Hoe is de relatie van Megan Fox met haar kinderen?

Inhoudsopgave:

Hoe is de relatie van Megan Fox met haar kinderen?
Hoe is de relatie van Megan Fox met haar kinderen?
Anonim

Met al het gedoe rond Megan Fox's gepassioneerde relatie met Machine Gun Kelly en hun jeugdige capriolen (veel PDA, openbare liefdesverklaringen en onthullende rode loperkleding), ben je misschien vergeten dat Megan al een moeder van drie is. De Transformers-actrice deelt drie zonen met ex-echtgenoot Brian Austin Green: Noah Shannon, 9, Bodhi Ransom, 7, en Journey River, 5.

De actrice heeft de gezamenlijke voogdij over haar kinderen met ex-man Green, maar wordt zelden in het openbaar gezien met de kinderen, wat online tot aanzienlijke kritiek heeft geleid. Megan heeft volgehouden dat ze een toegewijde moeder is en dat ze graag tijd doorbrengt met haar drie zonen wanneer ze maar kan buiten haar werkverplichtingen. Dus hoe is de relatie van Megan met Noah, Bodhi en Journey eigenlijk? Lees verder om erachter te komen.

Bijgewerkt op 25 maart 2022: Megan Fox is nu verloofd met Machine Gun Kelly, en dus zullen Noah, Bodhi en Journey ergens in de nabije toekomst (een exacte datum voor de bruiloft is niet vastgesteld). Fox wordt ook een stiefmoeder van de dochter van MGK, die hij deelt met zijn ex-vriendin Emma Cannon. Hoewel het even kan duren voordat de zonen van Fox gewend zijn aan hun nieuwe samengestelde gezin, lijkt het erop dat ze volledig achter de verandering staan. In alle opzichten kunnen de jongens van Megan Fox het heel goed vinden met de nieuwe partner van hun moeder.

6 Megan Fox is overstuur door kritiek dat ze geen tijd met haar kinderen doorbrengt

Kritiek op Megan als moeder is zeker niet aan de aandacht van de actrice ontsnapt en heeft haar behoorlijk van streek gemaakt. In een interview met InStyle slaat Megan terug op beweringen dat ze nooit met haar zonen in het openbaar is gezien en zegt: Er is zoveel oordeel.'Waar zijn je kinderen?' 'Vraag je hun vader wanneer hij weg is?'

"Nee, want je verwacht niet dat een vader altijd bij de kinderen is, maar ik hoor niet gezien te worden en thuis te zijn bij mijn kinderen. Ze hebben een andere ouder. Ik moet ga weg en soms wil ik niet dat ze gefotografeerd worden en gaan ze niet mee. Dit hele jaar ben ik erg verrast door hoe archaïsch sommige denkwijzen nog steeds bij sommige mensen zijn."

5 Megan Fox beschermt haar kinderen

Megan is erg beschermend tegenover haar jongens en heeft haar bezorgdheid geuit over de trollen die het online op hen hebben gemunt. Vooral haar oudste zoon, Noah, die vaak jurken draagt, is het doelwit. Hij is online aangevallen door "gemene, vreselijke mensen en wrede mensen". Fox zegt: "Ik wil niet dat hij die shit ooit moet lezen omdat hij het hoort van kleine kinderen op zijn eigen school die zeggen: 'Jongens dragen geen jurken.'"

4 Megan Fox zegt dat haar kinderen te snel opgroeien

De Jennifer's Body-actrice omarmt het moederschap, maar erkent dat het niet zonder moeilijkheden en momenten van overstuur is. Vooral het zien van haar jongens zo snel opgroeien is een reden van groot verdriet.

"Ik wou dat er een manier was… waarop je ze af en toe voor een dag allemaal terug kon brengen naar die periode van 2 of 3 jaar oud," zei ze. "Omdat het heel moeilijk is om ze volwassen te zien worden. Daar heb ik veel moeite mee. Ik huil er de hele tijd over omdat ze zo snel opgroeien."

"Ik heb ook het gevoel dat, hoe betrokken je ook bent, of hoe hard je op dat moment ook je best deed, je altijd terugkijkt en denkt: 'Ik had meer aanwezig kunnen zijn', of, 'Ik hoop dat ik hier dankbaar voor was terwijl ik op dat moment was'", voegde ze eraan toe.

3 Megan Fox laat haar jongens zichzelf zijn

Hoewel Megan absoluut een hands-on moeder is, betekent dit niet dat ze ooit aanmatigend is, of probeert haar kinderen op welke manier dan ook te dwingen. Sterker nog, ze is een pleitbezorger om kinderen 'zichzelf' te laten zijn, hoe dat er ook uit mag zien. Vooral met haar oudste zoon Noah laat Fox hem graag zijn interesses ontdekken.

“Toen ik zwanger werd van Noah, voelde ik, denk ik, door de intuïtie van mijn moeder dat hij zich niet onderschreef voor genderstereotypen, dus besloot ik hem al vroeg een omgeving te bieden die hem in staat zou stellen om te ontdekken hoe hij zichzelf wilde uiten', zei ze in een interview in het basisonderwijs.

"Als een jongen van prinsessen houdt en een meisje van honkbal, dan is dat niet indicatief voor hun seksualiteit", zegt Fox. "Het is een indicatie van hun communicatie en creatieve expressie. We kunnen kinderen niet beperken door ze te vertellen hoe ze moeten spelen."

Verwachten dat een kind aan de verwachtingen voldoet "zal hen alleen maar op een gecompliceerd en moeilijk pad leiden vol zelfkritiek en leegte", zegt ze.

2 Megan Fox laat haar kinderen hun interesses omarmen

Met dit in gedachten laat Megan haar kinderen ook hun interesses omarmen, of dat nu voetbal, schilderen of dansen is, en ze neemt graag deel aan activiteiten met hen. Ze schrijft ze in voor alle lessen waarin ze mogelijk geïnteresseerd zijn, en is gefotografeerd om ze regelmatig af te zetten.

1 Megan Fox zegt dat haar kinderen haar hebben geholpen een doel in het leven te vinden

Megans relatie met haar zonen is voor beide partijen voordelig - terwijl ze hen voedt en helpt zichzelf te vinden, bieden ze haar ook iets: betekenis. Fox besprak haar kinderen in de Washington Post en zei dat ze haar een "doel" gaven; "Dat heeft me eerlijk gezegd gered", zei Fox over het hebben van kinderen. "Ik had een ontsnapping nodig."

Aanbevolen: