Phoebe Dynevor gespot in kostuum op de sets van 'Bridgerton' seizoen 2

Inhoudsopgave:

Phoebe Dynevor gespot in kostuum op de sets van 'Bridgerton' seizoen 2
Phoebe Dynevor gespot in kostuum op de sets van 'Bridgerton' seizoen 2
Anonim

Phoebe Dynevor was te zien in kostuum als Daphne op de sets van Bridgerton seizoen 2!

Slechts 28 dagen na de release van Netflix' regentschap-romantiekdrama Bridgerton, werd het de meest bekeken serie van het streamingplatform. De romance van Daphne en Simon (Phoebe Dyenevor en Regé-Jean Page) werd door 82 miljoen huishoudens bekeken en het succes van Bridgerton heeft geleid tot de vernieuwing van de show voor seizoen drie en vier.

Het tweede seizoen richt zich op het personage van Jonathan Bailey, de oudste Bridgerton, en wordt momenteel gefilmd in Londen. Phoebe Dyenevor, die is teruggekeerd om haar rol in de serie opnieuw te spelen, werd dit jaar voor het eerst in kostuum gespot tijdens het filmen van een scène in Londen.

Zoals eerder aangekondigd, zal Regé-Jean Page, die de charmante hertog van Hastings speelde, de andere seizoenen niet terugkeren. Zijn vrouw Daphne op het scherm zal echter aan de zijde van haar broers blijven terwijl ze proberen liefde te vinden.

Phoebe Dynevor ziet er oogverblindend uit als altijd

Waarschuw de ton! Daphne Bridgerton werd gezien terwijl ze alleen reisde in de Hastings-wagen, een verhaal dat Lady Whistledown zeker zal onderzoeken in haar samenlevingspapieren. Op de foto's was de actrice te zien in een vorstelijke crèmekleurige jurk en bijpassende witte handschoenen.

Dit zijn de eerste foto's van Dynevors personage Daphne in seizoen 2. Het tweede seizoen, gebaseerd op de historische romans van Julia Quinn, zal een bewerking zijn van The Viscount Who Loved Me, het tweede boek in de serie.

Fans van de romans weten misschien dat Daphne niet de hoofdrolspeelster van seizoen 2 is en zal worden vervangen door Kate Sharma, ook bekend als Simone Ashley. Het zal de zoektocht van Lord Anthony Bridgerton volgen om een Viscountess te vinden tijdens het komende sociale seizoen in Londen, nadat zijn hart gebroken is door de verrukkelijke operazangeres Sienna.

Fans geloven dat de komende seizoenen een stuk spannender kunnen zijn dan de eerste, en Jonathan Bailey bevestigde het nieuws eerder in een interview met ET.

"Het wordt alleen maar spannender, ingewikkelder en sexyer, denk ik", zei de acteur. "[Het] zal op alle mogelijke manieren grenzen verleggen. Het verhaal wordt echt spannend."

Bridgerton seizoen 2 wordt al gevierd vanwege zijn indrukwekkende, diverse cast en Netflix-kijkers kunnen niet wachten tot het in 2022 op hun schermen zal verschijnen.

Aanbevolen: