Garrett Hedlund brengt nieuw nummer uit na zijn breuk met Emma Roberts

Inhoudsopgave:

Garrett Hedlund brengt nieuw nummer uit na zijn breuk met Emma Roberts
Garrett Hedlund brengt nieuw nummer uit na zijn breuk met Emma Roberts
Anonim

Na het schokkende nieuws van zijn breuk met Emma Roberts, voegde zanger en acteur Garrett Hedlund zich bij Instagram en bracht een nieuw nummer uit met de titel 'The Road'. De splitsing van de sterren komt iets meer dan een jaar na de geboorte van hun zoon Rhodos.

Hedlunds eerste Instagram-foto werd gebruikt om "The Road" te promoten en laat hem zien hoe hij gitaar speelt in de opnamestudio. "Ik heb de afgelopen maanden iets gekookt in de studio, en nu kan ik het eindelijk met de wereld delen." Hij blijft zeggen dat dit zijn eerste solo-nummer is en dat hij zich voorbereidt om in de toekomst meer muziek te delen.

Hedlund begon met het uitbrengen van muziek nadat hij in de film Country Strong uit 2010 verscheen. Critici prezen zowel zijn acteer- als muzikale stijl, en hij ging door met het spelen en bijdragen van muziek aan de film Dirt Music uit 2019. Zijn hoogste hit tot nu toe is "Give in to Me", gezongen door hem en Leighton Meester. De track bereikte nummer 79 op de Billboard Hot 100 en 96 op de Canadese Hot 100.

Zijn en Roberts relatie was al maanden moeilijk

Hoewel het nieuws over hun breuk net werd aangekondigd, gingen Hedlund en Roberts weken geleden uit elkaar nadat hun relatie een paar maanden geleden op de klippen liep. Tot nu toe zijn de twee in staat geweest om in der minne te blijven, en meerdere bronnen vertelden PEOPLE dat ze hun best doen om hun zoon op te voeden. Een insider vertelde PEOPLE: "Het is triest en ze doen hun best om co-ouderschap te krijgen. Het is moeilijk geweest."

Noch Hedlund noch Roberts heeft gereageerd op het uiteenvallen. Er is ook geen woord over of "The Road" teksten bevat die zijn geïnspireerd door hun relatie en/of scheiding.

Het nieuws van hun splitsing werd aangekondigd nadat Hedlunds DUI-controverse opnieuw de kop opstak

Buiten zijn relatie met Roberts haalde Hedlund in 2020 de krantenkoppen nadat hij een auto-ongeluk kreeg door rijden onder invloed. Politieagenten ontdekten dat hij vier keer over de wettelijke limiet reed nadat hij aanvankelijk probeerde de plaats van het ongeval te ontvluchten. Er zaten vier mensen in de auto die Hedlund frontaal aanreed, waaronder twee minderjarigen.

Minder dan een week voor de aankondiging van zijn breuk met Roberts, meldden media dat zowel de moeder als een van haar dochters de artiest aanklaagden wegens nalatigheid. De twee eisen een schadevergoeding en een proces. Hoewel dit een factor zou kunnen zijn in hun moeilijke situatie, hebben de sterren de exacte redenen niet besproken. Op het moment van deze publicatie heeft Hedlund niet gereageerd op deze update in de juridische kwestie.

Hedlund heeft geen hints meer gegeven over zijn muziek en heeft niet besproken of hij een EP of een heel album zal uitbrengen. Hij is echter ingesteld op de hoofdrol in The Ploughmen en The Marsh King's Daughter. Vanaf deze publicatie zijn de films klaar met filmen, maar ze hebben nog geen releasedatum.

Al zijn muziek is momenteel beschikbaar om te streamen op Spotify en Apple Music. Je kunt zijn laatste filmvoorstelling in de Verenigde Staten vs. Billie Holiday bekijken op Hulu.

Aanbevolen: