15 Vikings-personages waarvan we wensten dat ze er nog waren in seizoen 6

Inhoudsopgave:

15 Vikings-personages waarvan we wensten dat ze er nog waren in seizoen 6
15 Vikings-personages waarvan we wensten dat ze er nog waren in seizoen 6
Anonim

Op het moment van schrijven is Vikings bezig met het uitzenden van zijn zesde seizoen, waarvan we al weten dat dit het laatste zal zijn. Als gevolg daarvan hebben fans van de show zichzelf betrapt op het nadenken over de televisieserie van Vikings, zowel in termen van goed als slecht.

Absoluut, een show die meer dan bereid was om populaire en uiterst belangrijke personages te vermoorden, soms heeft de bereidheid om iemand te sturen Vikings een stuk boeiender gemaakt. Helaas is het tegenovergestelde ook waar, aangezien bepaalde personages die werden verwijderd de show een stuk aangenamer maakten om naar te kijken. Met dat in gedachten is het tijd om naar deze lijst met 15 Vikings-personages te gaan waarvan we zouden willen dat ze er nog waren in seizoen 6.

15 Rollo

Vikingen Rollo
Vikingen Rollo

In tegenstelling tot de meerderheid van de personages die op deze lijst verschijnen, leeft Rollo op het moment van schrijven nog steeds en het lijkt mogelijk dat hij terug kan keren voordat alles is gezegd en gedaan. We hebben hem echter hier opgenomen omdat het waarschijnlijker lijkt dat hij niet meer zal komen opdagen en we zouden hem graag zien uitgaan als een Viking en/of zijn relatie met Bjorn wat finaliteit geven.

14 Horik

Vikingen Horik
Vikingen Horik

Toen Horik besloot Ragnar te vergezellen tijdens zijn aanval op Engeland, leek het verre van zeker dat de twee mannen naast elkaar zouden kunnen bestaan. In feite was het niet verwonderlijk dat Horik al snel zijn leven verloor door toedoen van Ragnar en enkele van zijn mensen. Dat gezegd hebbende, Horik was geloofwaardig genoeg als een alfamannetje dat hij tot nu toe had kunnen blijven hangen en een doorn in het oog was van iedereen die wil leiden.

13 Astrid

Vikingen Astrid
Vikingen Astrid

Toen Astrid voor het eerst werd geïntroduceerd als een Vikings-personage, waren we geen grote fans van haar omdat ze geen interesse had in de intriges die de show zo vermakelijk maken. Daarna werd ze tegen haar wil meegenomen en gedwongen om met koning Harald te trouwen, wat Astrid een stuk interessanter maakte. Het is duidelijk dat een verhaallijn die ertoe had kunnen leiden dat Astrid zich aanpast aan haar omgeving en mogelijk meer moordend wordt dan iemand had verwacht, haar personage snel werd gedood.

12 Leif

Vikingen Leif
Vikingen Leif

Aan de ene kant, als Leif zou sterven toen hij dat deed, hadden we geen beter einde kunnen vragen voor zijn karakter, aangezien zijn beslissing om zichzelf op te offeren behoorlijk verbazingwekkend was. Aan de andere kant had hij zoveel potentieel om een totaal badass-personage te zijn en het voelt alsof hij nooit iets opmerkelijks heeft kunnen doen behalve sterven, wat een schande is.

11 Ecbert

Vikingen Ecbert
Vikingen Ecbert

Alleen al op basis van de naam van deze show, lijkt het overduidelijk dat kijkers hebben gekeken omdat ze de manier van leven van de Vikingen wilden zien. Om die reden was de introductie van Ecbert, een personage dat in sommige opzichten het tegenovergestelde was van een Viking, geniaal. Bovendien maakten Ecberts extreme intelligentie, verfijning, sluwheid en sluwheid hem een genot om naar te kijken.

10 Gisla

Vikingen Prinses Gisla
Vikingen Prinses Gisla

Zelfs niet gezien de waardigheid om vermoord te worden, werd prinses Gisla in plaats daarvan gewoon uit de show geschreven, zoals de producers van de show dachten dat Vikings-fans haar niet langer in de buurt wilden hebben. Gisla's sterke wil en interessante verleden verdiende zoveel meer dan zo'n lot en maakte haar een echte aanwinst voor de show en we missen haar tot op de dag van vandaag.

9 Borg

Vikingen Borg
Vikingen Borg

Sluw genoeg om Rollo tegen zijn eigen broer op te zetten, werd Borg nooit verondersteld een populair personage te zijn, maar hij was buitengewoon effectief in zijn rol. Ook, een fantastische krijger die er zelfs in slaagde om de bloedige adelaar met eer te ondergaan, was Borg het complete pakket in termen van een Vikings-personage.

8 Tanaruz

Vikingen Tanaruz
Vikingen Tanaruz

Van alle personages op deze lijst kan worden gesteld dat Tanaruz degene is die hun potentieel het minst heeft waargemaakt. Het had tenslotte geweldig moeten zijn om haar innerlijk te zien worstelen terwijl ze opgroeide en haar hernieuwde genegenheid voor de Vikingen zorgde ervoor dat haar loyaliteitsduels op de voorgrond kwamen.

7 Helga

Vikingen Floki en Helga
Vikingen Floki en Helga

Als het gaat om een aantal van de personages die op deze lijst voorkomen, hoewel we het niet leuk vinden dat ze uit de show worden verwijderd, moeten we toegeven dat hun overlijden een doel had. Aan de andere kant schokte Helga's dood ons niet eens zoals de schrijvers van de show leken te denken dat het zou gebeuren en we missen nog steeds de dynamiek die ze had met Floki.

6 Aethelwulf

Vikingen Aethelwulf
Vikingen Aethelwulf

Ongetwijfeld een van de meest tragische Vikingen-personages, en dat wil wat zeggen, Aethelwulf had een zwaar leven. Nog steeds in staat om al dat emotionele trauma te overwinnen, was hij zo'n geweldig personage dat hij de kijkers bijna een kort moment voor de Saksen liet wortelen. Als de show maar een personage zoals hij in de buurt had gehouden, kunnen we ons alleen maar voorstellen hoe geweldig hij had kunnen worden.

5 Gyda

Vikingen Gyda en Ragnar
Vikingen Gyda en Ragnar

De dochter van Ragnar en Lagertha, er zijn drie redenen waarom we zouden willen dat Gyda niet aan de pest was overleden. Allereerst, als het kind van Ragnar, is er alle reden om te denken dat ze geweldig zou zijn opgegroeid. Ten tweede kreeg ze nauwelijks schermtijd, maar kijkers gaven nog steeds om haar. Ten slotte was de reactie van Ragnar op haar dood zo emotioneel dat we wilden dat we meer van hun band te zien kregen.

4 Torstein

Vikingen Torstein
Vikingen Torstein

Absoluut, een personage dat nooit zijn potentieel heeft waargemaakt, telkens wanneer Torstein op het scherm verscheen, waren we altijd blij hem te zien. Helaas heeft de show nooit goed geprofiteerd van dat element van zijn karakter en afgezien van zijn ongelooflijke dood, kreeg Torstein zijn verdiende loon niet.

3 Siggy

Vikingen Siggy
Vikingen Siggy

Op het eerste gezicht leek Siggy de perfecte vrouw voor elke koning, omdat ze niet alleen toegewijd leek aan haar man, maar ook dat mensen zich tot haar aangetrokken voelden en haar snel vertrouwden. Uiteindelijk bleek ze veel geslepener te zijn dan iedereen dacht, en had haar personage betrokken moeten zijn bij een hele reeks fascinerende verhaallijnen in plaats van te sterven.

2 Ragnar

Vikingen Ragnar
Vikingen Ragnar

Aan de ene kant lijdt het geen twijfel dat het overlijden van Ragnar een cruciaal verhaallijndoel diende, wat helaas niet het geval is voor sommige Vikings-personages die zijn uitgeschakeld. Aan de andere kant is elke leider die de show sindsdien heeft geïntroduceerd in de hoofden van fans vergeleken met Ragnar en hij blaast veel te veel van hen uit het water.

1 Athelstan

Vikingen Athelstan
Vikingen Athelstan

Als je het ons vraagt, is Athelstan een van de meest fascinerende personages in de geschiedenis van Vikingen. Per slot van rekening diende hij als de perfecte proxy voor kijkers, omdat hij zich in diepe gesprekken bevond met zowel Ragnar als Ecbert, waardoor hij beide kanten van hun conflict kon begrijpen. In feite verbijstert het ons nog steeds tot op de dag van vandaag dat de schrijvers van Vikings zo'n herkenbaar personage hebben verwijderd en hem nooit hebben vervangen door iemand met een vergelijkbare rol.

Aanbevolen: