20 regels die de cast van Full (En Fuller) House moest volgen

Inhoudsopgave:

20 regels die de cast van Full (En Fuller) House moest volgen
20 regels die de cast van Full (En Fuller) House moest volgen
Anonim

Overal waar je kijkt, is er altijd liefde voor Full House, de klassieke gezinsvriendelijke sitcom die gegarandeerd ouders, kinderen en golden retrievers overal zal plezieren!

Tweeëndertig jaar geleden hielpen drie vroegrijpe kleine meisjes, hun vader en hun stelletje surrogaatvaderfiguren de komende jaren de norm te bepalen voor brandschoon televisie; bijna elke verhaallijn werd in 22 minuten opgelost met een beetje hulp van het publiek dat altijd klaar stond met een "Awww"-proclamatie zo zoet als suiker. Full House was de televisieversie van troostma altijd, en oude fans waren het daarmee eens; de revival, Fuller House, ging in 2016 in première op Netflix om nummers op te nemen!

Er moest iets worden gedaan om de schone reputatie van Full House te beschermen. Bij beide shows werden achter de schermen verschillende regels ingevoerd om ervoor te zorgen dat de cast en crew controversieel bleven! Werken met kinderen en drie volwassen 'kinderen' kan moeilijk zijn, maar deze regels probeerden orde te scheppen.

20 Baby Mary-Kate en Ashley konden maar zoveel aan

Mary-Kate en Ashley hebben zo'n integrale rol gespeeld in de popcultuur en zijn voor altijd een vaste waarde in ons leven (checknotities…) geweest. Het is een bekend feit dat ze praktisch hun hele leven in het vak zitten, maar hoe cool babymagnaten ook zijn, de realiteit om samen met kleine actrices te acteren is niet romantisch!

De tweeling kon maar een beperkte tijd op de set doorbrengen.

19 De volwassenen moeten de sfeer behouden PG

Elke Full House-fan weet dat Joey Gladstone een komiek was, maar Joey's echte tegenhanger Dave Coulier en zijn co-sterren Bob Saget en John Stamos gaven de voorkeur aan een veel rauwere stijl van komedie achter de schermen.

De volwassenen hielden ervan om vieze grappen te maken, maar niet iedereen groef in met hun idee van hilariteit! Volgens Ranker hebben ouders en docenten "niet geaarzeld om de volwassen mannen backstage uit te schelden…" Denk aan de kinderen!

18 'Kimmy Gibbler' moest weg van de bank

Kimmy Gibbler stond bekend om haar vele bizarre eigenaardigheden, maar wist je dat Andrea Barber een "gril" heeft die mogelijk ernstige gevolgen kan hebben als er geen voorzorgsmaatregelen worden genomen?

Toen Fuller House begon met filmen, ontdekte de actrice eindelijk de bron van een decennia-oude allergische reactie! De bemanning "bracht een nieuwe bank in die [Andrea] niet hinderde" nadat ze destijds ongemak had ervaren!

17 De Olsen Twins zouden alleen om deze reden optreden

Kinderen weten precies wat hen gelukkig zal maken, en ze zullen vaak nergens voor terugdeinzen om te krijgen wat het ook is!

Kleine peuters Mary-Kate en Ashley waren geen uitzondering, en de kleine meiden zorgden ervoor dat iedereen wist hoeveel ze genoten van een zoete traktatie. De volwassenen waren zich bewust van de gedeelde zoetekauw van de meisjes, dus ontwikkelden ze een tactiek om de baby's lijnen te laten leveren: Candy!

16 Candace Cameron eiste D. J. Houd het schoon

Candace Cameron, die we kennen en liefhebben als de oudste Tanner-dochter D. J., ha alt de laatste jaren meer de krantenkoppen vanwege haar sterke geloofsachtergrond dan haar acteercarrière!

Candace heeft in interviews toegegeven dat haar geloof in haar jonge jaren niet zo sterk was, maar ze begon op geloof gebaseerde beslissingen te nemen over Full House. Ze improviseerde een van DJ's meest memorabele regels.

15 Bob Saget kreeg te horen dat hij het moest afzwakken

Bob Saget's liefde voor shockwaarde en zijn niet-zo-piepende schone soort komedie, zou zeker een lust voor het oog zijn voor Full House-fans die bekend zijn met de nooit haperende type-A-persoonlijkheid van Danny Tanner! Stel je voor dat je Danny moet vertellen dat hij moet kalmeren!

Dit is precies de sfeer achter de schermen van Bob. Een keer kreeg hij een reprimande omdat hij de cast even in gevaar had gebracht met een koffiekopje!

14 De kinderen moesten kinderen zijn

Als twee van de grootste supersterren van de vorige eeuw, is het geen verrassing dat Mary-Kate en Ashley Olsen een behoorlijk sprookje en een abnormaal leven hebben geleid!

Mama Olsen was vastbesloten ervoor te zorgen dat haar dochters zo nuchter mogelijk waren. In feite verbood ze hen bijna om terug te keren naar de Full House-set voor seizoen twee, uit angst dat ze niet gewoon kinderen konden zijn.

13 De familie 'Fuller House' blijft bij elkaar

Hoewel zovelen van ons achter een beroemdheidsschandaal kunnen staan en elk detail kunnen verslinden terwijl het zich ontvouwt, zal de cast van Fuller House dit gevoel waarschijnlijk niet delen.

Een van de grootste verhalen over beroemdheden van 2019 gaat over de eigen tante Becky van Full House. Ondanks Lori Loughlin's bijna constante verschijning in de krantenkoppen, keerde de cast haar nooit de rug toe, zoals hier blijkt.

12 Een tweeling voor elke stemming

Als we het hebben over de grootste hits uit de carrière van Mary-Kate en Ashley, zouden we het moeilijk hebben om hun theatrale debuutfilm It Takes Two niet te noemen, en dit idee is zeker waar wanneer het van toepassing is op Volle zaal!

De crew zorgde ervoor dat het een regel was voor een tweeling om bepaalde Michelle-scènes te spelen die het beste bij haar persoonlijkheid pasten; Mary-Kate lachte terwijl Ashley serieus werd.

11 Michelle's identiteit moest geheim worden gehouden

Het is moeilijk te geloven, maar er was een tijd in de geschiedenis van de tweeling van Olsen waar de meisjes slechts als één wezen werden gezien!

De Full House-crew stelde een regel op waarbij de meisjes in de openingscredits van de show moesten worden gefactureerd als slechts één persoon, en nooit laten ontgaan dat Michelle door twee meisjes werd gespeeld. De redenering achter deze regel werd niet uitgelegd!

10 De Blooper Reel was beperkt tot de vloer van de snijkamer

Als een Full House-fanaat ooit zin had om de absoluut G-rated illusie van gezinsvriendelijke perfectie van de show te verbrijzelen, kan een snelle zoekopdracht op het oude internet meerdere blooper-rollen van de originele show opleveren, met de volwassen castleden brengen hun legendarische capriolen achter de schermen tot leven!

Het zou volkomen begrijpelijk zijn als de Full House-crew deze beelden liever op een laag pitje zou houden!

9 Mary-Kate en Ashley hebben John Stamos te danken voor hun carrière

Michelle en Jesse waren behoorlijk close op Full House, wat zorgde voor een aantal zoete verhaallijnen! De relatie was behoorlijk authentiek voor John Stamos achter de schermen, ondanks berichten over harde gevoelens tussen de drie.

Stamos nam de rol van 'oom' van de tweeling heel serieus; hij heeft ooit gepleit voor beide tweelingen om op de show te blijven nadat er een discussie was ontstaan om de ene te bijl en de andere tweeling te houden!

8 De verhaallijnen van DJ moesten gezinsvriendelijk blijven

Candace Cameron weet precies wat voor haar werkt als actrice, en het is dezelfde basis die ze draagt als de camera's niet draaien: haar geloof.

Verwacht geen D. J. om te pittig voor de camera te worden, iedereen! Candace is openhartig geweest over haar favoriete zakelijke onderneming om alleen in gezinsvriendelijke projecten op te treden! Ze onthulde aan Vulture: "[Geloof] is altijd mijn fundament geweest van wie ik ben…"

7 Soms is de locatie van een 'huis' geen thuis

Die Full House-fanaten die dromen van het plannen van een Tanner-gecentreerde vakantie naar San Francisco, willen misschien heroverwegen!

Het blijkt dat er meer was dan op het eerste gezicht leek als het ging om de ware locatie van de nederige verblijfplaats van de familie Tanner. De bemanning van Full House hield de ware locatie van het huis acht seizoenen geheim; er was maar één aflevering in San Fran!

6 De tweeling moest altijd Michelle heten

Een filmset moet een ontmoedigende ervaring zijn voor jonge actrices! Er zijn zoveel mensen in de buurt, die je zoveel commando's geven dat je baan extreem verwarrend kan worden.

Om elke "Woah, baby!" momenten van de Olsens, zorgden de cast en crew ervoor dat ze de tweeling bij de naam van hun personage noemden. Achter de schermen is te zien hoe de bemanning "Michelle" instrueert.

5 Oom Jesse zat vol met slecht gedrag

Het zou begrijpelijk zijn voor fans om de cast als hun personages te beschouwen nadat ze ze acht jaar lang tot leven hebben gebracht en een erfenis hebben voortgezet lang nadat de serie eindigde, tot het punt waarop het ontmoedigend voelt om de cast-ervaring extreem te zien het echte leven en soms behoorlijk controversiële momenten.

Fuller House cast en crew spraken nooit publiekelijk over het afwijkende gedrag van John Stamos.

4 Praat niet over tante Becky

We zijn ons allemaal behoorlijk bewust van het moeilijke jaar van Lori Loughlin. De actrice werd ontslagen uit Fuller House in de nasleep van haar extreem openbare situatie.

We weten ook hoe de cast van Fuller House kan samenwerken in moeilijke tijden. Als je op zoek bent naar een openbare en eerlijke discussie van de cast over Loughlin, hoor je er geen, behalve als je contextuele aanwijzingen gebruikt!

3 De cast moest deelnemen aan ongemakkelijke verhaallijnen

Voor het eerst lippen op elkaar sluiten is een universeel monumentale gelegenheid voor veel tieners, maar hoevelen kunnen zeggen dat hun eerste kus werd gefilmd voor de wereld om te zien?

Candace Cameron moest deelnemen aan deze uiterst ongemakkelijke scène, ondanks enige aarzeling van de jonge actrice. Ze onthulde: "Het was ongemakkelijk en ongemakkelijk als een miljoen mensen naar je keken." Oh mijn lanta!

2 De Olsen Twins waren verboden terrein

Het is geen spoiler alert wanneer we onthullen dat de Olsen-tweeling besloten heeft om hun iconische rol van Michelle in Fuller House niet opnieuw te bekijken. Hoewel een paar castleden, met name John Stamos, publiekelijk hebben gesproken over hun afwezigheid, hebben de cast en crew besloten om eventuele Michelle-referenties op het scherm te houden aan de meer subtiele kant van de zaak!

Houd je ogen open voor de subtiele opgraving hier!

1 De cast van 'Fuller House' moest deze controverse stil houden

De drie volwassen sterren van Full House waren niet de enige mannen die bekend waren met controverse!

De maker van de serie die ook terugkeerde voor Fuller House, Jeff Franklin, haalde de krantenkoppen voor zijn gedrag achter de schermen op de set van Fuller House, waarvan verondersteld wordt dat de cast van de show erbij betrokken is.

Terwijl Franklin zich heeft uitgesproken, noemen cast en andere bemanningsleden het verhaal niet of zijn ze cryptisch.

Aanbevolen: