Hebben Chris Rock en Will Smith rundvlees gehad voor de Oscars?

Inhoudsopgave:

Hebben Chris Rock en Will Smith rundvlees gehad voor de Oscars?
Hebben Chris Rock en Will Smith rundvlees gehad voor de Oscars?
Anonim

Natuurlijk zijn fans verdeeld als het gaat om de Oscars, maar de show zou het beste van Hollywood moeten benadrukken. Will Smith was een van die mensen, hoewel alles veranderde na deze grap: "Jada, ik hou van je. G. I. Jane 2, kan niet wachten om het te zien."

We weten allemaal wat er daarna gebeurt. Smith bestormt het podium en slaat Chris Rock…

In werkelijkheid was het niet de eerste keer dat Smith zijn kalmte verloor. Gezien zijn geschiedenis naast vrouw Jada, was Smith niet vriendelijk tegen de grap - vooral gezien haar aandoening die verband houdt met haaruitval. Er was echter een beetje een geschiedenis tussen de twee, en we zullen terugkomen op een bepaald moment dat de dingen in 2016 misschien heeft doen ontbranden.

Hebben Chris Rock en Will Smith geschiedenis?

Het was een avond die de talenten van Will Smith als acteur had moeten vieren. De zaken veranderden echter snel toen de Oscar-winnaar van zijn stoel opstond om een grap van Chris Rock toe te spreken over het haar van zijn vrouw.

In werkelijkheid is dit niet de eerste keer dat Will Smith zijn kalmte in het openbaar verliest. Een soortgelijke situatie deed zich voor op de rode loper in Rusland tijdens de première van 'Men In Black'.

Will Smith sloeg eigenlijk een interviewer omdat hij een beetje te dichtbij kwam tijdens hun omhelzing.

Nadat de uitwisseling plaatsvond, kun je Will horen zeggen: "Hij heeft geluk dat ik hem niet stomp in zijn gezicht heb geslagen."

Het moment heeft bijna 12 miljoen views - hoewel het grootste verschil deze keer is, prezen fans Smith omdat hij zo reageerde.

"Mensen die zeggen "Will reageerde overdreven" of "is dat alles", hoe zou je reageren als een man een vrouwelijke persoon op de rode loper zou kussen? Iedereen zou hem dan een viezerik en een engerd noemen. Wat zal deed had helemaal gelijk."

"Ik vind het geweldig dat hij een man voor de camera kon slaan en toch op de een of andere manier beleefd en charmant overkwam. haha."

Het was een ander verhaal op de Oscar-avond, want het werd extreem stil toen Smith op Chris Rock losliet.

Het was niet de eerste keer dat Chris Rock een grap maakte over Jada Pinkett-Smith

Een pluim voor Chris Rock, die op de een of andere manier zijn kalmte kon bewaren gedurende het hele moment. Hij is een van de weinigen in heel Hollywood die het na zo'n moment bij elkaar zou kunnen houden.

In werkelijkheid is dit lang niet de enige keer dat Rock een grap maakte over de vrouw van Smith. In werkelijkheid gaan de twee terug, vooral voor een bepaald moment in 2016 toen Jada niet al te blij was met het gebrek aan diversiteit bij de Oscars. Ze verklaarde dat ze de show daardoor zou boycotten.

Dat jaar was Chris Rock gastheer van de Oscars en hij maakte er een grapje over door te zeggen: "Is ze niet in een tv-show? Jada werd boos en zei dat ze niet komt. Jada boycot de Oscars is net als ik Rihanna's slipje boycotten. Ik was niet uitgenodigd."

"'Je wordt boos. Het is niet eerlijk dat Will zo goed was en niet genomineerd werd. Het is ook niet eerlijk dat Will $ 20 miljoen heeft gekregen voor Wild Wild West."

Smith maakte in 2016 geen grapjes, omdat hij de zorgen van zijn vrouw heel serieus nam: "Dit gaat zo diep niet over mij. Dit gaat over kinderen die gaan zitten en naar deze show gaan kijken en ze zullen zichzelf niet vertegenwoordigd zien. Er is een regressieve afglijding naar separatisme, naar raciale en religieuze disharmonie. En dat is niet het Hollywood dat ik achter wil laten."

Jada en Chris kennen elkaar ook op professioneel niveau, de twee hebben samen aan Madagaskar gewerkt.

Misschien was het een culminatie van gebeurtenissen, of misschien reageerde Will Smith op dit moment op emotie, vooral gezien hoe serieus zijn vrouw de kwestie van haar haaruitval heeft aangepakt.

Desalniettemin lijkt het erop dat sociale media veel te zeggen hadden over het moment.

Wat vonden fans van het ongemakkelijke Oscar-moment tussen Will Smith en Chris Rock?

Het was een emotionele avond voor Will Smith die een Oscar mee naar huis nam in zo'n dramatische rol. Smith was misschien te emotioneel en misschien nog steeds in karakter toen hij Chris Rock op het Oscar-podium sloeg.

Veel fans reageerden op de kwestie, en het lijkt erop dat het Twitter-publiek gemengde reacties had.

Aan het einde van zijn toespraak verontschuldigde Will Smith zich niet voor de daad, hoewel hij wel vermeldde dat hij hoopt dat de Academie hem terug uitnodigt. Het was op zijn zachtst gezegd een wild moment, waar we nog lang over zullen praten.

Aanbevolen: