Lisa Ling onthult 'rare' en 'vreemde' relatie met prins

Inhoudsopgave:

Lisa Ling onthult 'rare' en 'vreemde' relatie met prins
Lisa Ling onthult 'rare' en 'vreemde' relatie met prins
Anonim

Lisa Ling stopte gisteravond bij Jimmy Kimmel Live, en de beroemde journalist onthulde dat ze meer dan twee decennia geleden een korte date had met muzikaal icoon Prince. De tv-persoonlijkheid sprak over hoe de muzikant haar leuk vond toen ze presentator was op The View en hun "rare" en "vreemde" relatie die daarop volgde.

Prince was een grote fan van het uitzicht en ontwikkelde een sympathie voor Lisa Ling, dus hij reikte naar haar uit

Lisa was eind jaren '90 een vaste co-host van The View. Ze onthulde aan Jimmy Kimmel dat Prince een grote fan was van de show. Prince vond de show niet alleen leuk, maar ze zegt ook dat de zangeres een bepaalde voorliefde voor haar ontwikkelde en uiteindelijk contact met haar opnam.

Op een dag krijgt onze assistent een telefoontje van een man die zegt: 'Ja, hij wil graag met mevrouw Ling spreken.' En onze assistent zegt: 'Wie is hij? Waar heb je het over', zei Lisa. 'Uiteindelijk zei hij: 'De artiest die voorheen bekend stond als Prince, wil graag met Lisa praten.'

Gelukkig voor Lisa wist haar assistente dat ze een grote fan van de muzikant was, en bood de ster haar telefoonnummer aan.

“Hij krijgt de telefoon. Ik hoor deze stem, weet je, dit soort zachte stem, en hij was het. Ik kon het duidelijk vertellen. Hij vroeg me of ik met hem naar het TLC-concert wilde gaan, vervolgde ze.

Lisa Ling stemde ermee in om Prince te ontmoeten, die de alias Karl Marx gebruikte, en de twee bleven de hele nacht op

Nadat Lisa ermee instemde om het TLC-optreden met Prince bij te wonen, zei hij haar naar zijn hotel te komen en 'om Karl Marx te vragen'. Hoewel Prince zeker een unieke alias heeft gekozen, zegt Lisa dat het vanaf daar alleen maar vreemder werd.

Lisa zei dat ze zich geen zorgen maakte om naar de kamer van Prince te gaan, aangezien hij onlangs een Jehova's Getuige was geworden, maar de gebeurtenissen die volgden had ze niet verwacht. Lisa zei dat de twee de hele nacht opbleven om over filosofie te praten en "ongelooflijk serieuze discussies" aan te gaan.

De volgende dag, toen ze terug was in haar co-host stoel bij The View, noemde ze terloops een man met wie ze 'lang geleden' had gedate. Na de show legde ze uit dat ze een telefoontje kreeg van Prince, die normaal gesproken niet zelf mensen belt.

Ze vervolgde, "hij zei: 'Over wie had je het?' En ik zei: 'Ik had het over iemand in mijn verleden.'" Lisa zei dat de zangeres erg nieuwsgierig werd en vroeg: "Waarom had je het over hem?"

"Alsof we een relatie hadden of zoiets, "zei ze tegen Kimmel. En dat was het, ze zei dat hij nooit meer belde. Prince was misschien jaloers, maar dat zou niet zo zijn lang voordat hij verder ging.

Aanbevolen: