20 Twijfelachtige dingen die echt gebeurden op de set scrubs

Inhoudsopgave:

20 Twijfelachtige dingen die echt gebeurden op de set scrubs
20 Twijfelachtige dingen die echt gebeurden op de set scrubs
Anonim

Wie van ons heeft niet gewenst dat we een patiënt konden zijn in het Heilig Hartziekenhuis, zodat we getuige konden zijn van de eeuwige vriendschap van het dynamische duo J. D. en Turk, of even de tijd nemen om na te denken over de essentiële vragen van het leven met The Janitor? Er zijn veel redenen waarom Scrubs negen seizoenen liep. Verhalen over vriendschap, eigenzinnigheid en muzikale afleveringen geserveerd met een van J. D.'s zeer favoriete "Appletini"-drankjes, zijn slechts enkele redenen waarom Scrubs zo geliefd was bij tv-liefhebbers.

Natuurlijk bestaat het leven niet alleen uit liedjes over vriendschap en klompjes levenswijsheid; er waren veel achter de schermen gebeurtenissen op de set die bijna de illusie van Turk en J. D.'s perfecte vriendschap. Toen de camera's stopten met rollen, werd de cast van Scrubs geconfronteerd met uitdagende obstakels, sommige door toedoen van het netwerk en andere behoorden tot de cast zelf. Hier zijn twintig weetjes!

20 Twee acteurs ontmoetten elkaar op de set tijdens het filmen van een riskante scène

Romantiek kan evolueren wanneer je het het minst verwacht en er is niets beter dan een "ontmoet schattig" verhaal, maar wat gebeurt er als je huwelijk bloeit uit een potentieel gevaarlijke situatie?

De stunt verdubbelt voor Zach Braff en Sarah Chalke ontmoetten elkaar op de set terwijl ze een scène speelden waarin J. D. en Elliot bungeejumpen van een brug! Gelukkig werd het paar verliefd en niet gewond!

19 Deze acteur kreeg toestemming om een onwaarschijnlijke rol te spelen

Wie kan Scrubs voorstellen zonder Neil Flynns optreden als 'The Janitor'? De chemie tussen J. D. en The Janitor is uniek en ook voor de kijkers duidelijk. Hun dynamiek samen kan worden toegeschreven aan een beslissing die de schrijvers hebben genomen voor het personage van Flynn, waarvan sommigen misschien denken dat het een nogal riskante zet zou zijn.

Flynn mocht ter plekke zijn regels improviseren, wat mogelijk vreemd zou kunnen worden!

18 De cast was legendarisch voor hun gekke soirees

Als fan van een tv-show is het altijd heel gaaf om te horen dat de cast er echt van geniet om samen rond te hangen!

De cast van Scrubs tilt hun dates samen naar een hoger niveau. Afgaande op de inhoud van hun verhalen, klinkt elk potentieel beeldmateriaal van hun vieringen potentieel twijfelachtig! Volgens Huffington Post hield de cast een jaar lang een gedenkwaardig feest voor de verjaardag van Donald Faison.

17 Planningsconflicten veroorzaakten een interessant conflict

In een wereld die wordt gedomineerd door het bingewatchen van al onze favoriete afleveringen tegelijk, lijkt de gedachte om een schema te volgen om de laatste aflevering van Scrubs te kijken, een verre herinnering.

Concurreren om een tijdslot op het schema van een tv-zender was ooit extreem belangrijk; een tijdslot kan het aantal kijkers bepalen! Het netwerk van Scrubs veranderde zijn tijdslot zo erg, dat de moeder van Zach Braff in de war was!

16 Er is een terugkerende fout in de openingscredits

Dit paasei bewijst dat niet alle fouten op de vloer van de uitsnijderij terechtkomen!

Het klinkt nu hilarisch, maar gedurende meerdere seizoenen verscheen er een lichte flub in de aftiteling van Scrubs. Een kleine richtingsverandering in de röntgentitel heeft de fout verholpen, maar het is gemakkelijk om je af te vragen waarom het zo lang duurde voordat iemand de kleine fout ontdekte?

15 Een cruciaal plotpunt veranderde bijna de loop van de show

Kun je geloven dat er enige twijfel bestond over het succes van Scrubs? Geloof het of niet, men dacht dat de show het eerste seizoen niet zou volhouden, dus namen de makers voorzorg en besloten een versie van de show te maken waarin The Janitor een product van J. D.'s geest zou zijn!

Gelukkig kwam Scrubs niet vroegtijdig tot een einde, en de twijfelachtige annuleringsgedachte ging voorbij!

14 Bepaalde castleden kregen geen toestemming om terug te keren

Je zou denken dat een cast een grote, gelukkige familie zou zijn, en de acteurs zouden graag hun iconische rollen opnieuw beleven. Op de set van Scrubs was dit niet het geval!

Twee voormalige Scrubs-castleden waren niet aanwezig bij de finale van het achtste seizoen omdat het netwerk hen het voorrecht ontzegde. Masi Oka en Sarah Lancaster werden weggehouden van het feest.

13 Zach Braff was niet de eerste keuze om J. D. te spelen

Je een andere acteur voorstellen dan Zach Braff die J. D. speelt is een beetje onwerkelijk, maar het was bijna realiteit!

Micheal Muhney deed bijna wat 'Scrubs' op voor zijn dagelijkse werk! Je kent Muhney misschien beter van zijn rol naast Kristen Bell in Veronica Mars, maar volgens Metro, "besloten de producers dat hij niet eigenzinnig genoeg was" om J. D. van pagina tot scherm tot leven te brengen.

12 Het bestaan van het laatste seizoen van de show

Voor sommige makers van televisieprogramma's zijn ze klaar voor hun laatste seizoen, maar voor de makers van Scrubs was het laatste seizoen gemaakt om het gevoel van een wedergeboorte te hebben!

Het negende seizoen van Scrubs had een geheel nieuwe setting en veel kansen voor nieuwe plots, maar het netwerk had het niet. Volgens Fame10 was de maker van de show "niet klaar om de show te beëindigen."

11 Elliot's scrub verschijnt in een ander universum

Ted Mosby en Dr. Elliot Reed waren ooit romantisch betrokken! Wat een samenzwering van twee tv-werelden!

Sarah Chalke speelde een rol in How I Met Your Mother als een van de liefdesbelangen van Josh Ritter van Ted Mosby. Ze speelde een dermatoloog die later romantisch betrokken raakt bij Ted.

Er is een vrij subtiele connectie tussen Dr. Zinman en Dr. Reed; dezelfde doktersjas!

10 harige vrienden hangen rond op de set

De gedachte aan honden die op de set van een tv-show rondhangen, klinkt een beetje twijfelachtig. Hoe kon iemand enig werk af krijgen? Wat als de honden een aantal zogenaamde "hondencriminaliteit" veroorzaken? Er komen zoveel vragen bij me op!

Volgens Fame10 bracht de cast van Scrubs hun honden op meerdere locaties aan het werk, tot grote ergernis van Donald Faison!

9 De vader van J. D. is om deze reden uit de serie verdwenen

Wanneer personages uit de serie worden geschreven, kunnen hun redenen voor hun ondergang variëren. Helaas viel het einde van zijn personage samen met de dood van de acteur voor John Ritter, die een tijdlang de vader van J. D. speelde op Scrubs.

Om vragen van fans te voorkomen, hebben de makers van de show besloten een aflevering te schrijven om de dood van Ritter aan te spreken en te eren.

8 De scripts werden op de set geheim gehouden

Er kunnen zoveel vragen opkomen als je leert dat de makers van Scrubs de scripts van de afleveringen doelbewust op een laag pitje hebben gehouden. Zouden de acteurs niet moeten weten waarop ze zich precies moeten voorbereiden voordat ze gaan filmen?

Zach Braff heeft ooit bevestigd in een interview dat de acteurs de scripts niet ontvangen totdat "[de acteurs] op de set verschijnen" van Scrubs. Hij zei: "Het is allemaal heel erg geheim."

7 De ziekenhuisset zat vol geschiedenis

Het blijkt dat het Heilig Hartziekenhuis nooit erg, ahem, heilig en exclusief is gehouden voor de set Scrubs.

De ziekenhuisset werd gebruikt voor meerdere tv- en filmsets binnen verschillende media. Veel daarvan herinnert u zich wellicht nog. Weet je nog wanneer Pam gaat bevallen op The Office? Hoe zit het met de ziekenhuisscène in Britney Spears' enige filmrol in Crossroads ?

6 Zach Braff had een hekel aan J. D.'s favoriete drankje

Als we horen dat een acteur elementen van hun iconische personages niet lekker vindt, kan dat een beetje een teleurstelling zijn, en als we erachter komen dat Zach Braff's echt niet genoot van de smaak van J. D.'s favoriete drankje, de Appletini, en hij koos voor een vervanging tijdens het filmen, voelt zeker zo!

Volgens de Washington Post waren fans op de hoogte van dit feit en "lieten Braff nippen aan een Appletini."

5 Het netwerk wilde het uiterlijk van Elliott veranderen

Dr. Elliot Reed zou een perfect rolmodel zijn voor iedereen! Ze had altijd vertrouwen in haar algehele bestaan, maar een twijfelachtige zet van het netwerk stelde ooit haar hele karakterboog in vraag.

Fans hebben misschien kleine veranderingen opgemerkt in het fysieke uiterlijk van Dr. Reed, en je kunt het netwerk bedanken voor het stilletjes lobbyen voor een fysieke transformatie van Elliot, in een derde seizoensaflevering van Scrubs.

4 Er waren meerdere castwisselingen tijdens de show tijdens de show

Soms zijn de oorspronkelijke acteurs die zijn ingehuurd om een bepaalde rol te spelen, niet getrouwd met die rol. De cast van Scrubs was niet immuun voor de soms twijfelachtige praktijk van het herschikken van rollen.

Volgens Mental Floss werd Aloma Wright herschikt nadat het leven van haar personage was geëindigd, omdat de status van de show tussen het eerste en tweede seizoen onzeker was. Wright speelde uiteindelijk de tweelingzus van haar personage.

3 De cast speelde graag dubieuze grappen

Lange dagen op de set kunnen een heleboel rare en ongebruikelijke activiteiten rechtvaardigen om de tijd tussen de opnames door te brengen. De cast van Scrubs hing niet alleen rond en nam deel aan een aantal eigenzinnige ideeën over plezier, ze haalden grappen uit met elkaar die aan de twijfelachtige kant van grappen zouden kunnen zijn.

Zelfs opgezette honden waren niet immuun voor het kattenkwaad van de cast! Ze waren vaak te zien in grappen.

2 Deze twijfelachtige grap had inspiratie uit het echte leven

Soms werken grapjes tussen vrienden goed en kunnen ze een vorm van band tussen de toppen zijn! Het onderwerp van grappen kan echter anders worden ervaren, afhankelijk van je publiek!

Een grap in de geschiedenis van Scrubs werd ons gebracht via de geliefde prik van John C. McGinley, gericht aan zijn vriend, medeacteur John Cusack. Het duo noemt elkaar bij vrouwelijke namen, zoals Dr. Cox doet met J. D.!

1 Echte dokters werden geroepen om op de set in te grijpen

We hebben allemaal een bron in ons leven nodig om ervoor te zorgen dat we het juiste doen! Voor de Scrubs-bemanning waren hun ridders in glanzend harnas eigenlijk echte dokters.

Actuele medische professionals werden gewaarschuwd om medisch gerelateerd jargon op de set te proeflezen om er zeker van te zijn dat er geen flagrante fouten in Scrubs-scripts waren om ervoor te zorgen dat de inhoud correct was!

Referenties: Uproxx, Huffington Post, Mental Floss, Metro, Fame10, TV Guide, Washington Post, YouTube, IMDB

Aanbevolen: