Hoe is de relatie van Eddie Murphy met zijn 10 kinderen?

Inhoudsopgave:

Hoe is de relatie van Eddie Murphy met zijn 10 kinderen?
Hoe is de relatie van Eddie Murphy met zijn 10 kinderen?
Anonim

Wat grote gezinnen betreft, leidt Eddie Murphy een van de grootste in Hollywood. Veel fans van de Coming to America-acteur realiseren zich niet dat hij de trotse vader is van 10 kinderen, geboren tussen 1989 en 2018.

Over het algemeen heeft Murphy een positieve relatie met zijn kroost en is trots op de mensen die ze zijn geworden, en vertelde People in 2016 dat hij "echt geluk heeft gehad" met zijn kinderen. Met veel van zijn kinderen die hun eigen succes behalen - inclusief het opbouwen van hun eigen indrukwekkende vermogen - prijst Eddie hen vaak en gutst over hen.

Sommige kinderen van Murphy kiezen ervoor om uit de schijnwerpers te blijven, maar we weten veel over degenen die in de voetsporen van hun vader treden. Blijf lezen om erachter te komen hoe de relatie van Eddie Murphy met zijn 10 kinderen is en of ze in ruil daarvoor trots op hem zijn.

10 Hoe is de relatie van Eddie Murphy met zijn eerste kind Eric Murphy?

Eric Murphy, geboren in 1989, is de eerste van Eddies 10 kinderen. Hij werd geboren bij Eddie's toenmalige vriendin, Paulette McNeely.

Eric heeft de neiging om uit de schijnwerpers te blijven, maar de twee lijken een positieve relatie te hebben.

Interessant is dat Eric momenteel aan het daten is met de dochter van collega-acteur Martin Lawrence, Jasmine Lawrence. Eric plaatste ook een foto van zichzelf en zijn vader op Vaderdag in 2021, wat verder bevestigt dat ze een positieve relatie hebben.

9 Wat Eddie Murphy heeft gezegd over Bria Murphy

Bria Murphy is Eddies tweede kind, de dochter van zijn ex-vrouw Nicole Mitchell, met wie hij van 1993 tot 2006 getrouwd was. Net als haar broer Eric lijkt Bria ook een positieve relatie met haar vader te hebben.

Eddie heeft eerder over Bria verteld, dwepende over haar prestaties en benadrukte hoe trots hij op haar is.

"Ik ben blij dat mensen zien hoe getalenteerd ze is", zei de Shrek-aluin tijdens het bijwonen van Bria's kunstshow in 2016 (via People). “We weten al jaren hoe getalenteerd ze is. Het is opwindend om haar spullen aan de muren te zien hangen … ik heb al die trotse oudergevoelens.”

8 Hoe is de relatie tussen Eddie Murphy en Christian Murphy?

Christian Murphy is Eddies derde kind en tweede zoon, geboren uit zijn toenmalige vriendin Tamara Hood in 1990.

Christian kiest ervoor om zijn privéleven voor zichzelf te houden en heeft geen bekende ambities om zich in de showbusiness te wagen zoals andere leden van zijn familie.

Hij lijkt echter dicht bij Eddie te staan, aangezien hij foto's van zijn vader op zijn Instagram-pagina heeft geplaatst. Hij plaatst vaak familiefoto's, waaronder Eddie, op vakanties en speciale gelegenheden.

7 Heeft Eddie Murphy naar Miles Murphy verwezen in een grap?

Eddie Murphy lijkt ook dicht bij zijn zoon Miles te staan, die ook werd geboren uit ex-vrouw Nicole Mitchell.

Goal Cast citeert dat Murphy in een interview in 2016 grapte: "Mijn wereld draait om [mijn kinderen], zelfs de oude, grijze kale."

Fans geloven dat Eddie het had over Miles, die in 1990 werd geboren, niet omdat hij oud, kaal of grijs is, maar omdat hij de enige van Eddies 10 kinderen is met eigen kinderen, waardoor Eddie een grootvader is.

Miles' partner Carly Fink plaatste een video op Instagram van de dochter van het stel, Evie die piano speelt met Eddie, waaruit blijkt dat Eddie ook een hechte band heeft met zijn kleinkind.

6 Hoe is de relatie tussen Eddie Murphy en Shayne Murphy?

Shayne, geboren in 1994, is het derde kind van Eddie en Nicole Mitchell. Volgens Parade streeft Shayne naar een carrière in het modelleren.

Shayne vertelt niet vaak over haar vader, maar ze plaatste wel een vintage foto van hem op Instagram die bevestigde dat het vader-dochterduo een hechte relatie heeft.

Ze ondertitelde de foto "de coolste man die ik ooit zal kennen."

5 De details achter Eddie Murphy's relatie met Zola Murphy

Zola Murphy werd geboren in 1999, het vierde kind van Eddie en Nicole Mitchell.

In tegenstelling tot haar broers en zussen, plaatst Zola, die ook een modellencarrière nastreeft, normaal gesproken geen foto's van haar vader op haar Instagram.

Fans begrijpen echter dat de twee hecht zijn, aangezien Eddie in de loop der jaren talloze opmerkingen heeft gemaakt over al zijn kinderen:

“Ik wil de persoon blijven die ik ben en zoveel mogelijk tijd doorbrengen met mijn familie, en de mensen van wie ik hou [omdat] mijn carrière, of wat ik ben als artiest, dat is niet waar het middelpunt van mijn leven', onthulde de legendarische komiek (via Goal Cast). "In het middelpunt van mijn leven staan mijn familie en mijn kinderen."

4 Hoe is de relatie tussen Eddie Murphy en Bella Murphy?

Het volgende kind van Eddie en Nicole was Bella, geboren in 2002. Ze was het laatste kind dat het paar samen had, geboren in het jaar voordat ze uit elkaar gingen.

Bella treedt in de voetsporen van haar vader en streeft naar een acteercarrière. De twee stonden begin 2021 samen op de omslag van het tijdschrift Essence, en Bella heeft in interviews vaak lovende kritieken over haar vader uitgesproken.

3 Waarom Angel Murphy Brown meer in de pers is geweest dan de andere kinderen van Eddie Murphy

In 2007 werd Angel Iris Murphy Brown geboren uit Melanie B, voormalig Spice Girl en Britse zangeres. Angel is vaker in de pers verschenen dan veel van haar broers en zussen, omdat Eddie zich afvroeg of hij haar had verwekt tijdens Browns zwangerschap.

Een DNA-test na de geboorte bevestigde dat Eddie de vader van Angel is. Parade meldt dat de relatie tussen vader en dochter aanvankelijk rotsachtig was, waarbij Eddie geen relatie met Angel wilde. Sindsdien hebben bronnen echter onthuld dat hij nu een relatie met haar heeft.

2 Hoe de relatie tussen Eddie Murphy en Izzy Murphy is

Eddie Murphy's huidige verloofde, Paige Butcher, is de moeder van zijn laatste twee kinderen, Izzy en Max. Izzy werd geboren in 2016 en op zesjarige leeftijd heeft ze begrijpelijkerwijs geen openbare opmerkingen gemaakt over de relatie die ze met haar vader deelt.

Izzy verschijnt echter op familiefoto's met Eddie en de rest van de clan, dus het lijkt erop dat de twee een hechte relatie hebben.

1 Hoe is de relatie tussen Eddie Murphy en Max Murphy?

Eddie's jongste kind is Max Murphy, zijn tweede met Paige Butcher. Max, geboren in 2018, is nog een peuter. Hoewel Eddie niet in het openbaar over zijn relatie heeft gesproken, wordt aangenomen dat de twee een speciale band hebben sinds Eddie Max de middelste naam Charlie gaf ter ere van zijn broer Charlie Murphy, die in 2017 aan leukemie stierf.

Aanbevolen: