Wat is er gebeurd met Emma Roberts en Garrett Hedlund? Dit is wat we weten

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Emma Roberts en Garrett Hedlund? Dit is wat we weten
Wat is er gebeurd met Emma Roberts en Garrett Hedlund? Dit is wat we weten
Anonim

Een ander beroemdheidspaar heeft ermee opgehouden! Op vrijdag 21 januari kwam het nieuws dat Emma Roberts en Garrett Hedlund uit elkaar gingen. De acteurs begonnen te daten in maart 2019 en verwelkomden een babyjongen, Rhodos, in december 2020. Het paar is nog steeds erg toegewijd aan co-ouderschap.

Roberts was eerder verloofd met Evan Peters, met wie ze een relatie had van 2012 tot 2019, voordat ze een relatie kreeg met Hedlund. Van 2012 tot 2016 had Hedlund een relatie met Kirsten Dunst, met wie hij eerder ook verloofd was. Toen vonden Emma Roberts en Garrett Hedlund elkaar.

Het paar vierde net de eerste verjaardag van hun zoon samen, met een rodeo-thema, maar volgens PEOPLE is hun relatie al maanden slecht.

"Het is triest en ze doen hun best om co-ouderschap te krijgen. Het is moeilijk geweest", vertelde een insider aan PEOPLE. Hun vertegenwoordigers reageerden niet op de publicatie voor commentaar. Dus, wat gebeurde er tussen deze twee? Dit is wat we weten.

7 Hoe de relatie tussen Emma Roberts en Garrett Hedlund begon

Us Weekly brak in maart 2019 het nieuws dat het stel was gaan daten, kort nadat Emma Roberts zich van Evan Peters had afgescheiden. Blijkbaar waren de Emma en Garrett eerst vrienden voordat ze een romantische relatie aangingen. "Garrett en Emma zijn vrienden geweest, maar dit is nieuw, casual en slechts een paar weken oud", vertelde een bron aan Us Weekly. Speculaties over hun relatie kwamen naar boven toen ze samen werden gezien voor een wandeling in Los Angeles, waar ze elkaars hand vasthielden.

6 Emma en Garrett hielden het casual

In januari 2020 hielden Emma Roberts en Garrett Hedlund hun relatie informeel en probeerden ze deze zoveel mogelijk uit de schijnwerpers te houden. Volgens Us Weekly hebben ze "plezier en genieten van elkaar" zonder zich zorgen te maken over hun volgende stappen. “Ze hebben het op dit moment niet over een verloving of huwelijk. Ze houden ervan om samen uit te gaan en uit te gaan, en hun relatie is meer leuk dan serieus.” Daarom waren fans geschokt toen ze een paar maanden later hoorden dat ze samen een kind verwachtten.

5 Emma Roberts en Garrett Hedlund deden het geweldig als koppel

In november 2020, slechts een maand voordat Emma Roberts beviel, vertelde een insider aan Us Weekly dat ze "het geweldig deden als stel" en "een ton hechtten voor de komst van hun baby". Ze waren erg enthousiast om ouders te worden en waren klaar voor de uitdagingen die het hen zou brengen.

“Emma en Garrett worden steeds enthousiaster, wat zo fijn voor ze is. Garrett kijkt er echt naar uit om vader te worden en heeft het gevoel dat dit iets is wat hij nodig heeft. Hij is klaar om alle papa-taken op zich te nemen en de zwangerschap van Emma heeft hem gedwongen meer verantwoordelijkheid te nemen. Hij vindt dat een zegen, vervolgde de bron.

4 Een baby maakt drie

Na ongeveer een jaar daten, verwelkomden Emma Roberts en Garrett Hedlund hun eerste kind samen, een jongen genaamd Rhodes Robert Hedlund. Een insider van People zei dat het erg moeilijk voor hen was om een baby te krijgen tijdens de pandemie, maar ze hebben ervoor gezorgd dat het werkt. "Het hebben van een pasgeboren baby tijdens de pandemie was een stuk moeilijker dan ze hadden verwacht, maar ze doen echt heel erg hun best om erachter te komen."

Hedlund was echter "volledig opgevoerd" toen Roberts herstellende was van de bevalling. Hij zorgde ervoor dat het huis gevuld was en dat de nieuwe moeder zich op haar gemak voelde. Dingen leken geweldig.

3 Emma Roberts en Garrett Hedlund's break-up

Volgens bronnen met PEOPLE gingen Emma Roberts en Garrett Hedlund een paar weken voor het nieuws over hun splitsing uit elkaar. Blijkbaar hadden ze een paar moeilijke maanden in hun relatie voordat ze ermee ophielden."Het is moeilijk geweest", zegt een insider. De exen hebben niet direct gereageerd op de splitsing en er is geen reden gegeven.

2 Waarom fans de breuk van Emma en Garrett zagen aankomen

Niet alleen heeft Emma Roberts sinds Valentijnsdag 2021 geen foto geplaatst van iets dat met Garrett Hedlund te maken heeft, maar fans merkten ook dat de acteurs elkaar tegen het einde van 2021 ontvolgden op sociale media. Hedlund was te zien in de achtergrond van Robert's foto's tijdens het eerste verjaardagsfeestje van hun zoon, maar hij stond niet voor de camera en werd niet genoemd. Ze werden voor het laatst samen gezien in april 2021 tijdens de afterparty van de Oscars.

Een andere reden waarom fans dachten dat een breuk nabij was, was omdat Emma Roberts de bruiloft van Paris Hilton bijwoonde met haar vriend, Cade Hudson, in plaats van met haar toenmalige vriend. En de laatste reden waarom fans het einde van hun romance zagen, was omdat het paar hun herenhuis in LA eind 2021 te koop zette. Het werd verkocht voor bijna $ 2 miljoen.

1 Wat Emma Roberts en Garrett Hedlund hebben gedaan sinds de splitsing

Garrett Hedlund sloot zich verdacht veel aan bij Instagram, heel dicht bij het nieuws van de splitsing en plaagde nieuwe muziek. Een dag nadat het nieuws over hun breuk naar buiten kwam, werd Garrett Hedlund volgens TMZ gearresteerd voor openbare dronkenschap in Tennessee. De acteur werd maandag vrijgelaten op een borgsom van $ 2.100. Het was niet de eerste keer dat hij met de wet in aanraking kwam. Hedlund had in februari 2020 twee DUI's, maar zocht behandeling. Blijkbaar neemt hij deze breuk behoorlijk zwaar op.

Ondertussen lijkt Emma Roberts in een goed humeur te zijn, blijft ze fotoshoots doen en werkt ze aan haar boekenclub, Belletrist. Ze heeft pas vier keer gepost sinds het nieuwe jaar en heeft niet gereageerd op de splitsing.

Aanbevolen: