20 Ongepaste dingen die we pas opmerkten in Hannah Montana als volwassenen

Inhoudsopgave:

20 Ongepaste dingen die we pas opmerkten in Hannah Montana als volwassenen
20 Ongepaste dingen die we pas opmerkten in Hannah Montana als volwassenen
Anonim

Terugdenkend aan de Hannah Montana-dagen van Miley Cyrus, zouden fans waarschijnlijk niet zo verbaasd moeten zijn over de verborgen toespelingen in elke aflevering. Denk tenslotte aan de moderne Miley en het is allemaal een beetje logisch. Het is bijna te verwachten dat als Miley (en de rest van de cast) opgroeide, ze een beetje scherper zouden worden met hun kwinkslagen. Maar ouders waren toen een beetje boos over hoe ver het ging.

Plus, herinner je je Lily, Hannah/Miley's beste vriend op het scherm? Emily Osment speelde verder in Young & Hungry, dat, hoewel het een volwassen publiek aanspreekt, veel ergere grappen bevat dan de grappen die haar jongere zelf destijds maakte.

Hoe dan ook, terwijl we terugkijken op Miley's weleer, zijn hier 20 keer dat Hannah Montana een beetje ongemakkelijk werd voor ons als kinderen. Niet dat we het merkten.

20 ongemakkelijke vermeldingen van heilbot

Zeg een paar keer snel "heilbot" en je begrijpt het. In één scène zegt Robby Ray dat hij iets deed "alleen voor de heilbot", wat eigenlijk een milde grap is. Toch niet bepaald geschikt voor beïnvloedbare kinderen. Wat betreft die "bedoeld voor ouders"-momenten, het was echter niet de enige.

19 Robby Ray 'Get Lucky'

Heeft dit echt uitleg nodig? Bovendien kwam het uit Lily's mond, wat de grap nog erger maakte. Waarom zou een tween met de vader van haar BFF praten over zijn persoonlijke leven, toch? Hoewel, dat was weer een van de bezwaren van ouders tegen de serie; de tweens mondden een hoop uit en kwamen altijd in de problemen. Luister gewoon naar mama en papa, verdorie.

18 Jackson's ongemakkelijke kangoeroegevecht

Jackson deed veel rare dingen, het is waar (zoals, uh, zijn lippen scrubben op de bovenstaande foto?). Maar heb je een atletiekbeker nodig om tegen een kangoeroe te vechten? Blijkbaar in Hannah's wereld. Jackson's baas vertelt hem dat de kangoeroe "vuil vecht" en geeft hem de juiste ahem uitrusting om zichzelf te beschermen.

17 Oliver's geheime aanbidder gaat naar het zuiden

Als Oliver ontdekt dat een meisje hem leuk vindt, is zijn antwoord dat ze "een ritje wil maken met de Ollie Trolley". Eh, wat? Hij heeft zelfs een moment dat hij het podium verlaat en zegt "ring-a-ding-ding!" alsof hij een belletje doet rinkelen in de trein. Super raar, en was het nodig als een van Olivers bijnamen ook Smokin' Oken is (Oken is zijn achternaam)?

16 Jackson wordt gezellig met… een bord

Hij kan lekker opruimen, dat gunnen we hem. Maar Jackson was altijd het personage waarop je kon vertrouwen voor wat gek gedrag en zelfs meer ongebruikelijke opmerkingen. In één aflevering verstoppen hij en Miley zich in de werkkast van hun vaders liefdesbelang. Terwijl Miley zich zorgen maakt over wat er buiten de kast gebeurt, concentreert Jackson zich op zijn achterste; "Ik heb een te koop bord in mijn achtertuin", grapt hij.

15 Miley's tante Dolly heeft een unieke manier om dates te krijgen

Miley vertelt het verhaal van haar "tante Dolly" die Elvis vroeger bij haar oma stal. Tante Dolly 'kaatste naar binnen' en dat was 'ongeveer alles wat ze moest doen'. Vreemd, toch? Maar bedenk eens dat tante Dolly eigenlijk Dolly Parton was, en nu snap je het.

14 Miley heeft knieën…

In één aflevering vertelde Miley haar vader dat ze 'behoeften' had. Zijn antwoord was smekend dat ze net had gezegd dat ze 'knieën' had. Miley kennende, is deze nog grappiger, maar zelfs meer ongekleurd sinds ze toen 12 was. Deze dagen? Haar vader weet waarschijnlijk alles over haar 'behoeften' dankzij de roddelbladen.

13 Hannah krijgt een speciale prijs

Het wordt een "Buit" genoemd. Ja, dat kan niet fout gaan! Blijkbaar was Miley aan het sparren over het krijgen van een buit, en Lily's reactie was zoiets als "goed, je hebt er een nodig." Allereerst is het een soort onderscheiding die "Hannah" kreeg. En ten tweede, een manier om angst op te wekken bij de tweenagers en jongere kinderen die kijken.

12 Roet gebeurt met Hannah

In één scène krijgt Miley letterlijk roet op haar gezicht. Dus de uitdrukking veranderde in "roet gebeurt", wat een beetje te dicht in de buurt komt van een meer volwassen uitdrukking dan de meeste ouders hadden gewild. Grappig hoe het uitpakte dat er roet op Miley's gezicht zat in plaats van iets anders waar ze een grap van hadden kunnen maken.

11 Hannah gaat uit met Jackson…

Allereerst, broers en zussen die met elkaar daten? Vreemd. Maar het wordt erger. Nadat Hannah buiten haar huis is betrapt, laat ze de paparazzi geloven dat ze met Jackson uitgaat om te verdoezelen dat ze hebben ontdekt waar ze woont. Goor. Dan zegt Robby Ray tegen zijn zoon: "Ik ga iets vragen dat ik nog nooit aan mijn kinderen heb hoeven vertellen… Waarom heb je het niet uitgemaakt met je zus?" Ew.

10 Grote broer of een beetje eng?

Hoewel het niet iets is dat elke kijker van Hannah Montana weet, is er een ongemakkelijk leeftijdsverschil tussen een acteur in de show en de rest van de tienercast. Jason Earles, die Jackson Stewart speelde, was al 29 jaar oud toen de show begon. Babyfaced grote bro, wat zeg je? Ja, hij speelde een 16-jarige op 30-jarige leeftijd. Over ongepast gesproken.

9 Waarom hebben tweens tijd voor zichzelf nodig?

In één scène verwijzen de "kinderen" naar elk van de koppels (Lily en Miley en hun vriendjes) die "tijd voor zichzelf" nodig hebben. Eh, wat? Allereerst wisten we al dat Lily en Oliver veel "alleen" tijd hadden toen Miley weg was en het paar daadwerkelijk begon te daten. Serieus, welke jonge tiener zegt dat soort dingen?

8 Buren hebben geen filters

In één aflevering hebben Jackson en Robby het over hun buurman. Jackson zegt: "Oh man, het is meneer Dontzig, en hij heeft zijn gewaad weer aan." Robby's antwoord is: "Ja, nou, tel je zegeningen. Deze keer is het tenminste de lange." We wisten dat de buurman niet de vrolijkste van het stel was, maar we wisten niet dat hij de buurtnudist was.

7 Oliver is verliefd op Hannah

De hele verliefdheid van Oliver op Hannah (pre-Miley-onthulling) was gewoon ongemakkelijk. Maar enkele van de gekste momenten waren toen Oliver naar Hannah smachtte. Hannah laat bijvoorbeeld haar hond Oliver's hand likken (door haar limousineraam), waarop Oliver reageert: "Oh schat, je bent een dier." Dan slaat Hannah zijn hand en ha alt die van het raam, alleen om te zeggen: "Ja, ik vind ze pittig." Een heleboel nieuwe dingen verpakt in één aflevering.

6 Volledige services in het hotel

Om een lang verhaal kort te maken, Hannah vraagt Maddie (de medewerkster van een hotel waar ze logeert, oftewel de Suite Life-crossover-aflevering) om haar te helpen haar koffer te sluiten. Maar Maddie is niet zwaar genoeg, dus geeft Hannah haar telefoonboeken en zegt dat ze 'op en neer moet springen'. Maddie's reactie? "Nou, we zijn een full-service hotel." Wacht, wat?

5 Oliver's Food Infatuation

We weten al dat Oliver dol is op eten (vooral cake), maar soms gingen de scenarioschrijvers te ver. In een aflevering zegt Oliver tegen een broodje: "Je hebt avocado op, hè? Je weet wat dat met me doet." Alsof het karakter van Oliver al niet ingehouden aanstootgevend genoeg was.

4 Toen Miley geopereerd moest worden

Na een aflevering waarin Miley haar stem verliest, moet ze geopereerd worden. Terwijl ze de hele zaak overdenkt, komt Jackson binnen met dit juweeltje: terwijl ze geopereerd is, raakt een meteoor een bus, die een hotdogkraam binnenrijdt, waardoor een "gigantische neonworstje" in de hoogspanningslijnen vliegt, waardoor haar procedure wordt verpest. Miley's antwoord is: "Ik zal nooit meer Hannah Montana zijn, allemaal vanwege een gigantische worst." Goed dan.

3 'Teen Big Foot' ging helemaal over… Hart

In een van de afleveringen met Jake, een van Hannah's celeb-connecties en Miley's on-off vriendje, is er een verwijzing naar een film waar Jake ooit in speelde. Blijkbaar heette het Teen Big Foot, en wanneer Jake de lijn begint, "Het enige dat groter is dan zijn voeten…" je kunt je voorstellen waar het heen zou kunnen gaan. Maar helaas, de meisjes zeggen "was van hem" en Oliver onderbreekt hem met "zijn hart".

2 Lily's moeder had het door

Op een gegeven moment was er een aflevering waarin Miley en Lily plannen maakten om hun ouders bij elkaar te krijgen. Die heette "Lily's Mom Has Got It Going On", een verwijzing naar het nummer Stacey's Mom. Maar toen maakte Jackson wat ongekleurde opmerkingen over hoe Lily's moeder het aan de hand had, helemaal tot aan de hot tub. Zijn commentaar was: "Pap, de volgende keer dat je een PTA-bijeenkomst organiseert, doe het dan in het bubbelbad zodat ik Lily's moeder kan zien in…" Ja, niet cool voor een kindershow.

1 Miley's echte levensbeeld versus Hannah Montana

Toen de serie begon, was Hannah Montana een gezonde show gericht op kleine meisjes. Hoewel Miley oorspronkelijk werd gezien als een rolmodel voor kinderen, hadden kinderkijkers waarschijnlijk geen idee wat voor gedrag "Hannah" buiten het scherm vertoonde. Maar voor de meesten van ons duurde het tot we zelf volwassen werden om te beseffen hoe ongepast het was om Miley als een rolmodel te laten spelen voor kleine kinderen.

Aanbevolen: