Fans praten nog steeds over de chemie tussen Stephen Colbert en Nicki Minaj

Inhoudsopgave:

Fans praten nog steeds over de chemie tussen Stephen Colbert en Nicki Minaj
Fans praten nog steeds over de chemie tussen Stephen Colbert en Nicki Minaj
Anonim

Een van de moeilijkere dingen van het zijn van een talkshowpresentator kan het navigeren door interviews met allerlei verschillende persoonlijkheden zijn, zonder onnodige aanstoot te geven. De huidige gastheer van The Late Show, Stephen Colbert, heeft beide kanten van die medaille ervaren in zijn tijd bij het CBS-programma, en daarvoor.

Zijn interview in 2018 met actrice Kristen Stewart kreeg een ongemakkelijke wending die moeilijk te zien is. Het begon allemaal met een vreemde omhelzing aan het begin van het interview, en bereikte het toppunt van ongemak toen Colbert - onuitgenodigd - de microfoon op Stewarts borst begon aan te passen.

Aan de andere kant genoot hij van een gedenkwaardige uitwisseling toen hij het jaar daarop The Matrix-ster Keanu Reeves op The Late Show verwelkomde. Reeves had fans bijna in tranen tijdens het interview, toen hij herinnerde aan een deel van de ontberingen die hij moest doorstaan voordat hij succes en roem vond in Hollywood.

Er waren nog meer positieve vibes toen rapper Nicki Minaj in augustus 2018 op de show verscheen, met fans vandaag nog steeds pratend over haar ongelooflijke chemie met de gastheer van de late night show.

Colbert noemde Nicki Minaj 'snel en grappig'

Colbert trad in 2015 toe tot The Late Show als de uiteindelijke opvolger van de legendarische David Letterman. Dat waren grote schoenen om te vullen, maar de in DC geboren tv-persoonlijkheid slaagde erin om dit te doen met zijn gratie en professionaliteit, vooral tijdens interviews.

Toen hij Nicki verwelkomde in dat interview van 2018, complimenteerde Colbert haar vanaf het allereerste begin, omdat hij haar 'snel en grappig' noemde. even later helemaal rood aangelopen.

Het begon allemaal toen de presentatrice de tekst van haar lied Barbie Dreams ter sprake bracht, waarin ze een uitgebreide lijst doorneemt van mannen met wie ze niet zou zijn. Colbert merkte hilarisch op dat hij niet op de lijst stond, maar vroeg hoe ze het hem zou vertellen als hij dat wel was geweest.

In echte Nicki Minaj-stijl liet de artiest snel een paar stomende freestyle-lijnen vallen, waardoor Colbert volledig bloosde. "Ik zou Stephen na de show kunnen neuken, hij zal weer aan het werk komen met een magische gloed", gingen de regels. "Maar als je ons ziet, staar alsjeblieft niet, maar spreek me gewoon aan als koningin, Nicki Colbert."

Fans denken dat Nicki 'Broke' Colbert

Colbert probeerde door te gaan naar het volgende deel van het interview in de onmiddellijke nasleep van Nicki's gedurfde freestyle, maar hij zag er totaal verstomd uit. 'Nu jij, eh, eh. Ik weet eigenlijk niet waar ik heen moet,' stotterde hij. “Ik weet gewoon niet wat ik moet doen. Ik wil dit moment gewoon niet voorbij laten gaan. Ik wil hier gewoon zo lang blijven.”

Om nog meer zout toe te voegen, vroeg de rapper vervolgens aan Colbert of hij getrouwd was, waardoor de verwarde gastheer nog meer woorden verloor, zij het voor even.

'Mijn broer zag dit voor de eerste keer en hij zei "ze heeft hem gebroken", dat deed ze echt", schreef een fan in de YouTube-opmerkingen. 'Ik hou ervan. Ze zou snel weer moeten komen.'

Uiteindelijk slaagde Colbert er uiteindelijk in om door te gaan met de rest van het interview, dat nog steeds veel lichtmomenten had tussen gast en gastheer. Het is inderdaad niet nieuw om te zien dat de presentator van The Late Show zo goed kan opschieten met een beroemdheid: zijn relatie met The Office-ster Steve Carrell wordt door fans vaak beschouwd als vriendschapsdoelen.

Nicki en Colbert zijn twee 'antithetische' personages

Nicki is een moeiteloze flirt en ze slaagde erin haar charmes op Colbert te gebruiken op manieren die typerend voor haar zijn. In een oud interview met Ellen DeGeneres gaf ze toe aan dit soort woordspelingen, zelfs in het nummer Fraud, waar Ellen wordt genoemd.

In een laatste deel van het interview op The Late Show wisselden Nicki en Colbert een tijdje van plaats, waarbij de artiest een grap afleverde die uit een eerdere monoloog op de show was geknipt. Colbert, aan de andere kant, moest een deel rappen van Nicki's hit uit 2018, LLC.

Na een eerste poging te hebben gedaan, moedigde ze hem aan om nog een keer te gaan, deze keer leidde ze hem naar een beat en ritme. Het resultaat was behoorlijk indrukwekkend, waarbij fans online op dezelfde manier reageerden als degenen die hem aanmoedigden in het live publiek. 'Ik vind het leuk hoe ze hem motiveerde met een beat', schreef een Tinker Bell op YouTube. ‘Ze is een echte rapper.’

Voor fans die van buiten naar binnen kijken, was het gemakkelijk om deze chemie tussen twee aantoonbaar tegenstrijdige karakters te bewonderen: 'Twee schijnbaar heel verschillende soorten mensen met geweldige chemie, DAT IS entertainment!' merkte een andere online commentator op.

Aanbevolen: