Welke originele 'Fast and Furious'-ster heeft de hoogste nettowaarde?

Inhoudsopgave:

Welke originele 'Fast and Furious'-ster heeft de hoogste nettowaarde?
Welke originele 'Fast and Furious'-ster heeft de hoogste nettowaarde?
Anonim

Als we kijken naar de meest succesvolle filmfranchises aller tijden, staat de Fast & Furious-franchise bijna bovenaan. Vin Diesel en zijn mede-Fast-co-sterren, die in de jaren 2000 debuteerden en tot op de dag van vandaag bloeien, hebben uitzonderlijk werk verricht door de franchise te helpen concurreren tegen titanen zoals de MCU.

Dankzij het succes van de franchise hebben de grootste sterren bankiers gemaakt. De originele cast heeft het vooral goed gedaan voor zichzelf, maar wie heeft het hoogste vermogen?

Laten we eens kijken wie er als beste uit de bus komt.

Vin Diesel $ 225 miljoen

De originele cast van de Fast & Furious-franchise speelde allemaal een integrale rol in de franchise die een enorm succes werd dat al tientallen jaren bloeit. Ze hebben allemaal hun miljoenen verdiend door de jaren heen, maar als je ze allemaal tegen elkaar opstapelt, is Vin Diesel degene die als beste uit de bus komt met een ongelooflijke $ 225 miljoen, volgens Celebrity Net Worth.

Voorafgaand aan de rol van Dominic Toretto, was Vin Diesel in sommige films verschenen zonder veel solosucces. Zijn grootste project in de aanloop naar The Fast and the Furious was een kleinere rol in Saving Private Ryan, een klassieker op zich. Voorafgaand aan de release van The Fast and the Furious had Diesel solosucces met de film Pitch Black, maar hij had geen idee wat er zou komen met de Fast & Furious-franchise.

Niet alleen hebben de Fast & Furious-films hem door de jaren heen miljoenen dollars opgeleverd, maar zijn tijd om Groot in te spreken in de Guardians of the Galaxy-franchise is ook vruchtbaar geweest. Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg was, sprak hij het personage ook uit in Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame.

Diesel heeft ook veel geld verdiend met aanbevelingen en met andere succesvolle films zoals de XXX-franchise. De man drukt op dit moment in feite geld af, en de rest van de originele cast probeert gewoon bij te blijven. Dit betekent echter niet dat ze niet bankieren.

Michelle Rodriguez en Jordana Brewster $ 25 miljoen

Fast and Furious Cast
Fast and Furious Cast

Met elk $ 25 miljoen hebben Michelle Rodriguez en Jordana Brewster allebei enorm geprofiteerd van hun tijd in de Fast & Furious-franchise. Ze hadden totaal verschillende achtergronden, maar nadat ze de hoofdrollen in de eerste film hadden gekregen, keek geen van beiden achterom.

Voor Michelle Rodriguez was The Fast and the Furious een enorme doorbraak in haar jonge carrière, en ze zou veel tijd besteden aan het uitbreiden van haar hervonden roem. Op dit punt in haar carrière is ze gemakkelijk een van de meest herkenbare vrouwelijke actiesterren aller tijden, en ze is verschenen in andere projecten zoals S. WAT, Blue Crush en Avatar. We mogen haar periode in de Resident Evil-franchise ook niet vergeten.

Jordana Brewster begon met acteren in soapseries toen ze een tiener was, en het was op het kleine scherm dat ze aanvankelijk erkenning kreeg en haar vaardigheden aanscherpte. Hoewel ze door de jaren heen andere projecten op zowel het grote als het kleine scherm heeft gedaan, is haar tijd in de Fast & Furious-franchise tot op de dag van vandaag haar grootste succes.

Zowel Michelle Rodriguez als Jordana Brewster zullen te zien zijn in de komende F9, en ze zullen ongetwijfeld hun uiterlijk verzilveren.

Ja Rule $4 miljoen

Ja Rule Snel en furieus
Ja Rule Snel en furieus

Hoewel hij geen lid was van de primaire cast, is de verschijning van rapper Ja Rule in de film tot op de dag van vandaag opmerkelijk, en zijn nettowaarde van $ 4 miljoen maakt hem de opname waardig.

Tegen de tijd dat hij in de film verscheen, was hij al een belangrijk gezicht in de muziekindustrie, en fans waren verrast toen ze hem op het grote scherm zagen. Ja Rule stond toen niet bekend om zijn acteerwerk, en om eerlijk te zijn, hij staat nu niet echt bekend om zijn acteerwerk. Kinderen die deze film tegenwoordig voor het eerst zien, zullen waarschijnlijk absoluut geen idee hebben wie hij is of waarom hij in de film zat, maar oudere fans en degenen die zijn opgegroeid in de generatie zullen nog steeds waardering hebben voor het uiterlijk van de rapper.

Hoewel hij waarschijnlijk niet al te veel geld verdiende aan zijn verschijning in de film, heeft hij door de jaren heen miljoenen verdiend dankzij zijn succes in de muziekindustrie. Op een gegeven moment was hij een van de populairste rappers in de game die ook met ons samenwerkte met andere grote namen zoals Jennifer Lopez en Ashanti.

In wat voor niemand als een verrassing zou moeten komen, staat Vin Diesel bovenaan als het gaat om het vergelijken van vermogens.

Aanbevolen: