20 domme dingen over Grey's Anatomy-fans blijven negeren

Inhoudsopgave:

20 domme dingen over Grey's Anatomy-fans blijven negeren
20 domme dingen over Grey's Anatomy-fans blijven negeren
Anonim

Het geliefde medische drama Grey's Anatomy gaat zijn 16e seizoen in. En ondanks de lange duur van de show, slagen de schrijvers erin hun publiek te blijven lokken met nieuwe verhaallijnen voor de uitgebreide cast van personages van de show.

En we moeten toegeven dat de creatievelingen van de serie uitstekend werk hebben geleverd met het bedenken van interessante en belangrijke verhaallijnen die niet alleen correleren, maar ook een weerspiegeling zijn van echte problemen en gebeurtenissen die plaatsvinden in de wereld om ons heen. Misschien is dit de reden waarom Grey's Anatomy een van de grootste shows op televisie is.

Ondanks dat Grey's Anatomy dit allemaal kan, heeft het ook zijn grote flops en mislukkingen gekend. Gedurende de vele seizoenen heeft de show scheuren, inconsistenties of gewoon stomme momenten gezien, waarvan veel fans wegwuiven of gewoon negeren.

Blijf lezen om 20 domme dingen over Grays Anatomy te weten te komen die fans blijven negeren.

20 De verhaallijn van verzekeringsfraude

Afbeelding
Afbeelding

Fans van Grays Anatomy waren er snel bij om te wijzen op een gat in een recente verhaallijn die Meredith Gray naar de gevangenis stuurt wegens verzekeringsfraude, om een jonge kankerpatiënt te helpen. Ze had haar vader kunnen helpen een baan in het ziekenhuis te krijgen en haar onder zijn ziektekostenverzekering te dekken.

19 Arizona haat Callie voor het amputeren van haar been

Afbeelding
Afbeelding

Callie Torres beloofde Arizona Robbins dat haar been niet zou worden geamputeerd nadat het zwaar gewond was geraakt bij een vliegtuigongeluk. Maar toen de infectie van het been ervoor zorgde dat haar lichaam faalde, keurde Callie de amputatie goed die uiteindelijk het leven van Arizona redde, hoewel ze Callie nog lang daarna tegenhield.

18 Derek en Meredith gaan trouwen door een post-it te ondertekenen

Afbeelding
Afbeelding

Meredith Gray en Derek Sheperd waren nooit iemand die de conventionele route in hun relatie nam. Dit wordt bestendigd wanneer ze hun huwelijksceremonie aan Izzie Stevens en Alex Karev geven in ruil voor het "trouwen" door hun geloften op een post-it te schrijven.

17 Izzie knipt Denny's LVAD-draad door

Afbeelding
Afbeelding

Izzie Stevens was wanhopig op zoek naar een donorhart voor haar patiënte en verloofde Denny Duquette. Om ervoor te zorgen dat hij op de donorlijst zou komen, knipte ze zijn LVAD-draad door (een mechanisme dat hem hielp in leven te blijven) om zijn toestand te verslechteren, zodat hij het hart van de donor kon krijgen.

16 Meredith besluit om Derek uit het leven te halen

Afbeelding
Afbeelding

In seizoen 11 van Grey's Anatomy krijgt Derek Sheperd een bijna fataal auto-ongeluk waardoor hij hersendood wordt na een ontoereikende behandeling van het Dillard Medical Center. Wanneer Meredith in het ziekenhuis aankomt, besluit ze hem van de beademing af te halen zonder zijn andere familieleden te raadplegen.

15 De mysterieuze verschijning en verdwijning van Marks dochter

Afbeelding
Afbeelding

Veel fans van Grey's Anatomy waren in de war toen Sloan Riley, de vervreemde dochter van Mark Sloan, willekeurig zwanger opdook en om zijn hulp smeekte. Tot overmaat van ramp bleef Sloane niet lang na de bevalling en werd ze nooit meer genoemd.

14 Toen Cristina aanbood om Owen te ruilen voor Teddy's mentorschap

Afbeelding
Afbeelding

Cristina Yang zou er alles aan doen om de beste cardiothoracale chirurg te zijn, en niets haar in de weg laten staan. Maar ze overschreed een grens toen ze aanbood om het uit te maken met haar vriend en collega-chirurg Owen Hunt in ruil voor het mentorschap van Teddy Altman, die hem ook leuk vond.

13 Alex's relatie met Rebecca/Ava

Afbeelding
Afbeelding

In seizoen 3 en 4 ontwikkelde chirurg Alex Karev een romantische relatie met zijn patiënt Rebecca Pope, die hij redde bij een ongeluk met een veerboot. Hoewel ze veel fysieke en mentale verwondingen had opgelopen, leed ze ook aan geheugenverlies, waarvoor ze sterk op Alex vertrouwde om haar te helpen haar leven te herinneren.

12 Toen Maggie Joe elke naam noemde onder de zon, maar die van haarzelf

Afbeelding
Afbeelding

De vroege stadia van Maggie Pierce's ambtstermijn in het Gray Sloan Memorial Hospital verliepen niet soepel, gezien de wederzijdse afkeer tussen haar en de gerespecteerde chirurg Meredith Gray. Ze slaagde er echter in om Jo Wilson elke naam behalve die van haar te noemen gedurende de tweede aflevering van seizoen 11.

11 Het laatste afscheid van Christina en Owen

Afbeelding
Afbeelding

Ondanks dat Cristina het aanbod van Preston Burke om te werken bij zijn medisch onderzoeksinstituut in Zürich, Zwitserland accepteerde, stelde ze haar vertrek uit het ziekenhuis, Meredith, en haar toenmalige vriend Owen Hunt uit. Hoewel het paar haar laatste afscheid had uitgesteld, kreeg Owen alleen maar een zwaai door de galerij van de operatiekamer.

10 Teddy trouwt met een vreemde voor haar ziektekostenverzekering

Afbeelding
Afbeelding

Cardiothoracaal chirurg Teddy Altman wordt in Grey's Anatomy afgeschilderd als een nuchter persoon. Daarom was het een verrassing voor het publiek toen ze met patiënte Henry Burton trouwde, zodat hij door zou kunnen gaan met het krijgen van behandeling voor zijn zeldzame genetische aandoening, gedekt door haar gezondheidszorg.

9 Meredith wordt boos op Derek die de baan in DC weigert

Afbeelding
Afbeelding

Als Derek een baan aangeboden krijgt in Washington D. C., staat de relatie tussen hem en Meredith op de klippen. Maar als hij uiteindelijk zijn leven met Meredith en hun kinderen verkiest boven het prestigieuze aanbod, reageert Meredith botweg: "Ik heb een drankje nodig" als reactie.

8 Jo verbergt haar huwelijk en echte identiteit zo lang

Afbeelding
Afbeelding

In een per ongeluk dronken bekentenis aan Andrew De Luca, onthulde Jo dat ze echt getrouwd is, maar is vertrokken vanwege de neiging tot misbruik van haar man. Ze veranderde haar naam van Brooke Stadler in Jo Wilson om haar identiteit te beschermen en vertelde het haar vriend Alex Karev pas nadat ze verloofd waren.

7 Merediths vijandige baarmoeder

Afbeelding
Afbeelding

Eerder in Grey's Anatomy ontdekten Meredith en Derek dat Meredith een vijandige baarmoeder had, waardoor het voor haar moeilijk zou zijn om op natuurlijke wijze een kind te verwekken. Dit leidde tot de adoptie van Zola. Seizoenen later werd Meredith echter zwanger van haar zoon Bailey en dochter Ellis.

6 De dokters vertrekken en keren terug naar het ziekenhuis wanneer ze maar willen

Afbeelding
Afbeelding

Het lijkt erop dat artsen die Grey's Anatomy gebruiken hun baan in het ziekenhuis kunnen verlaten in ruil voor betere kansen, en terugkeren wanneer die inspanningen niet in hun voordeel uitpakken. En het is ook ironisch dat hun posities altijd op hen wachten als ze besluiten terug te keren.

5 Cristina's Icicle Impaling

Afbeelding
Afbeelding

Cristina Yang die door een gigantische ijspegel in de maag werd gestoken, was een perfecte manier om Owen Hunt in de show te introduceren (hij is degene die haar vindt en haar naar de eerste hulp brengt). Maar Cristina zag er dom uit, aangezien ze genoeg tijd had om de ijspegel te ontwijken.

4 Bailey's plotselinge OCD

Afbeelding
Afbeelding

Er werd een grote moersleutel in het carrièrepad van chirurg Miranda Bailey gegooid toen ze in seizoen 10 de diagnose obsessieve-compulsieve stoornis kreeg. Hoewel dit van invloed is op Bailey's vermogen om een paar afleveringen operaties uit te voeren, lijken we nooit van haar te horen Daarna opnieuw OCS.

3 Cristina verhuist naar Zwitserland om met Burke te werken

Afbeelding
Afbeelding

De relatie tussen Cristina Yang en Preston Burke tegen het begin van de serie was er een die grensverleggend was. En gezien het feit dat het eindigde met Burke die haar bij het altaar achterliet, waren we geschokt toen Cristina het ziekenhuis verliet om samen met Burke in Zürich, Zwitserland te gaan werken.

2 Cristina die de instabiele hand van Burke dekt

Afbeelding
Afbeelding

In seizoen 2 van Grey's Anatomy werd Preston Burke in zijn hand geschoten en kreeg daardoor een trilling. Dit betekende natuurlijk dat hij niet met vaste hand kon opereren en hij rekruteerde Cristina om met hem te werken tijdens operaties om het te verbergen.

1 april en het huwelijk van Jackson

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel de romance van April Kepner en Jackson Avery uniek en gepassioneerd was, werd hun werkelijke huwelijk geconfronteerd met veel turbulentie vanwege hun wild tegengestelde persoonlijkheden, religieuze en familiale opvattingen. Dit, en het vertrek van april om in een oorlogsgebied te gaan werken, leidde uiteindelijk tot hun scheiding.

Aanbevolen: