Waarom eindigde de Disney-show 'Liv And Maddie' van Dove Cameron?

Inhoudsopgave:

Waarom eindigde de Disney-show 'Liv And Maddie' van Dove Cameron?
Waarom eindigde de Disney-show 'Liv And Maddie' van Dove Cameron?
Anonim

Laten we eerlijk zijn: de doelgroep voor Disney's 'Liv and Maddie' is waarschijnlijk niet die van 20 jaar of ouder. Maar dat betekent niet dat een ouder publiek de eigenzinnige show niet kon waarderen.

Jongere mensen waren ook teleurgesteld toen ze zagen dat de serie eindigde, hoewel de wending aan het einde een nette was. Veel fans missen de show, wat de vraag oproept: waarom heeft Disney er een einde aan gemaakt?

Het punt is dat de recente onthullingen van Dove Cameron over haar identiteit sommige voormalige voorstanders van de PG-kindershow een beetje verhit kunnen maken. Niet iedereen omarmt de uitingen van anderen over zichzelf.

Maar was dat de reden waarom de show werd afgelast?

Is 'Liv And Maddie' geschikt?

Een grote vraag over de show, vooral na Dove's explosie in een soms riskante social media-influencer en recent homo-icoon, is of 'Liv and Maddie' gepast was.

Bottom line: het is Disney, dus ja, het is gepast. Hoewel sommige critici klachten hadden over een andere show, 'Andi Mack', die zeer nauwkeurig de ervaringen van een personage weergeeft (op een herkenbare manier), was 'Liv and Maddie' meer vanille.

En aangezien de personages vijftien waren (hoewel Dove 17 was toen de show begon), was er een limiet aan het dramaniveau.

En zoals Dove zelf zei: "Liv and Maddie is zo'n positieve, positieve show, vol liefde en gelach." Dat gezegd hebbende, geruchten over haar relatiegeschiedenis hebben haar naam in de media gehouden voor niet-zo- goede redenen, en sommige mensen kunnen dat niet scheiden van haar voormalige tv-programma.

Waarom heeft Dove Cameron 'Liv And Maddie' verlaten?

Hoewel het waar is dat Dove 'Liv and Maddie' verliet, deed de rest van de cast dat ook. Dove stopte niet met de show; de serie was netjes vastgebonden en vertrokken met een finale die fans leek te verrukken.

Toch was het niet allemaal perfect -- en het kon niet eeuwig duren. In 2016 gaf Dove een interview waarin ze vertelde over de tijd dat ze bijna stopte met het optreden. Maar het was niet vanwege problemen op de set of drama met haar co-sterren.

Het kwam erop neer dat het spelen van een tweeling vermoeiend was, en Dove "worstelde echt met de energie en de werkdruk, en schoot alles twee keer." Ze filmde in het weekend en had moeite om haar slaap, sociale leven en meer in evenwicht te houden.

Maar Dove hield zich eraan, en het einde van de show was niet haar schuld.

Waarom eindigde 'Liv And Maddie'?

Hoewel het verlaten van 'Liv and Maddie' waarschijnlijk bitterzoet was voor Dove Cameron, als het niet haar schuld was dat het eindigde, wat was dan het excuus van Disney?

Waar het op neerkomt? Er was er geen. De maker van de show, Ron Hart, plaatste op een dag op Twitter dat de show eindigde, en dat was dat. Nadat het laatste seizoen en de laatste aflevering waren begonnen, nam de cast met tranen afscheid en Dove ging verder met grotere en andere dingen.

Aanbevolen: