Het was gewoon verkeerd:' Tyra Banks verontschuldigt zich voor gebrek aan diversiteit op 'America's Next Top Model

Het was gewoon verkeerd:' Tyra Banks verontschuldigt zich voor gebrek aan diversiteit op 'America's Next Top Model
Het was gewoon verkeerd:' Tyra Banks verontschuldigt zich voor gebrek aan diversiteit op 'America's Next Top Model
Anonim

Tijdens haar optreden op woensdag in The Tameron Hall Show verontschuldigde voormalig supermodel Tyra Banks zich voor het gebrek aan inclusiviteit en diversiteit van America's Next Top Model.

Op de vraag of ze spijt had van de show van de modellenwedstrijd, vertelde Banks aan Hall dat de show veel misstappen bevatte. "We waren nog steeds actief in een wereld - ik was toen nog een model, nog geen gepensioneerd model, en nog steeds actief in deze wereld die zoveel regels had", zei ze. "Het was dit vreselijke duwen en trekken dat we allemaal hadden."

Banks zei dat ze probeerde de deelnemers vooruit te helpen in hun carrière. Ze deed hen echter pijn tijdens het proces door problematische opmerkingen te maken.

"Ik probeerde grenzen te verleggen, maar was ook verscheurd om ervoor te zorgen dat deze meisjes konden werken, dus het was een balans", zei ze. "Het was alsof, 'Oh, schoonheidsbarrières doorbreken', maar ja, ik kan ze alles wat ik wil breken in de show, maar ze zullen afstuderen van de show, en ze zullen niet werken."

Banks vond dat ze haar acties moest aanpakken nadat clips uit de show weer opdoken op sociale media. In 2006 kan Banks een controversiële suggestie doen dat Danielle Evans, winnaar van cyclus zes, haar uiterlijk zou moeten veranderen door het gat tussen haar tanden te dichten.

Dit is niet de eerste keer dat Banks verantwoordelijkheid moest nemen voor haar acties in de wedstrijdshow. In mei sprak Banks de reactie van fans van de show aan. Ze schreef in een tweet: "Ik heb de berichten gezien over de ongevoeligheid van sommige ANTM-momenten uit het verleden en ik ben het met je eens. Als ik terugkijk, waren dat enkele echt slechte keuzes. Waardeer je eerlijke feedback en stuur je zoveel liefde en virtuele knuffels."

GERELATEERD: Het leven van Tyra Banks voor het volgende model van Amerika: dingen die fans niet wisten

Ze vertelde Hall verder: Ik had hier modelagenten die zeiden: 'Deze drie meisjes kunnen echt, echt werken, maar dit moet veranderen', dus er gebeurde een heel ding achter de schermen. In plaats van dat ik op tv zeg: 'Je moet dit veranderen', denk ik dat ik had moeten zeggen: 'Je bent mooi.'”

Ondanks de reacties die America's Next Top Model in de loop der jaren heeft ontvangen, verdedigt Banks nog steeds de intentie die zij en collega-ontwikkelaar Ken Mok hadden voor de show.

GERELATEERD: Tyra Banks bouwt een modelleringsthemapark genaamd 'Modelland'

"America's Next Top Model is gemaakt - ik heb het gemaakt - om diversiteit en inclusie te introduceren in een wereld die dat vrijwel niet vertegenwoordigde of op de meest subtiele manieren vertegenwoordigde, "zei Banks. “Dus dat was de kern van waarom ik America's Next Top Model heb gemaakt. Dat is de reden waarom mijn partner Ken Mok en ik, die Chinees-Amerikaans is, elke dag opstonden, en we maakten zoveel vorderingen.”

America's Next Top Model ging in 2003 in première op UPN en verhuisde later naar de CW. De show werd geannuleerd in 2015 en werd opnieuw opgestart op VH1. Het duurde in totaal 24 seizoenen.

Aanbevolen: