Houdt Lucy Hale contact met een van haar 'Pretty Little Liar'-co-sterren?

Inhoudsopgave:

Houdt Lucy Hale contact met een van haar 'Pretty Little Liar'-co-sterren?
Houdt Lucy Hale contact met een van haar 'Pretty Little Liar'-co-sterren?
Anonim

Lucy Hale is geen onbekende in de schijnwerpers! De ster kwam voor het eerst op de voorgrond nadat ze in 2003 een van de vijf winnaars van American Juniors was. Gelukkig voor Hale leidde haar succes op de spin-off van American Idol ertoe dat ze een behoorlijke A-lister werd.

Naast het scoren van haar eigen platencontract in 2012 en het uitbrengen van haar debuutalbum, Road Between in 2014, domineerde Lucy de televisiescène na het scoren van de rol van Aria Montgomery in de populaire CW-serie, Pretty Kleine leugenaars.

De actrice verscheen naast Troian Bellisario, Ashley Benson en Shay Mitchell tot het einde van de show in 2017. Terwijl de show terug is voor zijn reboot, willen fans weten waar Lucy staat met haar voormalige co-sterren, en of ze nog steeds vriendelijk met elkaar zijn.

Is Lucy Hale dicht bij haar voormalige co-sterren?

Lucy Hale speelde de rol van Aria in de hitserie Pretty Little Liars. De show begon in 2010 en duurde maar liefst 7 seizoenen waarin Aria en haar vrienden, Emily, Hannah en Spencer jarenlang verdraaide games moesten spelen.

Aangezien de vier dames zo nauw samenwerkten, was het niet meer dan normaal dat de groep zulke goede vrienden was, zowel op als buiten het scherm. De cast bleef zo dicht mogelijk bij elkaar totdat de shows officieel eindigden in 2017.

Sindsdien willen fans weten waar Hale staat met haar voormalige castmates en of de vrouwen vandaag nog steeds vrienden zijn. Ondanks dat ze al zo lang de beste vrienden is, lijkt het alsof Lucy lang niet zo dicht bij de groep staat als de rest.

Het spreekt vanzelf dat er geen katalysator of gebeurtenis is geweest tussen Lucy en haar vroegere co-sterren die ertoe zouden leiden dat een vriend "uit elkaar gaat", maar fans hebben zeker gemerkt dat Lucy het meest aan de buitenkant is in vergelijking met Ashley, Shay en Tristan's relatie.

Aangezien Shay Mitchell en Troian Bellisario beide ouders zijn, is het duo redelijk hecht gebleven en wisselen ze vaak advies uit met elkaar. Voorafgaand aan het einde van de show woonde de hele kerncast de bruiloft van Troian bij, wat nog steeds de laatste keer is dat ze allemaal samen waren.

Ashley Benson en Shay Mitchell spraken vorig jaar voorafgaand aan de pandemie af voor een lunchreünie, en alle dames, met uitzondering van Lucy, kwamen afgelopen herfst bij elkaar, wat vragen opriep over de afwezigheid van Hale.

Het was toen dat fans van de show zich realiseerden dat Lucy misschien lang niet zo close is met de rest van de vrouwen als we dachten. Het trio plaatste hun reüniefoto op Instagram en liet volgers achter om te vragen waar Lucy beneden was, maar het kan zijn dat ze het gewoon niet kon halen!

Gezien Hale onlangs rollen op Ragdoll en Big Gold Brick heeft gekregen, is het mogelijk dat haar schema het gewoon niet mogelijk maakte voor haar om mee te doen, maar ze heeft haar voormalige collega's niet gezien of ermee omgegaan. sterren in geruime tijd.

De actrice plaatste vaak foto's van haar en de cast van Pretty Little Liars op sociale media, waaronder haar moment met Troian, momenten voor haar regiedebuut op televisie.

Hoewel het lijkt alsof Lucy niet zo dicht bij de meisjes staat als ze ooit was, zijn we er zeker van dat er geen kwaad bloed meer is!

Aanbevolen: