De echte reden waarom Jennifer Lopez de stekker uit haar tv-show 'Shades Of Blue' trok

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Jennifer Lopez de stekker uit haar tv-show 'Shades Of Blue' trok
De echte reden waarom Jennifer Lopez de stekker uit haar tv-show 'Shades Of Blue' trok
Anonim

De tv-serie 'Shades Of Blue' begon in 2016 op NBC. De cast bevatte een aantal grote sterren, waaronder Jennifer Lopez aan het roer van de schijnwerpers, naast Ray Liotta. Uiteindelijk duurde de show drie seizoenen en in totaal 36 afleveringen. J-Lo gaf met Cinema Blend toe dat ze ondanks het abrupte einde door had kunnen gaan met het personage: "Ik hield echt van dit personage en had het nog een paar jaar kunnen doen, gemakkelijk. Ze zouden hebben. Maar het was tijd. Dit karakter van alle karakters die ik heb gespeeld is waarschijnlijk mijn favoriet. En een die me het meest heeft geraakt. Doordrenkte mijn ziel. Ze was zo complex en diep van binnen een goed persoon die zo buiten de lijnen van moraliteit en haar eigen ethiek speelde en integriteit en echt de hele tijd worstelen. Die strijd is iets waar we allemaal doorheen gaan en het deed me mijn eigen worstelingen en mijn eigen leven onderzoeken en me helpen groeien."

Liotta maakte zelf melding dat hij in de war was door het feit dat de show werd geannuleerd: "Wat meestal gebeurde, is dat de show in de lucht zou gaan en … zij (netwerkbazen) zouden wachten om te zien wat de beoordelingen zijn, ze houden van de beoordelingen, dan zijn we weer goed, maar ik weet niet zeker wat hier is gebeurd."

Uiteindelijk was het de ster van de show zelf, J-Lo, die een belangrijke rol speelde bij het beëindigen van de show.

Tijd om verder te gaan

jlo tinten blauw
jlo tinten blauw

Er is zeker een beetje verwarring als het gaat om het annuleren van de show. De cast zelf was er erg mee bezig en de show deed het prima. Maar volgens J-Lo had ze het gevoel dat de tijd was gekomen om de show te beëindigen en verder te gaan: "Het is tijd om verder te gaan en we hebben altijd geweten dat dit een eindige reeks zou hebben. Toen we bij het derde seizoen kwamen, dacht ik: 'Ik denk dat we hiermee klaar zijn.' En zoals het seizoen eindigt, denk ik dat dit het is."

Anderen onder de cast hadden niet hetzelfde gevoel. Liotta zelf zei dat hij graag extra seizoenen had gehad en gaf het einde van de show eigenlijk de schuld van het hectische schema van Lopez: "Ik vond het geweldig om de show te doen. Ik ga het personage echt missen, en ik denk dat Jennifer het verknald heeft omdat ze niet willen doen", zei Liotta, voordat hij zijn opmerking verduidelijkte. "Nee, nee - de enige reden [ze wil vertrekken] is omdat de dansshow [kan wel] twee uur duren [per aflevering] en de serie is veel werk. Het is echt moeilijk. Ik hield echt van dit personage en had het gemakkelijk nog een paar jaar kunnen doen."

Het is duidelijk dat sommige castleden nog niet klaar waren om afscheid te nemen. Maar aan het eind van de dag speelden J-Lo's hectische schema en haar behoefte om verder te gaan met het project een cruciale rol bij het abrupte einde.

Aanbevolen: