20 Verrassende feiten over Vikings-ster Katheryn Winnick

Inhoudsopgave:

20 Verrassende feiten over Vikings-ster Katheryn Winnick
20 Verrassende feiten over Vikings-ster Katheryn Winnick
Anonim

Katheryn Winnick was een onbekende naam in Hollywood-kringen totdat één tv-serie alles veranderde: Vikings. De in Canada geboren actrice heeft zoveel aandacht getrokken voor haar rol in Vikings. In de show speelt ze de gerespecteerde Lagertha, de vrouw van Ragnar, de Noorse leider.

Op het scherm kennen we haar als de onverschrokken vrouw die een gevecht nooit uit de weg zou gaan. Maar wie is zij in het echte leven?

Het antwoord is dat ze veel leuke dingen heeft! Bovendien heeft ze een zeer indrukwekkende atletische achtergrond die zoveel mensen verrast. Nog verrassender is het feit dat ze haar acteercarrière niet begon door de vrouw van een gerespecteerde leider te spelen.

Hier zijn 20 geweldige dingen die je waarschijnlijk niet over haar wist. Lees verder om de inside scoop te krijgen over deze prachtige en begaafde actrice.

20 Ze is een vechtsporttrainer

Ja, het is waar! Lagertha's atletische karakter komt tot uiting in haar snelle bewegingen en deze bewegingen zijn geen CGI. Volgens Biographyz.com is Katheryn Winnick getraind in vechtsporten en Tae Kwon Do. Ze opende drie vechtsportscholen toen ze 21 was en biedt zelfverdedigings- en vechtsportlessen aan acteurs.

19 Ze is bekwaam zowel op de set als op de set

Katheryn begon met trainen in vechtsporten toen ze nog maar zeven was. Tegen de tijd dat ze 13 was, kreeg ze haar eerste zwarte band. Zulk atletisch vermogen en zelfverdedigingsvermogen worden getoond als ze de rol van Lagertha speelt.

Haar sterke toewijding om deze rol te spelen heeft geleid tot verschillende prijsnominaties, waaronder nominaties van de Critic's Choice Television Awards en de Canadian Screen Awards, volgens Thefamouspeople.com

18 Haar nettowaarde

Door de rol van de Vikingen op zich te nemen, schoot Katheryns vermogen omhoog. Momenteel wordt ze geschat op $ 2 miljoen. Volgens Biographyz.com schoot Katheryns rijkdom in 2019 omhoog van $ 1 miljoen naar $ 2 miljoen, nadat haar personage, Lagertha, de hoofdrol kreeg in Vikings, waardoor ze het gezicht van de show werd.

17 Ze ziet niemand

Katheryn Winnick is vrijgezel. Volgens Toptalentinfo.com zou Katheryn naar verluidt Nick Loeb zien. De twee werden begin 2015 samen gespot in The Sunset Tower Hotel in Los Angeles, tijdens wat vermoedelijk een date was. Nick is een zakenman en filmmaker.

16 Ze sprak Oekraïens als haar eerste taal

Volgens Biographyz.com is Katheryn van Canadese nationaliteit, maar van Oekraïense afkomst. Dus, ondanks dat ze in Canada geboren was, sprak ze geen Engels totdat ze naar school ging. Voor die tijd sprak ze uitsluitend Oekraïens. Ze is dus een meertalige actrice.

15 Haar volledige naam is Kateena Anna Vinitska

Katheryn Winnick is gewoon haar artiestennaam. Volgens Toptalentinfo.com werd Katheryn geboren als Katerena Anna Vinitska - haar geboortenaam bewijst absoluut dat ze van Oekraïense afkomst is. Haar andere bijnaam is Katrusia, maar dat horen we niet vaak.

14 Ze bezit een merk wodka en parfum

Katheryn waagde het voorbij acteren en dook in de zakenwereld. Volgens Mediamass.net bezit Winnick een wodka-merk genaamd Pure Wonderwinnick. De bedrijfsactiviteiten van het bedrijf zijn gevestigd in Canada. Ze is ook eigenaar van een parfummerk genaamd "With Love from Katheryn".

13 Leefde ooit in een boeddhistische tempel

Volgens Tvguide.com woonde Katheryn Winnick enige tijd in een boeddhistische tempel net buiten Seoul, Korea. Ze studeerde ook op dezelfde plek. Haar tijd in de tempel werd echter afgebroken nadat ze was opgeroepen en een filmrol had aangeboden.

12 Onder de best betaalde actrices in Vikings

Katheryn speelde kleine rollen in andere grote series, zoals Bones, maar het is haar rol in Vikings die haar een plek heeft veroverd in Hollywood. Momenteel is ze een van de best betaalde actrices in de show. Volgens Hitberry.com verdient Katheryn momenteel maar liefst $400.000 per aflevering.

11 Speelde Marie in het spel Call of Duty WWII

Voordat haar acteercarrière van de grond kwam, probeerde Katheryn Winnick een paar optredens uit die haar zouden helpen een naam in de entertainmentindustrie te krijgen. Volgens IMDB speelde Katheryn in 2017 de stem van Marie Fischer in de populaire videogame Call of Duty WWII.

10 Ze is in andere films verschenen

Katheryn Winnick speelde de hoofdrol in veel succesvolle films en tv-series, zoals CSI: Crime Scene Investigation, Person of Interest, House, Stand Up Guys en Bones. Volgens Biographyz.com, het was haar rol in Bones, als Hannah Burley, een liefdesbelang voor de hoofdpersoon van de show, Booth, die haar hielp om opgemerkt te worden voor grotere delen.

9 Ze is een gediplomeerde lijfwacht

Naast het openen van een reeks vechtsportscholen en het onderwijzen van vechtsporten aan acteurs op filmsets, is Katheryn ook een gediplomeerde lijfwacht. Volgens Tvguide.com heeft ze ook een tweedegraads zwarte band in karate. Dit is een van de vele andere atletische onderscheidingen.

8 Ze werd op 14-jarige leeftijd uit een zomerkamp gezet vanwege roekeloos gedrag

Ja, deze brave meid was ooit een stoute meid! Volgens Mandatory.com werd Katheryn uit het zomerkamp gezet vanwege haar weerbarstige gedrag. Ze was toen net 14. De actrice beweert dat ze opgroeide als een tomboy. Ze zegt dat dat een van de redenen was waarom ze zich soms onhandelbaar gedroeg.

7 Haar broer (Markjan Winnick) is een acteur

Katheryn Winnick heeft twee broers en een zus. Volgens Toptalentinfo.com is haar broer, Markjan Winnick, een acteur, net als zij. Haar andere broer, Adam Winnick, is een Canadese soldaat die in Afghanistan dient. Haar zus heet Daria Winnick.

6 Ze spreekt 5 talen

Volgens Toptalentinfo.com spreekt Katheryn Engels, Frans, Russisch, Italiaans en Oekraïens. Ze is echter nauw verbonden met haar Oekraïense afkomst. Ze sprak Oekraïens als haar eerste taal voordat ze meertalig werd. Er zijn niet veel mensen die zoveel talen spreken als zij!

5 Ze begon met acteren in de studio van William Esper in New York

Voor haar debuut in de showbusiness nam Katheryn de tijd om naar een toneelschool te gaan. Volgens Tvguide.com studeerde Katheryn Winnick acteren in de William Esper-studio in New York. Ze had ook wat studietijd in een boeddhistische tempel in Korea, voordat een filmrol haar deed inpakken voor de hele Hollywood-scene.

4 maakte haar tv-debuut in 1999 in PSI Factor

Volgens Tvdatabase.fandom.com maakte Katheryn Winnick haar tv-debuut in 1999 door een rol te spelen in een aflevering van de tv-serie PSI Factor. Later kreeg ze haar eerste terugkerende rol. Dit gebeurde toen ze Holly Benson begon te spelen in Student Bodies, een tv-serie.

3 Na Vikings moet ze helpen bij de productie van Wu Assassins

Katheryn Winnick heeft een deal gesloten om te helpen bij de productie van de Netflix-serie, Wu Assassins. Volgens Toptalentinfo.com zal Winnick ook de terugkerende rol van Christine Gavin in de serie spelen. Ze regisseerde ook een aflevering van de serie.

2 Ze heeft een derdegraads zwarte band

Katheryn Winnick is een echte krijger die een derdegraads zwarte band heeft in Tae Kwon Do. Volgens Biographyz.com werd Winnicks eerste zwarte band in Tae Kwon Do verdiend op de prille leeftijd van 13. Ze heeft ook een tweede graad zwarte band in karate.

1 Ze eet een strikt glutenvrij dieet

Om dat cijfer te behouden, moet Katheryn Winnick letten op wat ze eet. Volgens Suherojacked.com drinkt Katheryn het liefst dagelijks warm water en citroen. Ze heeft ook een voorliefde voor muntthee. En voor haar ma altijden zijn ze strikt glutenvrij. Misschien heeft ze soms een cheatday?

Aanbevolen: