Cara Delevingne onthult dat ze een baby 'manifesteert

Inhoudsopgave:

Cara Delevingne onthult dat ze een baby 'manifesteert
Cara Delevingne onthult dat ze een baby 'manifesteert
Anonim

Supermodel Cara Delevingne heeft aan Harper's Bazaar onthuld dat ze een baby "manifesteert" en is al begonnen met het bouwen van een kledingcollectie voor haar toekomstige peuter. Ondanks haar enthousiasme verzekerde Delevingne echter dat ze niet snel verwacht, ze houdt er gewoon van om voorbereid te zijn.

Over haar babymanifestaties gesproken, Cara vertelde: Ik wil baby's hebben. Maar nog niet. Ik koop kinderkleding voor mijn toekomstige kind dat niet bestaat.”

Cara Shared That Babyschoentjes 'Break My Heart'

“Babyschoentjes pakken me echt – ze breken mijn hart. Ik ging laatst winkelen en kocht deze kleine Air Jordans, die paars zijn en een leeuw op zich hebben. Ik manifesteer.”

Delevingne gaf niet alleen inzicht in haar dagdromen, maar vertelde me ook dat ze worstelde met haar seksualiteit toen ze opgroeide. Het nu openlijk pan-seksuele model onthulde hartverscheurend dat ze zichzelf 'haatte' tijdens haar adolescentie, een houding die volgens haar deels kwam omdat ze geen queer rolmodellen had.

"Ik denk echt dat ik mezelf minder zou hebben gehaat, ik zou me niet zo hebben geschaamd als ik iemand had gehad."

"Het enige wat ik leuk vind aan het opgroeien als queer en ertegen vechten en het verbergen, is dat het me zoveel vuur en drive geeft om te proberen het leven van mensen op de een of andere manier gemakkelijker te maken door erover te praten."

Delevingne deelde dat 'opgroeien als een vreemd kind isolerend was'

Deze onthulling volgt op opmerkingen die Delevingne heeft gemaakt over de steun die ze van haar zussen kreeg tijdens haar seksuele problemen.

“Opgroeien als een queer kind was isolerend en soms moeilijk te navigeren. Mijn zussen deden hun best om er voor mij te zijn, maar het was iets waar ik zelf doorheen moest om echt te weten wie ik was.”

“Ik ben nog steeds op die reis en zal dat de rest van mijn leven blijven.”

Ze onthulde ook dat "ik mijn zussen zag als de belichaming van de vrouw die ik wilde zijn."

"Ik realiseerde me al snel dat ik niet dezelfde kon zijn - we hebben allemaal verschillende paden - maar ze lieten me de meest fundamentele dingen zien die ik in het leven moest leren."

Bovendien vertelde Cara tijdens het interview over haar strijd met een psychische aandoening en vertelde ze dat een bijzonder donkere periode ervoor zorgde dat ze niet meer naar school ging.

“Ik stopte ermee, en ik wilde gewoon kunnen bewijzen dat ik niet de dwaas was die ik dacht dat ik was. Als je geestelijke gezondheidsproblemen hebt, kun je niets zien, het verblindt je.”

Aanbevolen: