De echte reden waarom Katheryn Winnick haar datingleven privé houdt

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Katheryn Winnick haar datingleven privé houdt
De echte reden waarom Katheryn Winnick haar datingleven privé houdt
Anonim

Het grootste deel van de jaren 2010 waren fans gefixeerd op een liefdesverhaal waarin Katheryn Winnick centraal stond. De Canadese actrice beeldde de historische Noorse legende Lagertha af in de epische tijdsperiode van History Channel, Vikings.

In de serie - zoals in de bronmythologie - was Lagertha de vrouw van de Deense krijger en koning Ragnar Lothbrok, die in de show werd gespeeld door de Australische acteur Travis Fimmel. Het schermpaar had een geweldige chemie en was een van de redenen waarom de show - oorspronkelijk bedoeld als miniserie - zo populair werd en uiteindelijk zes seizoenen duurde.

Het huwelijk van Ragnar en Lagertha eindigde in het tweede seizoen, toen Winnicks personage haar zoon Bjorn Ironside meenam en de stad Kattegat verliet, waar Ragnar regeerde. Desondanks bleef de connectie tussen de twee tot het einde van de show cruciaal in het plot.

Terwijl Lagertha haar liefdesleven praktisch op de mond en vingertoppen van het publiek over de hele wereld had, is de actrice er op de een of andere manier in geslaagd om haar echte datingprofiel op de downlow te houden.

Eerste geruchten over een affaire

Er zijn veel beroemdheden die hun datingleven liever zo privé mogelijk houden. Het is echter erg moeilijk om iemand te vinden die het profiel van Winnick deelt en toch heel weinig weet over met wie ze aan het daten zijn of in het verleden hebben gedate. Toch blijft dit het geval met de favoriet van de Vikingen, die momenteel de hoofdrol speelt in ABC's misdaaddrama Big Sky.

De allereerste openbare geruchten over een affaire met Katheryn Winnick kwamen in 2015 toen ze naar verluidt een relatie had met zakenman Nick Loeb, die ook een parttime acteur, schrijver en producent is. Loeb had sinds 2010 een relatie met Modern Family-actrice Sofia Vergara en het paar was zelfs in 2012 verloofd.

Lagertha en Ragnar
Lagertha en Ragnar

De verloving werd verbroken in mei 2014, toen Loeb en Vergara bevestigden dat ze uit elkaar waren gegaan. In een bericht op Twitter schreef Vergara: "Niet dat het iemand iets zou kunnen schelen, maar om de pers niet de kans te geven om gek en kwetsend drama te verzinnen, vertel ik mijn fans liever persoonlijk dat Nick en ik besloten hebben om uit elkaar te gaan… We zijn nog steeds heel dichtbij, maar we geloven dat dit op dit moment het beste voor ons is."

Vergara is momenteel getrouwd met Joe Manganiello uit How I Met Your Mother.

Stiekem elkaar zien

Ongeveer een jaar later begonnen die gefluister over Loeb en Winnick zich onder de oppervlakte te roeren. Het verhaal ging destijds dat ze elkaar al maanden heimelijk hadden gezien en blijkbaar zelfs dat jaar samen de Golden Globes bijwoonden.

Publicist Leslie Sloane - die naast Winnick ook Zoe Saldana en Katie Holmes vertegenwoordigt - weerlegde deze beweringen en beweerde dat haar cliënt en Loeb niets meer waren dan goede vrienden. Als je haar verklaring moest geloven en er was niets gebeurd met Vergara's ex, dan was het publiek niet dichter bij het weten van één ding over Winnicks datingleven.

Het duurde nog ongeveer vijf jaar voordat fans die hongerig waren naar nieuws over haar romantische betrokkenheid, nog een kruimel proefden. In 2020 ging het gerucht eindelijk dat ze een relatie had met weer een andere zakenman. Deze keer was ze gekoppeld aan een man genaamd Michael Persall, die in tegenstelling tot Loeb een beetje een onbekende hoeveelheid was in de publieke belangstelling.

Bevestigde de geruchten

In een volledige breuk met haar kenmerkende stijl, bevestigde Winnick deze keer dat die geruchten waar waren. De 43-jarige plaatste een foto van haar en Persall op Instagram en onderschreef het met een emoji van een liefdeshart. Het is niet verwonderlijk dat onder de talloze felicitaties, fans van Vikings de verwijzingen naar hun geliefde show niet konden weerstaan.

Katheryn Winnick Michael Persall
Katheryn Winnick Michael Persall

Een fan reageerde met een waarschuwing aan Persall en zei: "Rennen man. Ren weg. Ragnar is op zoek naar jou", terwijl een andere er bij Winnick op aandrong haar 'eerste liefde' niet in de steek te laten: "Ga terug naar Ragnar," Zij schreven. Een derde Viking-liefhebber voegde eraan toe: "Hij is in ieder geval beter dan Rolo." Hij verwees natuurlijk naar Ragnars broer in de serie, Rollo, die altijd gevoelens koesterde voor Lagertha.

Persall heeft een sterke aanwezigheid online en op sociale media. Zijn LinkedIn-profiel definieert zijn baan als Managing Member van ABP Capital en pronkt met zijn 'uitgebreide ervaring in de bouw, onroerend goed en financiën'.

Nadat ze Vikings had verlaten, vertelde Winnick aan Rose & Ivy Journal dat ze gefocust was op 'tijd doorbrengen met haar dierbaren'. Het voelde als een groot statement om te definiëren hoe en waarom ze haar publieke persoonlijkheid scheidt van haar privéleven. Voor de roddeljunkies kan het maar één ding betekenen: ze zullen op kruimels blijven leven als het gaat om nieuws over Winnicks liefdesleven.

Aanbevolen: