20 foto's die bewijzen dat de cast van Jersey Shore volwassen is geworden

Inhoudsopgave:

20 foto's die bewijzen dat de cast van Jersey Shore volwassen is geworden
20 foto's die bewijzen dat de cast van Jersey Shore volwassen is geworden
Anonim

Jersey Shore: het genot, de walging en de innemende persoonlijkheden maken allemaal deel uit van het voortbestaan ervan in de televisiewereld. Met veel andere copycat-shows (we willen ze geen spin-offs noemen omdat het niet echt variaties op het thema zijn, gewoon verschillende mensen die hetzelfde doen op een andere plaats), lijkt de wereld dol te zijn op het kijken naar Snookis en JWowws hun leven leiden.

Is het ieders kopje thee? Nee. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Een deel van de belachelijke populariteit van Jersey Shore is het feit dat het zo onderscheidend is. Iedereen heeft tenslotte wel eens spraytan-grappen gemaakt. Maar zijn de mensen van Jersey Shore wel zo dom als de grappen doen voorkomen? We hebben ontdekt dat het antwoord nee is! Er zijn eigenlijk een aantal ongelooflijk aantrekkelijke foto's van de cast van Jersey Shore. Geloof ons niet? Blijf scrollen; het bewijs is in de mode.

20 De cast ziet er al best cool uit

Allereerst ziet dit er niet uit als een foto van een cast die de clou is geweest van een hoop grappen over hun uiterlijk. Natuurlijk zijn ze een beetje over de top. De stijl is absoluut onderscheidend en we zouden het niet per se modieus willen noemen. Maar ze passen allemaal bij elkaar. Misschien ligt het aan de kwaliteit van de foto, maar we zien dit als een geweldig voorbeeld van een coole, unieke stijl.

19 Maar hun rode loperstijl rockt

De stijl van iedereen wordt naar een hoger niveau getild als ze op de rode loper staan, maar de mensen van Jersey Shore rocken het zeker harder dan we zouden denken. Natuurlijk, het geel is niet wat we zouden kiezen voor onze eerste rode loper; maar nogmaals, waarom niet brutaal zijn? Het bijpassende pochet is ook een leuke touch.

18 Ze waren niet altijd zo fashion-forward

We kunnen niet zien hoe ver ze zijn gekomen zonder te zien waar ze begonnen. Onnodig te zeggen dat ze op een vrij lage plaats begonnen. Hoewel we er zeker van zijn dat het ooit in de mode was (in een sterrenstelsel ver, ver, FAR weg), is het behoorlijk hilarisch om nu terug te kijken op deze stijlkeuzes. Van het haar tot de schoenen, we zijn blij dat er dingen zijn veranderd.

17 Maar hun recente jaren hebben veel verbetering gezien

Zie je? Wat zeiden we? Hun mode heeft zich met grote sprongen ontwikkeld. Ze zijn nu niet alleen trendyer, ze hebben ook beter zittende kleding en een zelfverzekerde houding. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze allemaal wat zelfverzekerder lijken. Ze trekken de aandacht in plaats van erom te vragen.

16 Zelfs als ze gewoon casual zijn

Het is adembenemend om naar de verschillen te kijken tussen deze foto en de eerste foto op onze lijst. Deze vrouwen hebben hun gevoel voor mode zo veranderd, maar het is geen slechte zaak. Ze lijken niet alleen iets meer te passen bij de rest van het stijlgevoel van de supersterwereld, maar ze lijken gelukkiger en tevredener met zichzelf.

15 Moeten we vermelden dat Snooki oplicht?

Alles aan Snooki schreeuwde altijd: "Ik ben een wannabe reality-tv-ster". Ze lijkt echter een beetje een persoonlijke ontwikkeling te hebben gedaan, omdat haar stijl echt is geëvolueerd naar iets glamoureus en moois. Haar persoonlijkheid lijkt ook een beetje gekalmeerd te zijn, en ze omarmt ook het moederschap.

14 Zelfs Ronnie rockt een koelere stijl

Zoals, het is geen geweldige stijl. We kunnen er tenslotte niet achter komen waarom iemand zelfs een hoed zou willen dragen als hij niet eens goed op zijn hoofd zit. Maar ook zijn stijl is door de jaren heen gegroeid. Hij heeft ook een geweldige glimlach, waarvan we blij zijn dat die is gebleven ondanks alles wat er door de jaren heen is gebeurd.

13 JWoww is echt tot haar recht gekomen

Ja, geloof het of niet, dat is JWoww. Die uitbundige, uitgesproken vrouw die we de eerste seizoenen zagen, is uitgegroeid tot iemand wiens looks zeker passen bij haar innerlijk vuur. Dit is een gedurfde outfit (die we in geen miljoen jaar zouden kunnen rocken), maar het is iets dat we graag zien dat ze met koel vertrouwen draagt.

12 Ze zijn nu ook allemaal trendy

Lange stofjasjassen in die populaire roze kleur waren een paar seizoenen geleden een nietje voor de Kardashians: kijk maar eens naar paparazzi-foto's die hen opvielen. Het lijkt erop dat de trend zelfs de Jersey Shore heeft bereikt op basis van deze foto! De twee zijn helemaal trendy in deze looks.

11 Ze zijn altijd blij, wat er goed uitziet

Een glimlach is een van de aantrekkelijkste dingen die we kunnen aantrekken, zoals veel citaten op internet zeggen. We zijn grote fans van het feit dat deze jongens nog steeds glimlachen, hoe ver de getijden hen ook wegvagen van de Jersey Shore. Het is bemoedigend voor ons dat ze zich ook niet al te veel zorgen maken over hun "tough guy"-afbeeldingen.

10 De make-up is minder oranje geworden

We zeggen niet dat het leven met spraytan een slecht leven is, maar we zeggen wel dat bepaalde niveaus van spraytan te veel kunnen zijn. Zoals, gemakkelijk te veel. Zoals, de meeste van deze vrouwen leken een beetje op Cheetos. Gelukkig hebben ze de spraytan nu afgezwakt, waardoor we een veel ingetogener en subtielere make-uplook hebben.

9 Maar hun vriendschap heeft door de veranderingen heen geduurd

Soms ondergaan mensen levensveranderingen en veranderen ze uiteindelijk zo veel dat ze weggaan van hun vrienden. Voor een show als Jersey Shore, die volledig is gebaseerd op de vriendschappen en relaties tussen de mensen, zou dat slecht nieuws kunnen zijn. Gelukkig zijn ze vrienden gebleven en hebben ze elkaar geholpen om op te fleuren.

8 En de familie groeit

Baby's zijn iets speciaals, en dit kind zal zeker geliefd opgroeien. Elk van de Jersey Shore-baby's zal dat doen, geloven we. Er zijn een paar toevoegingen aan de familie geweest (en ze voelen echt als een familie), maar het heeft nog steeds niets veranderd aan de dynamiek van de groep. Er is tegenwoordig gewoon een beetje meer liefde.

7 Eerlijk gezegd waren we super enthousiast om te horen over de reünieshow

Gossip is super bevredigend, en een van de redenen waarom we van Jersey Shore houden, is het feit dat het eigenlijk maar een uur roddelen is. Voorbeeld: de reüniereeks. IMDb legt het uit als een reünieshow, maar het was meer een baken van licht in de duisternis. Veel meer dan welke oude reality-tv-show dan ook, de reünie-serie van Jersey Shore was de kriebels van onze roddels.

6 Het is gewoon zo fascinerend om ze te zien veranderen

Zoals je je kleine neefje een beetje meer ziet opgroeien elke keer dat er een familiebijeenkomst is, was het kijken naar de cast van Jersey Shore een fascinerende tijd. Ze zijn gegroeid en ontwikkeld in de loop van de seizoenen, en het was gewoon zo fascinerend om ze te zien veranderen. Van hun persoonlijkheden tot hun kleding, er zijn altijd grote updates om naar te kijken.

5 Hun spel op sociale media is nu ook beter

De totale integratie van sociale media in ons leven betekent dat realitysterren meer dan één methode hebben om aan populariteit te winnen. Het tv-programma is één ding, maar hoe zit het met andere vormen van bereik? Profielen op sociale media zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden voor alle Jersey Shore-mensen, en de selfies zijn alleen maar beter en beter geworden.

4 Maar misschien is dat omdat ze nog steeds van de camera houden

Je kunt het cameragevoel gewoon niet uit de ster halen. We houden persoonlijk van de manier waarop deze twee altijd hun licht kunnen vinden, hun hoeken kunnen raken en het er zo ongelooflijk moeiteloos uit kunnen laten zien. Hun stijl is ook bijna altijd goed, waardoor zelfs de meest spontane foto een hit op sociale media wordt.

3 Sommigen van hen zijn verhuisd naar andere shows

Je kunt dit soort dingen gewoon niet verzinnen. DJ Pauly D en Vinny komen weer op de tv-schermen. Deze keer vertelt MTV ons dat het zal zijn, "een gloednieuwe docuserie die momenteel in productie is en naar verwachting in 2020 wordt gelanceerd. De werktitel: DJ Pauly D en Vinny's Vegas Pool Party." Het lijkt erop dat de jongens terug zijn in een hele nieuwe stad.

2 Sommigen zijn een beetje verdwenen

Avid kijkers van Jersey Shore zullen zich Angelina herinneren, een van de aardigste sterren van het stel. Terwijl E Online ons vertelt dat ze om persoonlijke redenen (allemaal goed) de reünieshow moest verlaten, missen we de manier waarop ze het Jersey Shore-team in evenwicht bracht.

1 Al met al zijn ze een aantrekkelijk stel

Wat kunnen we nog meer zeggen? De cast van Jersey Shore komt niet altijd meteen in ons op als we denken aan aantrekkelijke stijlen, maar ze zijn zeker enkele van de meest aantrekkelijke vrienden die er zijn. Hun stijl is verbeterd en hun zelfvertrouwen is groter dan ooit; absoluut een recept voor een goed uiterlijk.

Aanbevolen: