15 Game of Thrones-fantheorieën waarvan we nog steeds wilden dat ze waar waren

Inhoudsopgave:

15 Game of Thrones-fantheorieën waarvan we nog steeds wilden dat ze waar waren
15 Game of Thrones-fantheorieën waarvan we nog steeds wilden dat ze waar waren
Anonim

Nu Game of Thrones eindelijk is afgelopen, zijn de eindeloze nieuwsgierigheid van de fans tot rust gekomen. De show gaf ons een aantal antwoorden, en hoewel het ook enkele van onze vragen onbeantwoord liet, weten we nu tenminste wat wel en niet werd behandeld tijdens de serieloop.

In de loop van de show kwamen fans met verschillende interessante theorieën over de personages en hoe ze zouden kunnen eindigen. Hoewel sommige wel uitkwamen, waren veel gewoon theorieën en niets meer. Blijf lezen om erachter te komen welke Game of Thrones-theorieën we nog steeds willen dat ze waar zijn.

15 Jon Snow is eigenlijk Azor Ahai

Jon Sneeuw
Jon Sneeuw

Een van de meest populaire fantheorieën was dat Jon Snow eigenlijk Azor Ahai was, een figuur uit de boeken van George R. R. Martin die de 'Prince That Was Promised' moest zijn. Helaas bleek Jon Snow niet degene te zijn waarvan geprofeteerd was dat hij Westeros zou redden.

14 Bran is degene die de nachtkoning door de muur leidt

Zemelen Stark
Zemelen Stark

We spreken namens bijna alle GoT-kijkers als we zeggen dat Bran uiteindelijk een van de meest teleurstellende personages is geworden. Fans hadden verschillende theorieën over de enige overlevende Stark-zoon, waaronder dat hij de Night King onbedoeld door de muur zou leiden nadat hij door hem was gemarkeerd in seizoen 6.

13 Bran is de nachtkoning

Bran Stark witte ogen
Bran Stark witte ogen

Nog een Bran-theorie die zoveel spannender zou zijn geweest dan de realiteit van Bran? Als hij de Nachtkoning was. Hij had in het verleden kunnen strijden en dan op die manier vast komen te zitten in het lichaam van de schurk. Het zou interessanter zijn geweest dan de echte rol die Bran in het laatste seizoen speelde.

12 Tyrion vervult de Valonqar-profetie en doodt Cersei

Tyrion en Cersei Lannister
Tyrion en Cersei Lannister

De Valonqar-profetie verklaarde dat Cersei zou worden gedood door een van haar broers. Natuurlijk verwachtten kijkers dat het Tyrion zou zijn, gezien haar intieme relatie met Jaime en de manier waarop zij en Tyrion vijanden waren gedurende de hele show. Maar nee. Uiteindelijk werd Cersei gedood door bakstenen.

11 Tyrion is geen Lannister, maar een Targaryen

Tyrion Lannister
Tyrion Lannister

Het zou een rechtvaardig einde hebben gemaakt voor Tyrion als hij had ontdekt dat hij zo anders was dan de rest van de Lannisters, want hij was nooit echt een Lannister, maar een Targaryen. Dit had kunnen gebeuren als de gekke koning betrokken was geweest bij Joanna Lannister, de vrouw van Tywin Lannister.

10 Jon Snow wordt de nieuwe nachtkoning

Jon Snow Night King
Jon Snow Night King

Veel fans verwachtten ook een meer episch einde voor Jon Snow, een van de meest geliefde personages van de show. Het zou ontroerend zijn geweest als hij de nieuwe Nachtkoning was geworden nadat hij zo hard had geprobeerd om van de oude af te komen.

9 Cersei, niet Daenerys, Burns King's Landing

Cersei Mad Queen
Cersei Mad Queen

Tot ongenoegen van veel fans verloor Daenerys uiteindelijk haar zenuwen en verbrandde King's Landing, zelfs nadat Cersei zich had overgegeven. Maar kijkers hadden verwacht dat het eigenlijk Cersei zou zijn die de stad in brand zou steken. Het zit zeker in haar karakter om de stad liever te zien branden dan zich te onderwerpen aan een buitenlandse heerser.

8 Daenerys wordt een witte wandelaar

Daenerys Targaryen
Daenerys Targaryen

Deze theorie past in de theorie dat Jon Snow echt Azor Ahai was. Azors vrouw werd veranderd in een Wight zodat hij het verdrag kon sluiten dat een einde maakte aan de eerste Lange Nacht, dus veel mensen verwachtten dat hetzelfde zou gebeuren met Daenerys, de minnaar van Jon Snow.

7 Arya Stark is degene die Cersei vermoordt

Arya Stark
Arya Stark

Voor een groot deel van de serie stond Cersei Lannister op de 'To Kill'-lijst van Arya Stark nadat ze haar ware kwaadaardige kleuren in het eerste seizoen had laten zien. Als Arya degene was geweest die Cersei had vermoord, weten we zeker dat haar vader Ned Stark naar haar zou hebben gelachen.

6 Gendry wint de ijzeren troon

Gendry Baratheon
Gendry Baratheon

Tegen het einde van seizoen 8 verwachtten veel kijkers dat Gendry het donkere paard zou zijn en de ijzeren troon zou winnen. Gendry is tenslotte de zoon van Robert Baratheon, en nadat Daenerys hem legitimeert als Lord of Storm's End en hoofd van House of Baratheon, heeft hij een redelijke aanspraak op de troon.

5 Tyrion kan op draken rijden

Tyrion en draak
Tyrion en draak

Het zou echt een kick in Cersei's buik zijn geweest als Tyrion de mogelijkheid had gekregen om op draken te rijden. Hij leek meer affiniteit met hen te hebben dan anderen, maar helaas heeft dit nooit tot iets geleid. De enige voldoening die Tyrion over Cersei had, is dat hij haar overleefde.

4 Bran Stark en Bran The Builder zijn één en dezelfde

Zemelen Stark Zemelen de Bouwer
Zemelen Stark Zemelen de Bouwer

Eén theorie beweerde dat Bran Stark echt Bran de Bouwer was, het personage dat als eerste de muur bouwde die het noorden beschermde. Gezien het vermogen van Bran om op verschillende tijdstippen te verschijnen, was het mogelijk. Net als veel andere Bran-theorieën is dit nooit uitgekomen.

3 De ijsdraak vecht voor de koning in het noorden – Jon Snow

Ijsdraak
Ijsdraak

Het was een verwoestend moment toen Daenerys een van haar draken, Viserion, verloor aan de Nachtkoning. Sommige fans geloofden dat Jon Snow de ijsdraak zou kunnen temmen, aangezien hij zowel herrezen als van Targaryen-bloed was. Dit is echter nooit gebeurd. Viserion vocht tegen Jon Snow nadat hij een ijsdraak was geworden.

2 Jaime Lannister is de broer die Cersei vermoordt

Jamie en Cersei Lannister
Jamie en Cersei Lannister

Als de Valonqar-profetie zou uitkomen, zou Tyrion de meest voor de hand liggende keuze zijn geweest om Cersei te vermoorden. Daarom zou het zo'n wending zijn geweest als Jaime haar had vermoord. In zekere zin beweren sommigen dat hij haar heeft vermoord omdat hij haar onder de Red Keep leidde, waar ze door bakstenen werd verpletterd.

1 Jon Snow en Daenerys leven nog lang en gelukkig

Jon Snow en Daenerys
Jon Snow en Daenerys

De theorie die veel fans waar wilden zijn, was dat Jon Snow en Daenerys Targaryen op de een of andere manier nog lang en gelukkig zouden leven en samen Westeros zouden regeren. Maar in ons hart wisten we dat dat scenario te mooi was om waar te zijn. Zoals Ramsay Bolton zei: "Als je denkt dat dit een goed einde heeft, heb je niet opgelet".

Aanbevolen: