Jason ooit trouwen. En dat is precies hoe het paar het leuk lijkt te vinden.

Aanbevolen: