The Kardashian's Want Ryan Seacrest's schokkende verklaring geblokkeerd

Inhoudsopgave:

The Kardashian's Want Ryan Seacrest's schokkende verklaring geblokkeerd
The Kardashian's Want Ryan Seacrest's schokkende verklaring geblokkeerd
Anonim

Ryan Seacrest getuigde dat hij niet wilde dat de realityshow van Blac Chyna werd geannuleerd. Dat is een groot probleem voor de Kardashian-Jenner-clan, die voor $ 100 miljoen worden aangeklaagd door Chyna, die beweert dat Kris Jenner de leidende kracht was in een samenzwering om haar naam te bezoedelen en haar hitshow te laten annuleren.

De Kardashian-Jenner-clan wil dat een deel van de getuigenis van Ryan Seacrest wordt geblokkeerd

De beroemde familie stapte naar de rechtbank om een rechter te smeken om bepaalde delen van Ryans getuigenis te blokkeren voor de jury. Volgens Radar Online onthult een transcript dat in de zaak is ingediend precies welke delen van de verklaring van de American Idol-host ze willen weggooien.

De grootste schok? Ryan Seacrest, die een belangrijke rol speelde bij het verkrijgen van Keeping Up with The Kardashians op de E!, zei dat hij wilde dat Rob & Chyna succesvol zou zijn en dat hij geen probleem had met een tweede seizoen, ondanks de zorgen van de familie over de veiligheid van Rob Kardashian!

De zorgen van de familie om Rob gaan terug tot een ruzie in 2016. Het stel vierde de verlenging van Rob & Chyna voor een tweede seizoen bij Kylie's huis toen Rob besloot door Chyna's telefoon te snuffelen - hij was niet blij met wat hij vond, en de twee kregen een bittere ruzie.

Tijdens een verklaring zei hij enkele dingen die de zaak van de beroemde familie zouden kunnen schaden

Tijdens de verklaring werd Ryan gevraagd: "Had je een mening, op de een of andere manier, of seizoen 2 van Rob & Chyna door moet gaan?"

Hij antwoordde: Wetend - ik weet zeker dat ik zou willen dat het doorgaat. Ik denk, weet je, ik zou iedereen succes wensen, maar ik kan me niet precies herinneren wat mijn mening toen was … mijn mening zou zijn dat ze altijd vooruit moeten gaan. Weet je, ik zou altijd willen dat de show een succes wordt, dat er nog een aflevering of een ander seizoen komt.'

De co-presentator van Live with Kelly en Ryan gaf toe dat hij niet de macht had om de show in zijn eentje te laten annuleren. Hij zei ook dat hij zich de exacte details rond de annulering van Rob & Chyna niet kon herinneren.

De Kardashians zijn entertainers, en of het nu hun beroemde kerstavond is of hun realityserie en de 11 spin-offs, ze weten hoe ze een show moeten neerzetten. De ironie is dat ze er nu van worden beschuldigd dat ze Chyna hebben verhinderd die van haar aan te trekken.

Chyna klaagt Kris, Kim, Khloé en Kylie aan voor $ 100 miljoen aan gederfde inkomsten, bewerend dat Kris en haar dochters hebben samengespannen om haar reputatie te bezoedelen en het tweede seizoen van Rob & Chyna te laten annuleren.

Aanbevolen: