Wie was Hunter Schafer voordat hij op 'Euphoria' werd gecast?

Inhoudsopgave:

Wie was Hunter Schafer voordat hij op 'Euphoria' werd gecast?
Wie was Hunter Schafer voordat hij op 'Euphoria' werd gecast?
Anonim

Hunter Schafer is iconisch geworden als transgender middelbare scholier Jules Vaughn in de succesvolle HBO-serie Euphoria. De show volgt een groep middelbare scholieren terwijl ze door seks, drugs en liefde navigeren in het duistere coming-of-age-drama waarvan bekend is dat het echte harde problemen niet schuwt. Controversieel is dat Hunters optreden haar nog geen Primetime Emmy Awards-nominatie heeft opgeleverd, maar Hunter heeft zeker een enorme impact gemaakt met haar eerste acteerbaan.

Jules was een 'uitdagende' eerste rol

Hunters acteercapaciteiten zijn tot het uiterste getest toen ze een transgender tiener moest spelen met een hartverscheurend achtergrondverhaal en haar eigen problemen.

In de allereerste aflevering is Jules de nieuwe jongen in de stad. Als kind werd ze opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis en veranderde ze toen ze dertien was. En Jules zoekt gewelddadige seksuele interacties op omdat, zoals Hunter uitlegde in een video voor de Euphoria Unfiltered-serie, Jules constant op zoek is naar bevestiging en 'liefde'.

"Jules is transvrouwelijk en heeft deze relatie met vrouwelijkheid, ziet hoe vrouwen in haar leven op een bepaalde manier worden behandeld door mannen, en een bepaalde dynamiek speelt zich af in bijna elke interactie die ze heeft gezien…" zei Hunter toen ze het over haar karakter had.

"Ik denk dat het teruggaat naar iets diepgewortelds, zoals transitie, ik wilde op een bepaalde manier behandeld worden door een man om zich een vrouw te voelen in dit zeer binaire gezichtspunt."

Hoe werd Hunter Schafer beroemd?

Hunter Schafer stuitte op een castingoproep voor transgendermeisjes op Instagram terwijl ze zich voorbereidde op haar echte plan - om na een jaar modellenwerk naar de modeschool te gaan.

Zonder ervaring en haar modellenbureau huurde een acteercoach voor haar in, Hunter Schafer ging ervoor, en zo werd ze Jules. Maar voordat Euphoria de wereld van Hunter op zijn kop zette, was Hunter een rijzende ster in de modellenindustrie.

Hunter heeft gemodelleerd voor een aantal grote namen en maakte deel uit van een aantal grote projecten als transgendermodel, van Calvin Klein tot Prada, om trots deel uit te maken van de GratefulNotHateful-campagne van Marc Jacobs tijdens de 2018 Pride-viering. Projecten stroomden binnen - nu heeft Euphoria haar carrière een enorme vlucht.

Dankzij Euphoria is Hunter Schafer een naam die mensen niet snel zullen vergeten. De actrice is nog steeds aan het modelleren, en een ander prachtig ding dat uit de show komt, is haar relatie; fans waren verheugd om te ontdekken dat Schafer aan het daten is met haar Euphoria-collega Dominic Fike, die Elliot speelt in de show.

De Euphoria-ster schreef ook een aflevering van de show en onthulde dat schrijven voor Euphoria een reddingslijn was na het ervaren van "de ergste depressie" in 2020, dankzij de pandemie.

Hunter Schafer is een inspiratie voor fans

Hunter blijft nog steeds modelleren en wil haar horizon verbreden als het gaat om haar acteercarrière, en zal naast Jules ook auditie doen voor andere rollen. Ze is ook de wereldwijde ambassadeur van cosmeticamerk Shiseido. Dus met andere woorden, ze is super druk haar hart te volgen en haar beste leven te leiden!

Hunter Schafer heeft zoveel fans geïnspireerd, of het nu is door haar uiterlijk terwijl fans haar make-up kopiëren, door inspirerende kunstwerken en zelfs door sommigen te inspireren om zelfverzekerd genoeg te zijn om hun authentieke zelf te zijn.

"[Dus] trots om omringd en geïnspireerd te zijn door zoveel geweldige dames, wil vooral artiesten als claire cottrill, sade, hunter schafer en fka twigs bedanken omdat ze zo authentiek zichzelf zijn", twitterde een fan, "en vol karakter, jij bent mijn licht."

"Hunter Schafer is gewoon zo geweldig dat ze zo'n humeur heeft", zei een andere fan, terwijl hij wat leuke en informele foto's van de Euphoria-ster deelde.

Fans kunnen ook geen genoeg krijgen van de Instagram van haar actrice en model. Hunter poseerde onlangs in een Miu Miu-minirokje en was in Milaan met haar moeder voor Prada.

Fans zijn geobsedeerd door Hunter Schafer en met een goede reden - naast een prachtig model en een getalenteerde actrice, is Schafer altijd een LGBTQIA+-activist geweest. Op de middelbare school was Schafer een uitgesproken activist en stond hij in 2017 op de lijst "21 Under 21" van Teen Vogue.

Schafer is hard blijven werken en probeert een verschil te maken, ongeacht welke passie ze volgt, en fans zijn verheugd om haar te zien slagen in alles wat ze doet, terwijl ze geïnspireerd blijven door haar doorzettingsvermogen en creativiteit. Fans kijken ernaar uit om in de toekomst meer van zowel Jules als Hunter te zien!

Aanbevolen: