American Pie'-ster Eddie Kaye Thomas was bijna een voetballer

Inhoudsopgave:

American Pie'-ster Eddie Kaye Thomas was bijna een voetballer
American Pie'-ster Eddie Kaye Thomas was bijna een voetballer
Anonim

Eddie Kaye Thomas is het meest bekend om zijn rol als Paul Finch, een personage dat bekend staat om zijn intense angst voor openbare toiletten en zijn vrijage van Stiffler's moeder (Jennifer Coolidge) in de American Pie Series. Deze films brachten millennials, in positieve of negatieve zin, het idee bij dat om naar de universiteit te gaan zonder een loser te zijn, je je maagdelijkheid moest verliezen op of voor je eindexamenfeest. Dit uitgangspunt en ten minste één problematische scène zou het onwaarschijnlijk maken dat deze films vandaag de dag geproduceerd zouden worden.

Hoe dan ook, de films hebben hun stempel gedrukt op de popcultuur, en het blijkt dat deze ene American Pie-ster vol mysterie zit, vergelijkbaar met de uitstraling die hij probeert te portretteren in de show rond oudere vrouwen.

8 Waarom is het zo moeilijk om meer te weten te komen over de achtergrond van Eddie Kaye Thomas?

Het is eigenlijk best moeilijk om de details over Thomas' achtergrond op te graven, omdat Eddie Kaye Thomas niet echt zijn geboortenaam is. We weten dat hij op Halloween-dag in 1980 werd geboren en afstudeerde aan de New York's Professional Children's High School. We weten ook dat hij tijdens zijn jeugd voetbalde. En hij was best goed.

7 Macaulay Culkin en Eddie Kaye Thomas gingen samen naar de middelbare school

Macaulay Culkin ging ook naar New York's Professional Children's High School, een voorbereidende school voor de universiteit. Het lijkt er niet op dat Macaulay voetbalde, maar de twee waren vrienden. Ze houden ook nog steeds contact omdat Culkin zelfs Thomas op zijn Podcast Bunny Ears had.

6 Eddie begon met acteren op 12-jarige leeftijd

Als jonge man was Eddie een voetballer en ook een opkomend acteur. Tegen de tijd dat hij 10 was, verscheen hij in de productie van Richard III van The Brooklyn Shakespeare Company. Volgens TV Guide had hij te weinig gestudeerd in John Guare's Four Baboons Adoring the Sun op Broadway. In 1997 speelde hij samen met Natalie Portman in een productie van The Diary of Ann Frank.

5 Het succes van de 'American Pie'-franchise

American Pie kwam uit in 1999 en verhoogde de carrière van Thomas verder. Het origineel was een succes en resulteerde in American Pie 2, American Wedding, American Pie Reunion en een reeks andere sequels die draaien om de jongere broers en zussen van de originele cast. De nieuwste film, American Pie Presents: Girls' Rules, kwam uit in 2020.

4 Eddie Kaye Thomas heeft een brede smaak in muziek

In een interview vertelde Eddie Kaye Thomas aan de Chicago Tribune dat het soort muziek waarnaar hij luistert is: "alles van Beethoven tot Audioslave tot John Coltrane."

3 Eddie Kaye Thomas' liefde voor sport en acteren overlap

Eddie moest als professionele carrière kiezen tussen acteren en atletiek, maar dat betekent niet dat hij stopte met sporten. Hij was zelfs een keer te zien in een reclame van Nike. Hij is naar verluidt ook een grote fan van het kijken naar basketbal en voetbal. Hij kreeg zelfs een aanbod om op professioneel niveau te voetballen door het team van Washington D. C., volgens de Joodse Verenigde Federatie van Metropolitan Chicago.

2 Eddie Kaye Thomas heeft een aanbod om MLS te spelen afgewezen

Eddie Kaye Thomas was bijna een voetballer in plaats van een acteur. De man die nu beroemd is vanwege het spelen van "Finch" zou volledig iemand anders zijn geweest en de originele serie van American Pie zou drastisch anders zijn geweest. We zouden Thomas in de jaren 2000 op ESPN hebben gekeken in plaats van op het grote scherm.

1 Waar is Eddie Kaye Thomas nu?

De carrière van de acteur eindigde niet na American Pie. Eddie Kaye Thomas blijft een succesvolle carrière hebben na zijn rol in American Pie. Hij was in Freddie Got Fingered, The Harold en Kumar films, en andere acteerrollen zoals de show Scorpion en voice-overs voor American Dad.

Vorig jaar zette hij zijn strandbungalow in Venetië op de lijst voor 2,75 miljoen dollar. Hij blijft nog steeds erg privé. De laatste keer dat hij het laatste nieuws maakte, was in 2013, toen hij werd bedreigd door een vrouw in zijn huis in Hollywood.

Aanbevolen: