20 dingen die echt gebeurden op "7 Little Johnstons"

Inhoudsopgave:

20 dingen die echt gebeurden op "7 Little Johnstons"
20 dingen die echt gebeurden op "7 Little Johnstons"
Anonim

The 7 little Johnstons is een realityserie die het dagelijkse leven volgt van de grootste bekende familie van kleine mensen ter wereld. Alle leden in deze familie van zeven hebben achondroplasie-dwerggroei, wat inhoudt dat ze een romp van normale grootte hebben met grote voorhoofden en hoofden en korte ledematen. De showsterren stel Amber en Trent Johnston, hun twee biologische kinderen Jonah en Elizabeth en hun drie geadopteerde kinderen Anna, Emma en Alex.

De show volgt de uitdagingen waarmee kleine mensen worden geconfronteerd in een wereld vol grotere individuen. Er zijn zes seizoenen uitgezonden en fans kunnen geen genoeg krijgen van dit schattige gezin. Hier zijn 20 dingen die echt zijn gebeurd op 7 Little Johnstons die ons zullen helpen hun leven beter te begrijpen.

20 Amber en Trent hebben drie van hun kinderen geadopteerd

Afbeelding
Afbeelding

Nadat ze zwangerschapscomplicaties hadden ondervonden bij hun eerste twee kinderen, besloten Amber en Trent om nog drie kinderen te adopteren. Ze adopteerden kinderen uit verschillende landen omdat in veel andere landen kinderen met hun soort dwerggroei vaak een lage kwaliteit van leven hebben. Zoals blijkt uit de lijst, is Anna geadopteerd uit Rusland, Alex uit Zuid-Korea en Emma uit China.

19 Het gezin streeft ernaar alle stereotypen die verband houden met hun soort te verwijderen

Afbeelding
Afbeelding

De show is bedoeld om ervoor te zorgen dat alle stereotypen die met kleine mensen worden geassocieerd, worden verwijderd. Ze streven ernaar om te laten zien dat kleine mensen net als alle andere mensen van gemiddelde grootte zijn en dat ze doorgaans dezelfde dingen kunnen doen als andere mensen. Volgens de lijst wil de show ook de mentaliteit van mensen veranderen door dwerggroei in een positief daglicht te stellen.

18 Ze passen hun meubels niet aan

Afbeelding
Afbeelding

De familie Johnstons heeft een gemiddelde hoogte van 1,20 meter, maar in plaats van meubels op maat te maken, gebruiken ze liever meubels van gemiddelde grootte. In de show zien fans de gezinsleden altijd opstapjes gebruiken of bovenop dingen klimmen om hoger te reiken. Volgens screenrant doen de ouders dit om ervoor te zorgen dat hun kinderen comfortabel leven en zich aanpassen aan een wereld van normale grootte.

17 Ze laten hun grootte niet in de weg zitten

Afbeelding
Afbeelding

De Johnstons doen alles wat mensen van gemiddelde lengte doen. Het is misschien moeilijker voor hen vanwege hun grootte, maar uiteindelijk krijgen ze dingen voor elkaar. Zoals blijkt uit de lijst, vermijden ze dat hun grootte in de weg staat. In één aflevering zagen fans hoe ze een kerstboom omhakten en worstelden om hem naar hun vrachtwagen en in huis te dragen, en na een paar trucjes slaagden ze erin om hem op te zetten.

16 Elizabeth en Anna verkopen hun eigen kunstwerk

Afbeelding
Afbeelding

Zelfs kleine mensen hebben talent. Twee van de Johnstons-kinderen, Elizabeth, 17 en Anna 19 verkopen hun kunstwerken op de Etsy-website. Elizabeth verkoopt schilderijen en kaarten, terwijl Anna handgemaakte sieraden verkoopt, zoals de lijst aangeeft. Elizabeth schildert het grootste deel van haar schilderijen in haar atelier thuis. Ze lanceerde haar eerste show genaamd Making My Mark in 2018.

15 Trent en Amber hebben andere banen

Afbeelding
Afbeelding

Gezien de grootte van hun gezin, is vertrouwen op het salaris van de realityshow niet genoeg. Ze moeten in korte tijd vijf kinderen naar de universiteit sturen. Volgens tvovermindt is het niet hun fulltime baan om in de show te verschijnen, is Trent een terreinsupervisor op een universiteit en is Amber niet alleen een fulltime moeder, maar ook een makelaar.

14 Ze willen niet dat roem en geld bij hen terechtkomen

Afbeelding
Afbeelding

De familie Johnstons streeft ernaar dat roem en geld hun levensstijl niet veranderen. Ze willen herkenbaar zijn en daarom laten zien wat ze dagelijks doen, in tegenstelling tot andere shows, die zich richten op dingen die gemiddelde mensen niet dagelijks kunnen doen, zoals winkelen of vakanties. Volgens cheatsheet willen de ouders dat hun kinderen normaal opgroeien en voorkomen dat ze worden ingehaald door roem en geld.

13 De ouders hebben geworsteld met het opvoeden van vijf tieners

Afbeelding
Afbeelding

Twee tieners opvoeden kan een handvol zijn, vijf opvoeden brengt het naar een heel nieuw niveau. Alle vijf hun kinderen zijn ongeveer even oud; daarom hebben ze echt moeite gehad om vijf tieners op te voeden. Ze hebben allemaal verschillende interesses en persoonlijkheden, die mensen op het scherm kunnen zien en de ouders moeten elk kind steunen, zoals blijkt uit goed huishouden.

12 The Johnstons worden geconfronteerd met veel discriminatie

Afbeelding
Afbeelding

Mensen die hun toestand niet begrijpen, pesten, schelden en discrimineren hen. Dit is de reden dat ze een dikke huid moeten hebben, anders zouden mensen daarbuiten hen intimideren en zouden ze bang zijn om hun leven te leiden. Volgens de lijst hebben ze zelfs tactieken om met pestkoppen om te gaan.

11 Hun show is anders omdat het meer herkenbaar is

Afbeelding
Afbeelding

TLC heeft een flink aantal shows over kleine mensen; de Johnstons geloven echter dat hun show meer te relateren is aan de gemiddelde mens. De reden voor deze overtuiging is dat fans kunnen zien hoe ze door hetzelfde huwelijk, kinderen en financiële problemen gaan als andere gezinnen, met als enige verschil dat ze 1,20 meter lang zijn als cheatsheet-rapporten.

10 Fans beoordelen de ouders op hun opvoedingsbeslissingen

Afbeelding
Afbeelding

Het hebben van een realityshow opent deuren voor critici die het niet eens zijn met alles wat ze doen. De Johnston's zijn geen uitzondering. Veel kijkers beoordelen hun opvoedingskeuzes. Maar volgens goodhousekeeping proberen ze over te brengen dat het nieuwe ouders zijn die niet altijd de beste beslissing nemen, maar hun best doen om hun kinderen goed op te voeden.

9 Amber en Trent tonen de hoogte- en dieptepunten van hun relatie

Afbeelding
Afbeelding

Amber en Trent zijn heel transparant over hun relatieproblemen in de show. Zoals gesteld door goodhousekeeping, geloven ze dat het huwelijk werk in uitvoering is. Ze hebben de hoogte- en dieptepunten van hun huwelijk laten zien en eerlijk gezegd, dit is wat de meeste kijkers willen zien, niet iedereen die doet alsof hun leven perfect is en de volgende minuut gaat scheiden.

8 Alex moest gaan voor hersenchirurgie

Afbeelding
Afbeelding

Sommige dingen die in de show en in wezen in hun echte leven gebeuren, zorgen ervoor dat we ons willen inleven in het gezin. Volgens mensen moest een van hun jongste kinderen, Alex, een hersenoperatie ondergaan toen artsen bij hem de diagnose centrale apneu stelden. Het gezin heeft in die periode echt een moeilijke tijd doorgemaakt. Gelukkig was de operatie een succes.

7 Anna kwam in de problemen omdat ze de regels van haar vader overtrad

Afbeelding
Afbeelding

Anna, een van de oudste kinderen, kwam in de problemen omdat ze zich niet aan twee regels hield die haar vader haar had gevraagd tijdens hun jaarlijkse conferentie voor kleine mensen. Volgens Heavy was een van de regels die ze overtrad om de hotelkamer van een man binnen te gaan. Haar ouders zeiden dat ze tijdens die vakantie verkeerde keuzes had gemaakt.

6 De kinderen hebben een manier om respect te tonen

Afbeelding
Afbeelding

Volgens southliving hebben Trent en Amber er altijd voor gezorgd dat hun kinderen respect tonen. Hun opvoedingsstijl houdt in dat ze streng en gedisciplineerd zijn, daarom gebruiken hun kinderen woorden als ja mevrouw, ja meneer en nee meneer, terwijl ze hun ouders aanspreken. Zelfs als ze groeien, moeten ze nog steeds respectvol zijn.

5 De kinderen hebben het gevoel dat de show een baan is

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel de kinderen een normaal leven willen leiden, hebben ze soms het gevoel dat het filmen van de show veel werk is. Iedereen moet zijn of haar rol spelen en tijd en moeite steken in de show. Zoals Rocketgeeks onthult, hebben de kinderen geen toestemming om tijd buiten de camera te nemen tijdens productieschema's, maar ze kunnen een vakantiedag nemen.

4 De Johnstons moeten vanwege hun toestand veel op hun gezondheid letten

Afbeelding
Afbeelding

De show gaat ook in op de worstelingen die kleine mensen moeten doorstaan vanwege hun omstandigheden. De Johnstons zijn altijd in en uit het ziekenhuis vanwege de verschillende gezondheidscrises. Anna onderging een spinale fusie-operatie, Alex onderging een hersenoperatie en artsen moesten Trent opnemen vanwege gezondheidsproblemen. Al deze complicaties zijn te wijten aan dwerggroei, zoals tvshowcase meldt.

3 Paar Amber en Trent vierden hun 20e th jubileum temidden van echtscheidingsgeruchten

Afbeelding
Afbeelding

Koppel Amber en Trent hebben onlangs hun 20th jubileum gevierd door een romantisch uitje te nemen. Het paar verraste fans omdat de show veel ups en downs van hun huwelijk liet zien, waardoor mensen dachten dat ze op het punt stonden te scheiden. Volgens soapdirt blijven ze sterker dan ooit en zetten ze zich in voor elkaar.

2 De ouders hebben Anna ooit de leiding over het huis gegeven

Afbeelding
Afbeelding

Naarmate meer mensen naar de show kijken, komen ze steeds meer in contact met de Johnstons. Toen de ouders op vakantie gingen, moesten ze Anna de leiding over het huis geven, zoals zeepvuil aangeeft. De in Rusland geboren broer of zus heeft een zeer sprankelende persoonlijkheid en haar de leiding geven kan riskant zijn, maar we veronderstellen dat de ouders wilden dat ze leerde verantwoordelijk te zijn.

1 Het gezin leeft binnen zijn mogelijkheden

Afbeelding
Afbeelding

Het stel Amber en Trent leren hun kinderen om binnen hun mogelijkheden te leven. Als ouders doen ze er alles aan om hun kinderen op te voeden zonder enige financiële hulp. Dit maakt de kinderen bewust van de echte wereld en de ontberingen die gepaard gaan met niet hard werken. Ze willen ook dat ze weten dat ze niet op anderen hoeven te vertrouwen voor hulp, zoals Rocketgeeks meldt.

Aanbevolen: