Pijl: 20 foto's achter de schermen

Inhoudsopgave:

Pijl: 20 foto's achter de schermen
Pijl: 20 foto's achter de schermen
Anonim

Arrow is een tv-serie die al sinds 2012 aan de gang is. Voor degenen die niet op de hoogte zijn, herinnert IMDb ons eraan dat het een kijk is op het Green Arrow-personage dat oorspronkelijk is gemaakt door DC-strips. Eerlijk gezegd hoeven we niet veel anders te weten om in de show te komen. De serie is echt toegankelijk en erg interessant voor zelfs degenen die niet geïnteresseerd zijn in superheldendingen. Oké, dus de show is goed. Wat is de grote aantrekkingskracht van deze serie? Wat onderscheidt het van alle andere tientallen superheldenshows die momenteel zijn uitgebracht? Het antwoord, vrienden, is de actie achter de schermen.

Arrow heeft een aantal ongelooflijke foto's van achter de schermen, en we zijn hier om alle sappige foto's te onthullen. Superhelden zijn er niet alleen meer om de wereld te redden. Ze zijn hier om vrienden te maken, te acteren en hilarische selfies te maken. Maak je klaar om te zien wat we bedoelen.

20 Beste vrienden, zelfs buiten het scherm

Deze twee kerels spelen zeker personages in de show, maar raad eens? Ze spelen ook de rol van vrienden in het echte leven! Green Arrow staat centraal in deze show. Het is zo interessant om te zien wie hij is buiten het scherm dat we bijna vergeten dat hij een ster is. Deze foto helpt om die twee ideeën samen te voegen: hij is een ster, maar hij is ook gewoon een gewone man die met een vriend rondhangt.

19 En misschien meer dan beste vrienden voor sommigen

Iedereen zegt altijd dat jonge volwassenen te veel van technologie houden. Deze foto is er een die laat zien hoeveel een acteur in de show het echt leuk vindt! Of misschien deed ze het gewoon voor de komedie. Immers, als we een robot-etalagepop bij ons op de set zouden zien, zouden we waarschijnlijk besluiten om hem ook te knuffelen. Je weet wel, voor de 'gram.

18 Deze foto achter de schermen

We hoeven niet echt te zeggen wat het kenmerk van deze foto is, toch? Het is duidelijk dat acteurs in goede vorm moeten zijn. Ze bewegen, praten en soms dansen en zingen ze (niet per se in deze show). Superhelden moeten vooral in goede conditie zijn om de wereld te redden; deze is dat zeker.

17 Dit brutaal uitziende Arsenal

Oh, Arsenal. We denken dat hij hier wat Loki-vibes channelt met deze brutale pose en winnende glimlach. Glad en soepel, deze acteur is iemand die de neiging heeft om de scène te stelen wanneer hij erin zit. Niet op een slechte manier! Maar kom op, met zo'n gezicht zouden we de camera waarschijnlijk ook niet kunnen weerstaan!

16 En deze rustige, koele en ontspannen groene pijl

Deze foto is best grappig, alleen al vanwege het feit dat Green Arrow niet is wat we zouden omschrijven als "chill". Tony Stark is chill. Spider-Man kan chill zijn (als hij niet te maken heeft met tienerangst). Deadpool? Chillen. Green Arrow is een ruige superheld die we ons gewoon niet kunnen voorstellen om zo te chillen. Verrassing!

15 Het team zit er helemaal in samen

Wat er ook gebeurt, de cast van Arrow zit er samen in. Ze werken al jaren samen; de meeste casts zeggen dat wanneer ze al zo lang samen zijn, het bijna voelt als een kleine familie-eenheid die is gevormd. Deze cast lijkt niet anders te zijn, omdat ze allemaal graag bij elkaar zitten, zelfs als ze niet op het scherm zijn.

14 Zelfs als ze wachten op een gevecht

Buiten een stripconventie zijn we er vrij zeker van dat we deze normaal uitziende kerel nooit voor een superheld zouden zien staan. Deze nevenschikking ziet er niet alleen grappig uit omdat het onwaarschijnlijk is dat het gebeurt, maar het feit dat ze er allemaal uitzien alsof ze samen iets zien gebeuren. Dat is echt teamwerk: naast elkaar staan, ongeacht je outfits.

13 Ze houden er gewoon van om elkaar op te tillen

Figuurlijk en letterlijk, blijkbaar! Deze foto toont enkele van de belangrijkste heren in de show die Emily Bett Rickards optillen. Deze schattige ster is iemand die een heel slimme vrouw in de show speelt. Hoewel ze zeker intelligentie en onafhankelijkheid betekent, is het leuk om te zien dat ze allemaal een band met elkaar hebben en haar helpen op te tillen.

12 Het is moeilijk voor ze om er serieus uit te zien

Ja, DC is vaak ruig en donker. Ja, Arrow is een show over een burgerwacht superheld. Ja, er is veel serieuze inhoud. Betekent dit dat alle acteurs van Arrow altijd serieus zijn? Duidelijk niet! Ze proberen het misschien te zijn, maar het lijkt erop dat ze bij elke gelegenheid voor een serieuze fotoshoot de neiging hebben om een beetje dom te zijn.

11 Zelfs superhelden hebben schermtijd nodig

We worden ermee wakker, we ontspannen ermee, we vermaken ons ermee in de bus. Schermtijd is misschien niet het beste voor onze gezondheid, maar het is zeker iets waar we van houden. Hoewel we superhelden vaak verafgoden als perfect, lijkt het alsof ze soms ook wat vrije schermtijd nodig hebben!

10 Ze zijn altijd klaar voor de strijd

Deze twee zijn vergrendeld en geladen en klaar om in een mum van tijd de strijd aan te gaan. Dat is het teken van een goed team! Hoewel Arrow niet veel focust op de teamdynamiek (tenminste in vergelijking met de Avengers of Fantastic 4-franchises), zou Green Arrow zeker niet alles alleen kunnen doen.

9 Tenzij ze natuurlijk aan het ontspannen zijn

Sta op, team. De natuur is voorlopig oké. En als de natuur wordt beschermd, wat moet een team van superster-superhelden dan doen? Ontspan, verjong en schud de cameralens in een minder professionele zin. Deze groep teamleden op het scherm zien er ongedwongen en zelfverzekerd uit en genieten van wat lijkt op de natuur van Vancouver.

8 Soms staan ze niet te popelen om voor een camera te staan

Zelfs acteurs die graag voor de camera staan, hebben soms wat tijd nodig om afstand te nemen. Wij vinden persoonlijk dat Stephen Amell het geweldig doet als Arrow. Maar zou hij ooit willen dat hij een pauze kon nemen? De kap afdoen en gewoon rondhangen? We waren nieuwsgierig totdat we deze foto zagen. Het lijkt erop dat zelfs de Arrow geen 24/7 cameratijd aankan.

7 Dat betekent niet dat hij een standpunt kan kiezen, hoewel

Omdat, laten we eerlijk zijn, acteurs dol zijn op aandacht. Zelfs als hij niet altijd op het scherm wil zijn, wil hij niet dat iemand zijn schijnwerpers steelt. Daarom lijkt deze paspop de mantel van Green Arrow te hebben gekregen. We weten echter niet zeker of de producenten erg blij zouden zijn met deze keuze; het acteerwerk van de mannequin is wat stijfjes.

6 Gewoon gewone jongens, die een gewone parkdag hebben

Yup, niets te zien hier, slechts twee gewone jongens die rondhangen in een gewoon park, gekleed in volledig gewone kleding. Grapje! Er is hier absoluut iets grappigs, en het zou ervoor zorgen dat elke toevallige voorbijganger twee keer kijkt. Misschien is het het harnas of misschien is het het zwaard; wat ons als eerste opv alt, het moet Arrow's behind-the-scenes zijn.

5 Wat een glamoureus feest

Een van de manieren waarop mensen in de grote competities en kleine competities van films wegkomen met het plaatsen van foto's achter de schermen, is door ze van kleur in zwart-wit te veranderen. Praktisch gezien helpt het om details te verbergen. Vanuit esthetisch oogpunt geeft het ons deze glamoureuze opnamen van acteurs die bij de pakken zitten en zo!

4 Acteren is heel serieus werk

Acteren is een van die banen die moeilijk serieus te nemen zijn. Het is tenslotte een stel volwassenen die zich verkleden en, in dit geval, spelen op draaiende stoelen. We snappen dat het soms hard werken is. Er komt natuurlijk veel kijken bij het creëren en belichamen van een personage. Maar serieus: dit ziet er niet uit als een moeilijke dag.

3 Zie je? Eigenlijk een kantoorbaan

Dit lijkt iets te zijn dat bekend staat als een tafellezing. Alle acteurs en producenten verzamelen zich rond een grote tafel en lezen het script door om te zien wat er gebeurt. Dit is wat er gebeurt voordat ze zelfs maar op de set komen; om nog maar te zwijgen van alle andere leerlijnen die deze acteurs doorlopen om klaar te zijn voor de grote dag!

2 Oké, misschien een beetje leuker dan een kantoorbaan

Laten we eerlijk zijn: niemand op een kantoor lacht ooit zo groot, tenzij ze bezig zijn met het uitklokken van de dag, toch? Hoewel er aspecten van film- en tv-productie zijn die vergelijkbaar zijn met een gewone oude Joe-baan, lijkt het uiteindelijk altijd alsof ze meer plezier hebben. We houden persoonlijk erg van het idee dat dit de vreugde is achter de creatie van Arrow.

1 Al met al is het cool om de magie achter de schermen te zien

Uiteindelijk is film- en tv-productie een soort van zeer goed gemaakte magie. Shot na shot, regel na regel, degenen onder ons die fan zijn van kijken, kunnen zich alleen maar voorstellen hoe het is achter de schermen. Gelukkig hebben we deze foto's om plaatsvervangend door te leven, en om te doen alsof we met hen achter de monitor staan.

Aanbevolen: