16 dingen die we blijven negeren over kleine mensen, grote wereld

Inhoudsopgave:

16 dingen die we blijven negeren over kleine mensen, grote wereld
16 dingen die we blijven negeren over kleine mensen, grote wereld
Anonim

Toen kijkers voor het eerst kennismaakten met de realityserie, Little People, Big World, op TLC, dachten ze: nou, hier is een unieke, maar gezonde familie in de wereld, die gewoon het leven ervaart zoals het komt. Matt en Amy Roloff runden samen met hun vier kinderen een familieboerderij in Oregon en leken de perfecte familie. Natuurlijk worstelden ze met hun verschillende vormen van dwerggroei en dagelijkse zaken en familieproblemen, maar ze waren erin om het te winnen. We werden verliefd op hun doorzetter en hun niet aflatende steun en liefde voor elkaar.

Toen kwamen de wielen er meteen af. Het huwelijk tussen Matt en Amy liep op de klippen en we kwamen erachter dat een van de meest overzichtelijke families in reality-tv allesbehalve was. Er zijn zoveel skeletten in de kast van de familie Roloff. Hier zijn zestien dingen die mensen blijven negeren over Little People, Big World.

16 Matt's Death Hoax

mat roloff
mat roloff

Aan het einde van het vijfde seizoen kreeg patriarch Matt Roloff een gezondheidsangst waardoor fans van de show zich afvroegen wat er met hem was gebeurd. Het internet gonsde van allerlei speculaties, en sommige sites beweerden zelfs dat Matt was overleden. Zijn familie moest uiteindelijk een verklaring afleggen om de wereld te verzekeren dat Matt nog leefde.

15 Jacob werd zogenaamd gedwongen om deel te nemen aan de show

jacob roloff jeugd
jacob roloff jeugd

Jacob Roloff was pas negen jaar oud toen zijn ouders besloten een leven in reality-televisie te beginnen. Jaren later beweerde Jacob dat zijn ouders hem tegen zijn wil dwongen om deel te nemen aan de familieshow terwijl hij duidelijk niet op televisie wilde komen. Geen wonder dat er tot op de dag van vandaag spanningen zijn.

14 Matt heeft de neiging om achter het stuur van een auto te kruipen terwijl hij dat niet zou moeten

mat roloff rijden
mat roloff rijden

Matt Roloff worstelde met zijn keuzes achter het stuur. In 2003 ontving hij een dagvaarding voor het raken van de fles en vervolgens op de weg, maar die aanklachten werden uiteindelijk ingetrokken. Hij leek zijn lesje echter niet te leren, want in 2007 werd hij opnieuw aangehouden voor onregelmatig rijden.

13 De conservatieve opvattingen van Audrey en Jeremy Roloff zetten sommige kijkers af

audrey roloff en haar man
audrey roloff en haar man

Audrey Roloff heeft een aantal zeer conservatieve levensopvattingen en ze heeft veel kritiek gekregen door ze met mensen te delen. Ze heeft zich onvermurwbaar uitgesproken tegen degenen die ervoor kiezen om een alternatieve levensstijl te leiden. Jeremy, ook een fervent conservatief, maakte openbare opmerkingen over hoe een man nooit zou moeten stoppen met het nastreven van een vrouw. Oef. Ze hebben elkaar tenminste.

12 Audrey maakt duidelijk dat feminisme niet haar jam is

audrey en jeremy
audrey en jeremy

Audrey Roloff is veel, maar feministisch? Ze is niet. De auteur, echtgenote en moeder van twee is zo ver gegaan om te stellen dat het lichaam van een vrouw niet langer van haar is als ze eenmaal getrouwd is. Euhm, nee meisje. Ze ging nog een stap verder en zei 'Michelle Duggar' tegen de fans dat het hun plicht was om hun man te plezieren.

11 Jacob heeft de middelbare school nooit afgemaakt

jacob roloff kleine mensen grote wereld
jacob roloff kleine mensen grote wereld

In deze tijd wordt onderwijs zeer gewaardeerd. De meeste ouders streven ernaar dat hun kinderen in ieder geval hun middelbare schooldiploma halen. De jongste zoon Jacob Roloff ging tegen de stroom in, en waarschijnlijk de wensen van zijn ouders, en stopte met zijn openbare middelbare school. Hij ging wel terug en verdiende zijn credits online.

10 De familie is aangeklaagd vanwege hun boerderij

roloff boerderij
roloff boerderij

De familie Roloff heeft gezondheidsproblemen, echtscheidingen en zelfs juridische strijd moeten doorstaan. Een gast van hun boerderij in Oregon heeft hen ooit aangeklaagd. Linda Farrall beweerde dat ze gewond raakte op de boerderij door verwaarlozing van de eigenaren. Linda wilde honderdduizend voor haar pijn; de Roloffs zeiden van niet. Ze schikten zich uiteindelijk buiten de rechtbank.

9 Jacob is mogelijk opgelicht van zijn zuurverdiende geld

jacob roloff
jacob roloff

Een paar Roloff-kinderen zijn erg uitgesproken, met de jongste zoon Jacob misschien wel de meest schandalige. Hij heeft de afgelopen jaren allerlei beweringen gedaan, maar een van zijn wildste beweringen is dat de show en zijn eigen familie hem hebben opgelicht met de inkomsten die hij verschuldigd was voor zijn reality-tv-werk.

8 Deze familie is niet geliefd bij hun buren

kleine mensen grote wereld
kleine mensen grote wereld

De meeste mensen denken dat gemeenschap essentieel is, maar niet de Roloffs. Ze zijn niet erg geliefd bij hun buren, en ze lijken het helemaal niet erg te vinden. De mensen die in de buurt van de Roloff Farm wonen, klagen dat de boerderij te duur en ongelooflijk druk is, waardoor hun leven in het pompoenseizoen erg ongemakkelijk wordt.

7 Matts nieuwe vrouw kent de familie heel, heel goed

Matt Roloff en Caryn
Matt Roloff en Caryn

Fans van de show konden het niet geloven toen de Roloffs in 2014 aankondigden dat ze ermee zouden stoppen. Matt besteedde niet veel tijd aan zwemmen in de datingpool; hij kondigde snel aan dat hij een relatie had met Caryn Chandler. Chandler was ooit de algemeen directeur van de boerderij!

6 Jacob Roloff beweert dat zijn familie NIETS is zoals op tv

roloff familie
roloff familie

Jacob Roloff is niet de grootste fan van zijn familie. Hij beweerde dat zijn ouders hem tegen zijn wil tot reality-tv dwongen en dat hij geld schuldig was aan zijn werk aan Little People, Big World. Hij heeft ook beweerd dat zijn familie in niets lijkt op wat kijkers op televisie zien.

5 De show kan worden opgevoerd

kleine mensen grote wereld TLC
kleine mensen grote wereld TLC

Veel realityshows zijn ervan beschuldigd nep en geënsceneerd te zijn, en Little People Big World is niet anders. De jongste Roloff, Jacob, heeft de scènes van de showscripts opgeëist en niets is wat het lijkt. Terwijl alles dramatisch verloopt op televisie, zegt Jacob dat alles wat kijkers zien behoorlijk berekend is.

4 Amy wilde niet scheiden

Amy Roloff
Amy Roloff

Amy en Matt Roloff waren bijna dertig jaar getrouwd voordat ze scheidden, en Amy was totaal kapot van de splitsing. Ze is openhartig over haar speculatie dat Matt en de boerderijmanager Caryn, Matt's nu vriendin, veel meer waren dan alleen maar vrienden, zelfs toen Matt en Amy een relatie hadden.

3 Amy's nieuwe man zit er misschien voor het geld in

Amy Roloff en vriendje
Amy Roloff en vriendje

Amy Roloff was duidelijk diepbedroefd nadat Matt hun huwelijk beëindigde, dus fans waren aanvankelijk heel blij om de moeder van vier kinderen verder te zien gaan en weer liefde te vinden. Niet lang nadat haar nieuwe relatie openbaar werd gemaakt, begonnen mensen zich af te vragen of Amy's nieuwe man, Chris Marek, haar gebruikte voor roem en geld. We hopen dat dat niet het geval is.

2 Amy is van haar plek op de boerderij verdreven door Matts nieuwe vriendin

mat en caryn
mat en caryn

Na tientallen jaren samen te zijn geweest, besloten Matt en Amy te scheiden, maar ze bleven allebei werken op de Roloff Farm. Matt en Amy zijn romantisch verder gegaan en er zijn recente berichten dat Matts nieuwe dame, Caryn, centraal staat op de boerderij. Caryn geniet ervan om de nummer één dame in Matts leven en op de Roloff Farm te zijn.

1 Amy's Beaverton Bakery Business had een plaagprobleem

amy roloff bakkerij
amy roloff bakkerij

Amy Roloff heeft een echt talent in de keuken. Ze is een echte bakker! Ze nam haar talent mee naar een online bakkerij om samen te werken aan smakelijke lekkernijen. Helaas ging niets zoals gepland, en de bakkerij waarmee Amy samenwerkte, Beaverton Bakery, stuitte op een echt knaagdierprobleem. Geen geweldige look voor de toekomstige ondernemer.

Aanbevolen: