Zijn Emma Roberts en Garrett Hedlund nog steeds samen?

Inhoudsopgave:

Zijn Emma Roberts en Garrett Hedlund nog steeds samen?
Zijn Emma Roberts en Garrett Hedlund nog steeds samen?
Anonim

Country Strong-ster Garrett Hedlund en American Horror Story-alumna Emma Roberts zien elkaar al meer dan twee jaar. Veel fans hebben gespeculeerd dat de twee onlangs uit elkaar zijn gegaan, maar geen van beide partijen heeft de geruchten bevestigd of ontkend.

Het paar leidde onlangs tot geruchten over een uiteenvallen nadat Roberts en Hedlund elkaar allebei ontvolgden op sociale media. Het paar heeft de afgelopen maanden niets over elkaar gepost en ze hebben net hun landhuis te koop aangeboden. Op 11 november 2021 woonde Emma de bruiloft van haar vriendin Paris Hilton bij en Garrett ontbrak merkbaar bij het evenement. In plaats daarvan nam de actrice haar beste vriend, Cade Hudson, mee naar het glamoureuze huwelijk terwijl Garrett thuis bleef bij hun zoon Rhodes. Dit is waarom fans denken dat er problemen kunnen zijn in het paradijs tussen Garrett Hedlund en Emma Roberts.

6 Ze hebben samen een zoon

Garret en Emma hebben vorig jaar een zoontje gekregen en genieten sindsdien van het ouderschap. Ze verhuisden naar een landgoed van $ 2 miljoen dollar in Los Angeles en waren sindsdien schijnbaar aan de heup gehecht.

5 Emma Roberts heeft niet gepost met Garrett Hedlund sinds Valentijnsdag

"Fijne Valentijnsdag, mijn liefste."

Na Emma Robert's zeer openbare breuk met mede-ster Evan Peters, begon ze haar nu baby-papa, Garrett Hedlund, te zien. Roberts en Hedlund hielden een laag profiel over hun relatie, maar de zaken liepen snel op. Toen Roberts aankondigde dat ze zwanger was, kwam het als een schok voor velen die dachten dat hun relatie slechts een affaire was. Roberts had meer dan zeven jaar een knipperlichtrelatie met Peters en ze waren zelfs verloofd. Nu ze haar eerste kind verwachtte met een andere man, werd het een stuk duidelijker. Garrett en Emma verwelkomden hun zoontje, Rhodos, op 27 december 2020. Het ging soepel totdat fans merkten dat het paar niet meer met elkaar postte. De laatste Instagram van hen samen was van Valentijnsdag 2021.

4 Het paar ontvolgde elkaar op sociale media

throwbackthursday

Fans zijn tegenwoordig als detectives als het gaat om koppels van beroemdheden en wanneer een van hen op die ontvolgknop klikt… zijn ze de eersten die het weten. Soms ontvolgen koppels elkaar op Instagram om kleinzielig te zijn, maar soms is het meer dan dat. Helaas voor Emma en Garrett lijkt het erop dat het meer is dan dat. De afgelopen tien maanden heeft Emma niets met de acteur gepost en vice versa. Het is niet verplicht om foto's van verliefde stelletjes te plaatsen, maar het is zeker belangrijk om je wederhelft terug te volgen!

3 Emma Roberts woonde de bruiloft van Paris Hilton bij met de manager van Britney Spears

Een van de goede vrienden van Emma Roberts, Cade Hudson, vergezelde de ster van Scream Queens naar de bruiloft van Paris Hilton en Carter Reum. Dit nieuws was alarmerend voor fans die al twijfelden aan hun relatiestatus. Een bruiloft bijwonen, een van de meest romantische vieringen, zonder je wederhelft is een andere rode vlag. Garret Hedlund, haar partner van twee jaar, werd niet eens gezien op de locatie.

2 Emma Roberts & Garrett Hedlund verkopen hun huis in LA

Emma en Garrett delen een prachtig landgoed in Spaanse stijl van ongeveer 7.300 vierkante meter. Onlangs zette het duo hun woning met drie slaapkamers en vier badkamers op de markt nadat ze er vorig jaar introkken. Hun verblijf in Californië bestaat uit meerdere privéoases, houten balken aan het plafond, een grote open haard en gezellige accenten. Het huis staat te koop voor bijna $ 2 miljoen en volgens Zillow is een bod al geaccepteerd.

Voordat deze twee ouders werden, onthulde een bron exclusief dat Roberts' relatie met haar beau "leuker dan serieus" was, en merkte in januari 2020 op dat het paar "niet sprak over een verloving of huwelijk."

1 Het paar was de laatste scène op een Oscar-afterparty in april

Hedlund vertelde Extra dat hij het leuk vond om wat quality time door te brengen met baby Rhodos. “Het kan niet beter. Het is echt geweldig. Een paar dagen geleden werd hij zeven maanden. Elke dag lijkt beter en beter en beter te worden', gutste de acteur. "Ik heb veel vader-dingen gedaan", voegde hij eraan toe. "Het beste is dat we net in Boston waren, mijn vriendin werkte, dus het was elke dag de hele dag met meneer de jongeman." Hedlund onthulde dat zijn "favoriete onderdeel" van elke dag met Rhodos door te brengen het vertellen van verha altjes voor het slapengaan was. "Het was gewoon een heel lief, verbindend papa-moment."

Hopelijk hoeven fans zich geen zorgen te maken en houdt het paar de zaken gewoon rustig, maar het lijkt erop dat de geruchten niet zullen verdwijnen totdat fans Roberts en Hedlund eindelijk weer samen zien in een van beide een IG-foto of op een openbaar evenement. Ze werden voor het laatst gespot op een Oscar-afterparty met Andra Day en de overgebleven cast van The United States Vs. Billie Vakantie. April is lang geleden en fans houden hun adem in tot ze ze weer samen zien!

Aanbevolen: