10 Feiten achter de schermen over het bijhouden van de Kardashians die je nooit kende

Inhoudsopgave:

10 Feiten achter de schermen over het bijhouden van de Kardashians die je nooit kende
10 Feiten achter de schermen over het bijhouden van de Kardashians die je nooit kende
Anonim

Keeping Up with the Kardashians blijft een van de meest populaire realityshows van onze tijd. De show, die oorspronkelijk debuteerde in oktober 2007, is al zeventien seizoenen en meer dan 250 afleveringen in de lucht. Het is een bonafide cultureel fenomeen.

Maar er zijn veel interessante aspecten aan die veel mensen misschien niet weten. Of het nu gaat om verhalen vanaf het maken van de show tot sappig achter de schermen drama, het verhaal achter Keeping Up with the Kardashians blijft net zo interessant als de show zelf.

10 Het is gemaakt door Ryan Seacrest

Ryan Seacrest is echt overal op tv. En kijkers weten het misschien niet, maar hij creëerde eigenlijk Keeping Up with the Kardashians. Het idee voor de show kwam van Kris Jenner, die een realityprogramma wilde maken rond haar en haar familie.

Ryan Seacrest was geïnteresseerd in het idee en besloot de show te financieren via zijn productiebedrijf, Ryan Seacrest Productions. Als zodanig is hij zowel maker als uitvoerend producent van de show.

9 De piloot werd gefilmd tijdens een familiebarbecue

Seacrest vond het idee geweldig, maar zoals vaak het geval is in de televisie-industrie, moest er een pilot worden geproduceerd. Het was Seacrest's idee om de piloot te filmen op een familiebarbecue. Zoals hij het beschreef: "Ze waren allemaal samen - zo gek en zo leuk en liefdevol als ze zijn."

Hij winkelde de piloot rond en nam hem mee naar E!, waarvan hij wist dat hij gespecialiseerd was in reality-programmering. Ze hielden van de piloot en pakten de serie op voor productie. De rest is geschiedenis.

8 Seacrest werd beïnvloed door de Osbournes

The Osbournes was een zeer populaire realityshow die werd uitgezonden van 2002 tot 2005, in navolging van heavymetallegende Ozzy Osbourne en zijn familie.

Ryan Seacrest, ooit de tv-speurneus, besefte dat er veel geld zat in de programmering van dit type en besloot Kris Jenner in te willigen op haar aanbod van een realityshow rond haar familie. Zoals Seacrest zei: "Ik had The Osbournes gezien en dacht bij mezelf: we zouden iets in deze geest moeten vinden."

7 Kim werd populair door Paris Hilton

Een deel van de allure achter Keeping Up with the Kardashians was Kim Kardashian. Kardashian was al een vrij populaire figuur, aangezien ze gedurende een groot deel van de jaren 2000 de vriendin, assistent en styliste van Paris Hilton was.

Ze verscheen vaak met Hilton in het openbaar, was opgenomen in verschillende paparazzi-shots en verscheen vaak in Hilton's realityshow The Simple Life, wat haar verder verdiepte in een leven van roem. Ze was ook personal shopper en styliste voor Lindsay Lohan.

6 Een sekstape heeft ook geholpen

Er was nog een belangrijke reden waarom Kim Kardashian zo populair was: een recente sekstape met de titel Kim Kardashian: Superstar. Op de band waren Kim en Ray J betrokken, en het werd opgenomen in oktober 2002.

Het werd "officieel" uitgebracht in 2007 onder Vivid Entertainment, die naar verluidt de tape van een anonieme bron had gekocht voor $ 1 miljoen. Over de anonieme bron gesproken…

5 Kris Jenner heeft mogelijk de sekstape gelekt voor roem

Auteur Ian Halperin heeft een aantal slechte verklaringen afgelegd in zijn boek Kardashian Dynasty. Het allerbelangrijkste is dat Kris Jenner de sekstape van haar eigen dochter naar de media heeft gelekt om roem te vergaren.

Volgens Halperin: "Het was Kris die achter de schermen de deal maakte [met Vivid Entertainment] en verantwoordelijk was voor het verschijnen van de tape." Zowel Kris als Kim hebben de beschuldigingen ontkend.

4 Het werd slechts één maand na zijn debuut vernieuwd

Het duurt meestal even voordat televisiezenders beslissen of ze een bepaald programma willen verlengen of niet. Maar niet zo met Keeping Up with the Kardashians. De show was meteen een groot succes, ondanks het feit dat er in de herfst van 2007 slechts acht afleveringen werden uitgezonden.

Maar tegen de tijd dat er slechts vijf of zes waren uitgezonden, was het al vernieuwd voor een tweede seizoen vanwege de ongelooflijk sterke kijkcijfers. Het succes is duidelijk doorgegaan en het is sindsdien uitgezonden 17.

3 Khloé Kardashian geeft toe dat de show een commercial is

Een van de belangrijkste punten van kritiek waarmee Keeping Up with the Kardashians wordt geconfronteerd, is dat het meestal wordt gebruikt om het merk Kardashian te promoten - zowel letterlijke merken (cosmetica, mode, enz.)

Dit is echter niet echt een geheim - Khloé Kardashian gaf het al in 2011 toe. Ze vertelde The Hollywood Reporter: "Deze shows zijn een commercial van 30 minuten", en toonden zich volledig bewust van wat de show is bedoeld om te bereiken.

2 Kim hoopt dat het voor altijd doorgaat

Ondanks het uitzenden van achttien seizoenen en meer dan 250 afleveringen, hoopt Kim dat de show nooit zonder benzine komt te zitten. Ze hoopt dat Keeping Up with the Kardashians "zo lang als het kan" kan doorgaan.

En als dat voor onbepaalde tijd betekent, dan betekent dat ook voor onbepaalde tijd. De show blijft zelfs tot op de dag van vandaag ongelooflijk populair, en er zijn weinig tekenen dat het ooit langzamer gaat.

1 Kim & Kourtney zijn in elke aflevering verschenen

Ondanks dat ze Keeping Up with the Kardashians worden genoemd, zijn er in elke aflevering van de show slechts twee Kardashians verschenen: Kim en Kourtney.

Verschillende familieleden zijn tijdens de show vaste gasten gebleven - Kim, Kourtney, Khloé, Kris, Kendall, Kylie en Scott Disick. Maar alleen Kim en Kourtney zijn in elke aflevering van de show verschenen.

Aanbevolen: