Leonardo DiCaprio's carrièrespijt is zowel schokkend als volkomen begrijpelijk

Inhoudsopgave:

Leonardo DiCaprio's carrièrespijt is zowel schokkend als volkomen begrijpelijk
Leonardo DiCaprio's carrièrespijt is zowel schokkend als volkomen begrijpelijk
Anonim

Het lijdt geen twijfel dat Hollywood-ster Leonardo DiCaprio een indrukwekkende carrière achter zich heeft. De acteur speelde in tal van door critici geclaimde projecten en in ongelooflijk succesvolle blockbusters, en vandaag is hij een van de meest herkenbare gezichten van de industrie. Hoewel DiCaprio aan verschillende films heeft gewerkt die zijn carrière hebben gevormd tot wat we nu kennen, heeft de Hollywood-legende wel een aantal spijt.

Van een project waarvan hij wenste dat hij de tijd had gevonden om aan een ander project te werken waar hij spijt van lijkt te hebben - blijf scrollen om te zien wat Leonardo DiCaprio anders zou doen als het op zijn carrière aankomt!

Leonardo DiCaprio heeft spijt dat hij deze film heeft gemaakt

Hoewel de acteur speelde in tal van veelgeprezen blockbusters, is er één film waar DiCaprio spijt van heeft. De onafhankelijke zwart-wit dramafilm Don's Plum uit 2001 werd geregisseerd door R. D. Robb, die uiteindelijk een rechtszaak van $ 10 miljoen aanspande tegen Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire, de twee sterren van het project. DiCaprio en Maguire zorgden ervoor dat de film niet werd uitgebracht in de Verenigde Staten en Canada, omdat ze ermee instemden om in een korte film te spelen, niet in een speelfilm.

Don's Plum werd gefilmd in 1995 en 1996 en volgt een groep jonge volwassenen gedurende één nacht. Momenteel heeft de dramafilm een beoordeling van 5,6 op IMDb. Toen Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire weigerden om van de film een speelfilm te maken, klaagden de filmmakers van Don's Plum de twee sterren aan en beschuldigden hen van "het zinken van de film". Uiteindelijk kwamen de partijen tot een akkoord en brachten de film uiteindelijk niet uit in de Verenigde Staten en Canada.

In 2014 plaatste Dale Wheatley (een van de schrijvers en producenten) de film op FreeDonsPlum.com voor streaming, maar het werd uiteindelijk verwijderd vanwege een kennisgeving van Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire. In een interview met FOX411 opende Wheatley over de verhuizing. "Het doet me veel verdriet dat we in 2016 getuige zijn van de zinloze onderdrukking van film en kunst door een van Amerika's meest geliefde acteurs", aldus de producer. "Terwijl de wereld - en zeker Amerikanen vieren - zijn grote prestaties in de cinema viert, kiest hij ervoor om met ijzeren vuist het werk van vele andere artiesten te onderdrukken, waaronder hem in een film die 20 jaar geleden is gemaakt."

Naast DiCaprio en Maguire, zijn er in de film ook Kevin Connelly, Jeremy Sisto en Jenny Lewis te zien. Don's Plum ging in première in 2001 op het Internationale Filmfestival van Berlijn.

Leonardo DiCaprio betreurt het afwijzen van deze rol

In een interview met GQ gaf de Hollywood-ster toe dat hij wenste dat hij een project had gedaan dat hij aanvankelijk had afgewezen." Boogie Nights is een film waar ik van hield en die ik graag had gedaan", onthulde DiCaprio. De acteur zei uiteindelijk nee tegen de film geschreven en geregisseerd door Paul Thomas Anderson om te schitteren in het romantische drama Titanic uit 1997. In plaats van Leondardo DiCaprio speelde Mark Wahlberg uiteindelijk Eddie Adams / Dirk Diggler in het comedy-drama uit 1997.

DiCaprio voegde eraan toe dat hij er geen spijt van heeft voor Titanic te hebben gekozen, maar hij wenste dat hij ze allebei had kunnen doen. "Ik zou ze allebei graag hebben gedaan. En de waarheid is dat als ik Titanic niet had gedaan, ik zeker niet in staat zou zijn om het soort films te maken of de carrière te hebben die ik nu heb", zegt Hollywood. ster toegegeven. "Maar het zou interessant zijn geweest om te zien of ik de andere kant op was gegaan."

Titanic ging DiCaprio helpen om internationaal beroemd te worden, hoewel de acteur al eerder bekend was in de industrie dankzij zijn hoofdrol in projecten als This Boy's Life en What's Eating Gilbert Grape. Titanic werd een van DiCaprio's bekendste films en werd uiteindelijk genomineerd voor 14 Academy Awards en won 11.

De 47-jarige acteur begon zijn carrière begin jaren '90 en had sindsdien veel succes. In de loop der jaren werd hij genomineerd voor talloze prijzen, en hij heeft genoeg van de meest prestigieuze in huis. Enkele van de bekendste films van de acteur (naast Titanic) zijn Catch Me If You Can, Inception, Django Unchained, The Great Gatsby, The Wolf of Wall Street, The Revenant en Once Upon a Time in Hollywood. In 2022 kunnen fans de acteur verwachten in het westerse misdaaddrama Killers of the Flower Moon, dat in november uitkomt - en het wordt de zesde samenwerking tussen Martin Scorsese en DiCaprio.

Aanbevolen: