‘MakeTheBatfleckMovie’ Trends terwijl DC-fans campagne voeren voor Ben Afflecks Batman-film

Inhoudsopgave:

‘MakeTheBatfleckMovie’ Trends terwijl DC-fans campagne voeren voor Ben Afflecks Batman-film
‘MakeTheBatfleckMovie’ Trends terwijl DC-fans campagne voeren voor Ben Afflecks Batman-film
Anonim

Sinds de release van Zack Snyder's Justice League, gaan DC-stripfans naar sociale media om campagne te voeren voor meer films. Van David Ayers regieversie van The Suicide Squad tot een deel 2 voor Justice League en een solofilm Deathstroke, er is veel vraag naar!

"MakeTheBatfleckMovie" is de nieuwste campagne geleid door fans om Warner Bros. over te halen een solo Batman-film te maken!

Fans willen de ster van Ben Affleck in zijn eigen film zien

In de loop der jaren hebben DC-fans gemengde reacties gehad op de rol van de acteur als de caped crusader. Nadat Batman V Superman: Dawn of Justice in 2016 werd uitgebracht, bewees Affleck dat hij Batman op zijn best kon uitbeelden, en fans werden naar hem toe getrokken. Er waren berichten dat een solo Batman-film van Warner Bros. in de maak was, maar het project werd kort daarna geschrapt.

Sinds Zack Snyder's Justice League vorige maand uitkwam, zijn fans opnieuw geïnteresseerd in het opnieuw spelen van Ben Affleck… maar in zijn eigen film. Ze doen er alles aan om het project weer tot leven te brengen door de hashtag MakeTheBatfleckMovie op Twitter te trenden.

DC fans hebben verschillende redenen voor Warner Bros. en HBO Max om de Batman-film een kickstart te geven. Een daarvan is de liefde van Ben Affleck voor het personage en het spelen van de held!

"Hij heeft het stripboek met moordgrappen op de achtergrond, vertel me niet dat deze man niet graag Batman speelt", schreef @brxcewaynes.

@KnightFleck vertelde dat fans Ben Affleck niet probeerden te intimideren om het pak weer aan te trekken, ze toonden alleen hun waardering voor hem. "er is nog steeds een publiek voor zijn mening als hij het ooit nog een keer wil doen", schreven ze in de tweet.

"De vraag is even sterk als altijd. Ga je echt al dit potentieel verspillen, @hbomax?" zei @snyder_cut_240 en deelde de statistieken over de door fans geleide campagnes voor de films.

In minder dan een maand heeft RestoreTheSnyderVerse 1,5 miljoen tweets en MakeTheBatfleckMovie meer dan 100.000!

"Hij is de beste Batman sinds Adam West," zei @deadlee2213, eraan toevoegend dat ze niet om Ben Affflect gaven totdat ze Zack Snyder's Justice League zagen.

Ben Affleck, Warner Bros. en HBO Max moeten nog commentaar geven op de mogelijkheid dat deze projecten van start gaan… maar het kan belangrijk zijn op te merken dat als DC-fans dat kunnen, Zack Snyder's Justice League zal bestaan… kan alles.

Aanbevolen: