The Walking Dead: 18 dingen die iedereen fout doet over Maggie Greene

Inhoudsopgave:

The Walking Dead: 18 dingen die iedereen fout doet over Maggie Greene
The Walking Dead: 18 dingen die iedereen fout doet over Maggie Greene
Anonim

Fans hebben kennis gemaakt met veel personages in de bijna tien jaar durende run van The Walking Dead. De gehavende groep van Rick heeft door de jaren heen een behoorlijk diverse cast van personages ontmoet. Maggie Greene voegde zich in seizoen twee bij zijn groep en werd al snel een favoriet bij fans.

Terwijl Lauren Cohan een onderbreking van de show in seizoen negen aankondigde, hopen fans dat ze Maggie in de toekomst weer op hun televisieschermen zullen zien. Het is niet duidelijk of het personage zal terugkeren, maar de schrijvers hebben haar verhaal opengelaten als Cohan besluit terug te komen.

Of fans nu de laatste van Maggie Greene in de show hebben gezien of niet, het is duidelijk dat ze een heel belangrijk personage is voor het verhaal en voor de kijkers. Desondanks wordt ze nog vaak verkeerd begrepen. Hier zijn 18 dingen die iedereen fout doet over Maggie Greene.

18 Ze is niet altijd de goede man

15 Gnarliest Zombie-doden op The Walking Dead
15 Gnarliest Zombie-doden op The Walking Dead

Ondanks dat Maggie als hoofdrolspeler is geschreven, is ze niet altijd een van de goeden. In seizoen acht was ze duidelijk boos op Ricks beslissing om Negan in leven te houden.

Ze begon plannen te smeden om tegen Rick en de groep in te gaan, genoeg zodat fans bang waren dat ze de volgende schurk van de show zou worden. Haar vendetta zorgde ervoor dat fans haar een beetje in een ander licht zagen.

17 Ze is niet zo zwak als mensen denken

Afbeelding
Afbeelding

Sommige fans hebben de neiging om Maggie als een zwakker personage te zien dan sommige van haar mannelijke tegenhangers, maar ze is eigenlijk een van de langst levende vrouwelijke personages in de show, samen met Carol.

Hoewel ze in het verleden kijkers irriteerde, is het duidelijk dat ze sterk genoeg is om de zombie-apocalyps te overleven. Ze is aantoonbaar sterker dan de meesten, aangezien ze zwanger was en nog steeds vecht terwijl ze Hilltop leidde.

16 Ze komt misschien niet meer terug

Afbeelding
Afbeelding

Fans waren geschokt toen ze hoorden dat Lauren Cohan niet langer in de show zou verschijnen. Terwijl mensen hopen op de terugkeer van Maggie omdat ze haar in de show in leven hebben gehouden, komt ze misschien niet echt terug.

Cohan's naam werd zelfs verwijderd uit de aftiteling, waardoor sommigen dachten dat haar personage echt verdwenen is.

15 Ze was niet altijd religieus

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Maggie en de rest van de Greene-familie redelijk religieus zijn op The Walking Dead, was dit een nieuwe toevoeging aan de personages speciaal voor de show. In de strips wordt niet getoond dat ze enige vorm van geloof heeft. Hoewel Hershel nog steeds zijn overtuigingen uitspreekt, doet zij dat niet.

Eigenlijk ergerde ze zich in de strips vaak aan het extreme religieuze geloof van haar vader.

14 Glenn is niet haar enige liefdesbelang

Afbeelding
Afbeelding

Maggie en Glenn zijn misschien wel het meest iconische koppel op The Walking Dead. Ondanks hun populariteit realiseren sommige fans van de show zich niet dat hij niet haar enige liefdesinteresse in de strips is.

Nadat Glenn weg is, ontwikkelt ze een relatie met Dante. Hij zal in seizoen tien deelnemen aan de show, dus het zal interessant zijn om te zien hoe ze hem in het verhaal opnemen nu Maggie weg is.

13 Ze heeft meer dan één kind

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel baby Hershel zeker schattig is, is hij niet het enige kind dat Maggie heeft. In de strips adopteert ze een kind voordat ze ooit zwanger wordt. Carol overlijdt in plaats van haar dochter Sophia, waardoor Sophia zonder moeder achterblijft. Maggie besluit haar als haar eigen te adopteren.

Hoewel ze later nog steeds een baby krijgt, was ze veel eerder een ouder in de strips dan in de show.

12 Ze vecht niet altijd voor het leven

Afbeelding
Afbeelding

In de show vecht Maggie hard om mensen te laten leven, waaronder ze probeert haar zus, Beth, ervan te overtuigen zichzelf niet van het leven te beroven.

In de strips is de persoon die zelfmoord wil plegen eigenlijk Maggie. Nadat ze verneemt dat haar vader is overleden, duikt ze in een diepe depressie en probeert ze een einde aan haar leven te maken. Glenn vindt haar en doet haar herleven, en uiteindelijk keert haar wil om te leven terug.

11 Ze is gewelddadig

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Maggie charmant en lief lijkt als mensen haar voor het eerst zien, is ze eigenlijk een gewelddadig persoon. Ze wordt vaak fysiek met mensen, vooral in de strips, en dat zijn niet altijd de slechteriken.

Vooral na het verlies van Glenn wordt ze steeds kouder en neemt ze afstand van de groep. Ze slaat Rick een paar keer, geeft hem de schuld dat Glenn is omgekomen, slaat Gregory in het gezicht en executeert hem uiteindelijk in het openbaar.

10 De ontmoeting met Rick heeft haar niet gered, het heeft haar familie geruïneerd

Afbeelding
Afbeelding

Kijkers zien de groep van Rick als helden, dus het is geen wonder dat mensen geloven dat wie ze ook tegenkomen, dankzij hen veiliger zal zijn. In het geval van Maggie heeft de ontmoeting met Rick en zijn groep haar familie geruïneerd en uiteindelijk Beth en Hershel het leven gekost.

Als de groep nooit op de boerderij was aangekomen, was het gezin misschien in vrede blijven leven. In plaats daarvan vernietigden de persoonlijke problemen van de groep hun leefsituatie.

9 Ze behandelde Glenn niet altijd goed

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Maggie en Glenn worden aanbeden door Walking Dead-fans, was hun relatie niet altijd perfect. Haar onzekerheden en humeurigheid zetten hun relatie onder druk.

Ze probeerde te voorkomen dat hij bevoorrading ging doen en probeerde zelfs het uit te maken nadat haar enige twee overgebleven broers en zussen van het leven waren beroofd. Hun relatie kan ingewikkeld zijn.

8 Maggie en Glenn wilden niet altijd kinderen

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Maggie dol is op haar baby, wilden zij en Glenn niet altijd kinderen hebben.

In de strips maakt Glenn zich zorgen over wat de zwangerschap zou doen met de gezondheid van Maggie, en ze bespreken allebei hoe het zou zijn om een baby op te voeden in zo'n gewelddadige wereld. In de show wil Maggie een baby en moet Glenn proberen te overtuigen waarom het wel goed zou zijn.

7 Ze is niet zo naïef als mensen denken

Afbeelding
Afbeelding

Wanneer Maggie voor het eerst verschijnt in seizoen twee, is ze erg onwetend van wat de wereld is geworden. Haar familieboerderij was een buffer tegen de realiteit.

Hoewel ze in het begin een beetje naïef was, begreep ze snel het geweld van de echte wereld en leerde ze te navigeren tot het punt dat ze een van de langst overlevende personages in de show is.

6 Ze is meer dan alleen een liefdesbelang

Afbeelding
Afbeelding

Het eerste seizoen dat Maggie in de show was, draaide haar verhaal om de relatie tussen haar en Glenn. Terwijl ze begon als wat slechts een liefdesbelang voor hem leek, groeide ze uit tot veel meer.

Maggie werd een van de sterkste leiders van de groep en kreeg uiteindelijk de leiding over Hilltop. Ze is een felle vechter en is een belangrijke reden waarom zoveel personages nog in leven zijn.

5 Beth en Hershel verliezen was het begin van haar leiderschap

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel veel fans Maggie's kracht en leiderschapskwaliteiten toeschrijven aan het verlies van Glenn, is het verlies van haar familie wat haar instincten voor het eerst verhardde en haar groei veroorzaakte.

Ze begon meer een leidende rol in de groep op zich te nemen nadat ze de enige overlevende in haar familie was. Het verlies van Glenn maakte dat alleen maar sterker.

4 Ze lijkt meer op Rick dan mensen zich realiseren

Afbeelding
Afbeelding

Vooral in seizoen acht en negen staan Maggie en Rick op gespannen voet met elkaar. Ze zijn het allebei hartgrondig oneens over hoe ze met Negan en de Verlossers moeten omgaan.

Desalniettemin lijken de twee meer op elkaar dan mensen denken. Ze zijn allebei weduwe, alleenstaande ouders die baby's opvoeden in de Apocalyps en ze zijn allebei de uitverkoren leiders van grote gemeenschappen. Hun verhalen lijken erg op elkaar.

3 Ze is altijd stoer geweest

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel veel mensen het gevoel hebben dat Glenn een belangrijke reden is waarom Maggie sterker is geworden, was ze eigenlijk al die tijd behoorlijk stoer. Glenn heeft haar in ieder geval geholpen om haar te verzachten.

Als kijkers Maggie voor het eerst ontmoeten, is ze humeurig, afstandelijk en sceptisch over de groep. Ze wordt snel boos en veroordeelt anderen, zoals Lori, voor hun beslissingen. Glenns kalme, rationele houding hielp haar om meer open te staan voor nieuwe mensen en empathisch te zijn voor anderen

2 Ze heeft geen enkele wrok jegens Daryl

Afbeelding
Afbeelding

Walking Dead-fans zullen nooit klaar zijn met het verlies van Glenn. Hoewel Maggie Daryl inderdaad heeft vergeven voor het bijdragen aan de ondergang van Glenn, zijn sommige fans nog niet zover.

Als iemand een verlies meemaakt, willen ze dat iemand de schuld krijgt, dus mensen dachten dat Maggie al haar verdriet en woede op Daryl zou afschuiven. De show maakte duidelijk dat ze dat niet zo voelt. Ze koestert geen wrok jegens hem.

1 Haar achternaam is nog steeds groen in de strips

Afbeelding
Afbeelding

Het huwelijk van Maggie en Glenn is een van de gelukkigste scènes in The Walking Dead. Tijdens de show veranderde haar naam van Greene in Rhee, in de strips maakte ze nooit de overstap.

Kirman bevestigde in 122 Letter Hacks dat ze ervoor koos Maggie Greene te blijven zodat haar familielijn niet vervaagt, en omdat Glenns achternaam geen deel uitmaakt van de boeken.

Aanbevolen: