20 Ongepaste dingen die alleen volwassenen zijn opgemerkt in Nickelodeon-shows

Inhoudsopgave:

20 Ongepaste dingen die alleen volwassenen zijn opgemerkt in Nickelodeon-shows
20 Ongepaste dingen die alleen volwassenen zijn opgemerkt in Nickelodeon-shows
Anonim

Er is altijd een moment waarop volwassenen, of ze nu ouders, babysitters of werken met kinderen zijn, moeten gaan zitten en een tekenfilm of live-actieshow met hen moeten kijken om de tijd te doden. Ondanks dat het gericht is op kinderen, slaagt volwassen humor er altijd in om binnen te sluipen. Het beste is om te kunnen lachen om de subtiele grappen die kinderen pas zullen begrijpen als ze ouder worden.

Nickelodeon is misschien wel de koning van kinderprogramma's met grappen voor volwassenen. Voor een kanaal met SpongeBob SquarePants en iCarly is het geweldig en grappig om te weten dat er iets voor volwassenen is, zelfs als de shows niet op hen gericht zijn.

Hoewel er massa's grappen voor volwassenen niet op deze lijst staan, zijn hier twintig ongepaste dingen die alleen volwassenen opmerkten in Nickelodeon-shows die we stiekem en slim vinden!

20 Slimme vulkaan

Afbeelding
Afbeelding

Voordat Doug naar Disney-terrein ging, had Nickelodeon plezier met de show door wat grappen voor volwassenen in te brengen die je gemakkelijk kunt missen. In de aflevering "Doug Gets Busted" schiet zijn vulkaan letterlijk lava omhoog wanneer Patty dicht bij haar komt, wat lijkt op wanneer jongens opgewonden raken.

19 Mooie naam, dokter

Afbeelding
Afbeelding

Voor een klassieker als Rocko's Modern Life, wed je dat er veel grappen zullen zijn die volwassenen zullen krijgen. Een van de namen van de personages is een eenvoudige, maar ongepaste woordspeling, en dat is de gekke Dr. Bendova. Ga je gang en zeg langzaam zijn naam, minus het woord dokter.

18 Rustig maar, Helga

Afbeelding
Afbeelding

Zoals we allemaal weten, houdt Helga stiekem van Arnold, ondanks hoe ze hem in het openbaar behandelt. Een beroemde scène houdt in dat ze zegt hoe hij haar meisjestijd doet beven. Dit is een van de meest herkenbare grappen voor volwassenen van Nickelodeon, en met een goede reden.

17 Mr. Crocker's Secret

Afbeelding
Afbeelding

Net toen internet steeds gebruikelijker werd, laat The Fairly OddParents Timmy altijd internet gebruiken als een excuus voor wat hij in bijna elke aflevering heeft gekregen. Wanneer Timmy's vader hem betrapt op een ongepaste website, heeft Timmy wel een punt dat zijn leraar daar was.

16 Vingerafdrukken?

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel het aanvankelijk niet op Nickelodeon werd uitgezonden, zou Animaniacs herhalingen van de show bevatten, dus het telt. De show was niet alleen slim en vermakelijk, maar de grappen waren ook goed. Een van de bekendere grappen was dat Dot Prince vond, maar Yakko zei eigenlijk 'vingerafdrukken'.

15 Zo'n gevoel

Afbeelding
Afbeelding

Victorious is een kortstondige sitcom van dezelfde maker van Drake en Josh en iCarly, maar het bevat grappige toespelingen die volwassenen kunnen vangen. Sinjin zegt: "Daar gaat dat gevoel", met euforie, omdat hoofdpersonage Tori hem op de wang kust. Het lijkt erop dat hij daar een beetje te opgewonden raakte.

14 Hippiedagen

Afbeelding
Afbeelding

In Hey Arnold! Arnold woont bij zijn grootouders, die misschien geen grote rollen spelen, maar wel hun momenten hebben. Een daarvan is wanneer Arnolds grootvader naar Woodstock verwijst nadat hij heeft gezegd dat hij niet te oud is. Dit is een subtiele verwijzing naar het gebruik van recreatieve middelen in die tijd.

13 Beruchte kastscène

Afbeelding
Afbeelding

Van de Nickelodeon-shows is The Ren & Stimpy Show misschien wel de meest "ongepaste" voor kinderen. In seizoen twee is er een aflevering waarin Stimpy en Sven samen in een kast zitten. Stimpy verkondigt dan dat hij een "zwaardsliker" is. En met grappen en gelach, zou het een wonder zijn als een volwassene die grap op de een of andere manier niet snapt.

12 Helemaal het sportkanaal

Afbeelding
Afbeelding

SpongeBob is het meest populaire eigendom van Nickelodeon en wordt tot op de dag van vandaag nog steeds uitgezonden, maar de grappen zijn niet te vergelijken met de goede oude tijd. We weten dat SpongeBob naar iets ongepasts keek en Gary moest vertellen dat hij in plaats daarvan naar de sportzender keek. Deze scène is zelfs tot op de dag van vandaag iconisch.

11 Een hotline voor volwassenen

Afbeelding
Afbeelding

Hier zijn we weer met een andere grap voor volwassenen uit Rocko's Modern Life. Voor de context verloor Rocko zijn baan bij een stripwinkel en moet hij een andere vinden. Wat hij niet had verwacht, is dat hij een baan zou hebben waar hij een suggestieve telefoniste zou worden. De borden waren er ook!

10 Van A naar D

Afbeelding
Afbeelding

In de kerstaflevering van Victorious krijgt André een D op een kerstlied dat hij voor zijn klas schreef. Als hij vraagt hoe iemand van een A naar een D gaat, zegt Jade: "Is mij overkomen in de achtste klas." Dit maakt een subtiele prik in de maten voor damesonderdelen en het is een iconische grap uit de show.

9 Mooi paar tomaten

Afbeelding
Afbeelding

Je kunt nooit genoeg hebben van grappen over bepaalde lichaamsdelen van een vrouw. Drake & Josh bevat deze grap zo vaak dat de twee hoofdpersonages door hun zus Megan als hen worden nagesynchroniseerd.

In de aflevering "Peruvian Puff Pepper" maakt Josh salsa en volgt hij de instructies, maar wanneer hem wordt verteld de tomaten vast te houden als een fijne vrouw, legt Josh ze haastig neer en verontschuldigt zich bij de "vrouw".

8 Waar is je riem, Gibby?

Afbeelding
Afbeelding

iCarly heeft de rare, maar lieve Gibby, die graag zijn shirt uit heeft tot de latere seizoenen. Hij maakt een controversiële zet wanneer de iCarly-bende in de show van Jimmy Fallon is, waar het live is in plaats van opgenomen. Omdat hij geen riem droeg, viel zijn broek en het kostte Jimmy bijna zijn show.

7 Het snoer doorknippen

Afbeelding
Afbeelding

Zelfs een tekenfilm over baby's is niet veilig voor volwassen humor. Voor deze grap komt het uit de eerste Rugrats-film. De baby's in het ziekenhuis beginnen een nummer te zingen met Patti Smith als de baby die deze tijdloze toespeling begon en Iggy Pop die haar vertelt dat ze geluk heeft.

6 Die stomme wat?

Afbeelding
Afbeelding

In de voor tv gemaakte film Drake & Josh Goes Hollywood zouden de twee broers Megan naar Denver halen om haar vriend te bezoeken, maar in plaats daarvan zetten ze haar op een vliegtuig naar Los Angeles. Wanneer Megan met de stewardess praat en haar hun bestemming vertelt, zegt Megan tegen zichzelf: "Die stomme borsten." De stewardess had dat waarschijnlijk niet mogen horen.

5 Laat ze niet vallen

Afbeelding
Afbeelding

Als je erover nadenkt, is SpongeBob ook een geweldig rolmodel, behalve wanneer hij probeert te rijden. Voordat hij Gary een bad geeft, vertelt hij zijn huisdierenslak om de zeep nooit te laten vallen. Het is een beetje ironisch, maar deze grap is te echt dat volwassenen er echt om moeten lachen.

4 Die stiekeme tekening

Afbeelding
Afbeelding

Sanjay en Craig is misschien wel een van Nickelodeons moderne kinderprogramma's die volwassen humor bereikt op hetzelfde niveau als Ren & Stimpy. Onder de grappen voor volwassenen zijn er een heleboel. In een aflevering met de titel 'Serpentco' bevindt het duo zich in een badkamer met een tekening met een augurk die lijkt op een ongepaste meme.

3 Boek ziet er goed uit

Afbeelding
Afbeelding

Nooit zouden we geloven dat er een Fifty Shades of Grey-referentie zou zijn in een kinderprogramma. In iCarly ziet Gibby's broer Guppy Nifty Shades of Beige lezen. Zijn reacties op lezen zijn onbetaalbaar, maar we zijn ook bezorgd dat hij een parodie op een volwassen roman mag lezen.

2 Beneden op één knie

Afbeelding
Afbeelding

Henry Danger voldoet misschien niet aan de normen in vergelijking met de andere werken van Dan Schneider, maar er zijn hier en daar wat grappige grappen. Er is een ongemakkelijke, maar grappige scène waarin Kid Danger en Captain Man in een pose zijn waarin het lijkt alsof de laatste hem een aanzoek doet. Griezelig, maar grappig gepositioneerd.

1 Honden kunnen wat?

Afbeelding
Afbeelding

Penelope Taint is de gekke, maar toegewijde nummer één fan van Amanda. Ze zou haar best doen om Amanda te ontmoeten, wat er ook gebeurde. Ze krijgt een bloedhond om Amanda op te sporen, maar in één geval vindt de hond een dansende kreeft. Toen vroeg ze aan de hond die ze had ingehuurd: "Ik vraag om Amanda en jij geeft me krabben?"

Aanbevolen: