20 tv-programma's om naar te kijken als je van vrienden houdt

Inhoudsopgave:

20 tv-programma's om naar te kijken als je van vrienden houdt
20 tv-programma's om naar te kijken als je van vrienden houdt
Anonim

Zelfs vandaag kijken velen nog steeds regelmatig terug op de inmiddels 16-jarige sitcom en bingewatchen 'Friends'. De beroemde tv-show werd voor het eerst uitgezonden in september 1994 en speelde met Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer. In de loop der jaren zag het ook verschillende gaststerren op de A-lijst, waaronder Bruce Willis, Brad Pitt, Jon Favreau, Sean Penn, Giovanni Ribisi, Danny DeVito en Reese Witherspoon.

"Friends" volgt de levens van zes vrienden die proberen de volwassenheid in New York City te overleven. In de loop der jaren hebben we ze zien opgroeien, indrukwekkende carrières opbouwen, verliefd worden en zelfs een gezin stichten. Inderdaad, "Friends" was alles wat je wilde in een ensembleshow en meer.

En voor het geval je 'Vrienden' nog niet voorbij bent, zijn hier 20 tv-programma's die die leegte kunnen opvullen:

20 "It's Always Sunny In Philadelphia" volgt een groep vrienden die samen een bar runnen

"It's Always Sunny in Philadelphia" duikt in het leven van vijf vrienden die toevallig ook samen een Ierse pub hebben. In deze show van FX Networks spelen Danny DeVito, Charlie Day, Kaitlin Olson, Glenn Howerton en mede-maker Rob McElhenney. Tijdens een recente Winter TCA-perstour sprak McElhenney een beetje over de show en zei: "Het kost ons ongeveer vijf maanden om een seizoen van Sunny te maken. We hebben die periode van ons leven uitgehouwen. We blijven het voor altijd doen als mensen blijven kijken."

19 "Unbreakable Kimmy Schmidt" volgt de zoektocht van een vrouw naar een nieuw leven in New York City na het verlaten van een sekte

Zoals de titel al doet vermoeden, volgt de show het leven van Kimmy Schmidt, een vrouw die zich heeft losgemaakt van een sekte en nu probeert haar leven te leiden in New York City. Haar gezelschap houden is een ambitieuze Broadway-acteur genaamd Titus, met wie ze een appartement deelt. De cast bestaat uit Ellie Kemper, Tituss Burgess, Jane Krakowski, Jon Hamm en Carol Kane. En hoewel de show al is afgelopen, kun je hem nog steeds bekijken op Netflix.

18 "Parks And Recreation" ziet deze groep ernaar streven om van hun stad een betere plek te maken

“Parks and Recreation” neemt ons mee in het leven van Leslie Knope en de Parks and Recreation Department van Pawnee, Indiana. In de show spelen Amy Poehler (Leslie), Rob Lowe, Chris Pratt, Adam Scott, Aubrey Plaza en Nick Offerman. "Parks and Recreation" werd in 2015 voor het laatst uitgezonden. Je kunt de show echter nog steeds bekijken op Amazon Prime.

17 "New Girl" ziet Jess een plek delen met drie alleenstaande mannen

In 'New Girl' belandt een lerares op een middelbare school genaamd Jess met drie mannen in een appartement. Door de jaren heen vormt de groep een sterke vriendschap terwijl ze relatieproblemen en meer aanpakken. De cast van "New Girl" bestaat uit Zooey Deschanel (Jess), Max Greenfield, Jake Johnson, Lamorne Morris en Hannah Simone. En hoewel de laatste aflevering in 2018 werd uitgezonden, kun je Jess en de rest van de bende nog steeds zien op Netflix en Amazon Prime.

16 "Will &Grace" bewijst dat vriendschap tijdloos is

Zonder twijfel is "Will and Grace" een andere tv-klassieker. De succesvolle sitcom werd voor het eerst uitgezonden in 1998 en duurde 10 geweldige seizoenen. De Emmy-winnende serie nam vervolgens in 2006 afscheid. Het maakte echter verrassend genoeg een terugkeer in september 2017 toen de show met drie extra seizoenen werd verlengd. Vorig jaar nam de cast voor de tweede keer afscheid. Maar maak je geen zorgen, je kunt de show nog steeds bekijken op NBC.com en Amazon Prime.

15 "Master Of None" ziet een New Yorkse acteur verschillende uitdagingen aangaan met de hulp van zijn vrienden

“Master of None” is een tv-serie die mede is gemaakt door Aziz Ansari, die ook de hoofdrol speelt in de show. Hier is Ansari Dev, een acteur uit New York die probeert een carrière een vliegende start te geven en tegelijkertijd beter te worden in daten. Gelukkig heeft hij een goede vriendengroep om hem te helpen. De cast van deze Emmy-winnende show omvat ook Eric Wareheim, Lena Waithe, Kelvin Yu en Noël Wells. Je kunt de show streamen op Netflix.

14 "The Office" zit vol met capriolen van werknemers en kantoorplezier

"The Office" is een bekroonde NBC-show gebaseerd op een BBC-show met dezelfde naam. Het volgt het leven van een groep kantoormedewerkers terwijl ze proberen het meeste uit hun 9-tot-5-leven te halen. In de loop der jaren heeft de show vijf Emmy-awards gewonnen, waaronder Outstanding Single-camera Picture Editing for a Camera Series en Outstanding Directing for a Comedy Series. Met Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer en Angela Kinsey. Vandaag kun je de show streamen op Amazon Prime.

13 "How I Met Your Mother" richt zich op een groep vrienden met een onwrikbare band

In 'How I Met Your Mother' vertelt een man in wezen het verhaal van hoe hij hun moeder ontmoette aan zijn twee kinderen. Het verhaal is echter niet bepaald eenvoudig, omdat de show teruggaat in de tijd om te laten zien hoe het leven van de vader was jaren voordat hij zelfs zijn vrouw ontmoette. De cast van "How I Met Your Mother" bestaat uit Josh Radnor, Cobie Smulders, Jason Segel, Alyson Hannigan en Neil Patrick Harris. Vandaag kun je afleveringen van de show streamen op Hulu, Amazon Prime en Netflix.

12 "2 Broke Girls" ziet twee vrouwen samenwerken voor een beter leven

"2 Broke Girls" duikt in de hilarische wereld van Max en Caroline, twee meisjes van midden twintig die blut zijn en proberen te overleven. Tijdens de show zagen we dat ze al het mogelijke deden om hun cupcake-business op gang te brengen, zelfs als ze soms nog steeds failliet gingen. Deze sitcom van CBS zond zijn laatste aflevering uit in 2017. Je kunt hem echter nog steeds streamen op Amazon Prime.

11 "The Big Bang Theory" ziet een groep nerds een onbreekbare vriendschap vormen

"The Big Bang Theory" volgt de levens van vier sociaal onhandige vrienden terwijl ze door het leven navigeren. Het werd meteen interessant toen de mannen het pad kruisten met een vrouw genaamd Penny. Later ontmoeten ze ook Bernadette en Amy, die de bende oppakken. "The Big Bang Theory" heeft vorig jaar zijn laatste aflevering uitgezonden, maar je kunt de show nog steeds streamen op Netflix.

10 "Friends From College" bewijst dat sommige vriendschappen blijvend zijn

"Friends From College" is een ensemble Netflix-tv-show die draait om een groep studievrienden die twintig jaar na hun afstuderen opnieuw contact maken. En volgens Netflix realiseren ze zich al snel dat "liefde niet gemakkelijker is geworden met de jaren". In de serie spelen Cobie Smulders, Keegan-Key, Fred Savage, Nat Faxon, Annie Parisse. Netflix heeft misschien besloten om de show na twee seizoenen te annuleren, maar je kunt de afleveringen vandaag nog steeds stomen.

9 "Perfect Harmony" ziet een groep hun stem vinden terwijl ze een vriendschap smeden

"Perfect Harmony" is een nieuwe NBC-show die zich richt op een voormalige Princeton-professor die inspiratie vindt in een groep koorzangers die vals lijken te zijn. Volgens de website van de show: "Ondanks de ultieme botsing van gevoeligheden, zijn Arthur en zijn nieuwe cohorten misschien wel de perfecte mix van individuen om elkaar te helpen een beetje geluk opnieuw uit te vinden en te herontdekken, net wanneer ze het allemaal het meest nodig hebben." De show speelt Bradley Whitford, die ook de uitvoerend producent van de show is. De cast bevat ook Anna Camp en Tymberlee Hill.

8 In "Brooklyn Nine-Nine" lijkt een district in New York de leukste plek om te werken

"Brooklyn Nine-Nine" is een sitcom als geen ander. Hier ligt de focus op een groep politieagenten die je een hilarische kijk geven op hoe het is op het werk. In de loop der jaren heeft deze NBC-show negen Emmy-nominaties en twee Emmy-overwinningen verdiend. Ondertussen bestaat de cast uit Andy Samberg, Terry Crews, Melissa Fumero, Stephanie Beatriz en Andre Braugher. En hoewel je de show op NBC kunt bekijken, kun je hem ook bekijken op Netflix en Hulu.

7 In "The Good Place", maakt een vrouw vrienden in het hiernamaals

In 'The Good Place' bevindt een overleden verkoopster met de naam Eleanor zich in een hiernamaals dat erg op de hemel lijkt. Het probleem is dat ze daarheen is gestuurd vanwege een identiteitsverwisseling. En nu moet ze haar verleden verbergen voor iedereen die ze in deze wereld ontmoet. Deze NBC-show heeft een geweldige cast onder leiding van Kristen Bell, Ted Danson, D'Arcy Carden, William Jackson Harper en Jameela Jamil. Behalve dat je de show op tv kunt zien, kun je ook afleveringen streamen op Netflix.

6 In 'Superstore' ontwikkelt een groep hechte banden terwijl ze worstelt om dagelijks een grote winkel te runnen

In 'Superstore' krijg je een kijkje in het leven van medewerkers die in de big-box store Cloud 9 werken, terwijl ze worden geconfronteerd met uitdagingen op het werk en in hun persoonlijke leven. Deze NBC-sitcom wordt sinds 2015 uitgezonden en heeft een cast met onder meer America Ferrera, Ben Feldman, Mark McKinney, Lauren Ash en Colton Dunn. Volgens Decider kan de show worden gestoomd op Hulu, Amazon Prime en YouTube.

5 "Alexa en Katie" bewijst dat kanker niets te maken heeft met vriendschap

"Alexa en Katie" is een hartverwarmende Netflix-show die draait om het leven van tienerkankerpatiënt Alexa en haar toegewijde beste vriendin, Katie. De serie heeft hoofdrollen voor Paris Berelc (Alexa), Isabel May (Katie), Tiffani Thiessen, Jolie Jenkins, Eddie Shin, Emery Kelly en Finn Carr. Vandaag kun je alle drie de seizoenen van de show bekijken. Ondertussen is het onduidelijk of de show een vierde seizoen krijgt.

4 In 'Alleenstaande ouders' vormt deze groep een hechte relatie vanwege hun kinderen

In "Alleenstaande ouders" komt een groep samen vanwege hun kinderen. In deze ABC-show ontmoeten we alleenstaande vader Will die elke dag worstelt om zijn dochter op te voeden. Gelukkig realiseert hij zich al snel dat er andere alleenstaande ouders om hem heen zijn die hem kunnen helpen. De cast bestaat uit Taran Killam (Will), Leighton Meester, Jake Choi, Kimrie Lewis-Davis en Brad Garrett.

3 In "Carol's Second Act" maakt Carol wat jonge(re) vrienden terwijl ze probeert dokter te worden

In de CBS-sitcom 'Carol's Second Act' ontmoeten we Carol Chambers, een gepensioneerde lerares die vastbesloten is om een tweede carrière als arts te beginnen. En als ze aan haar ziekenhuisstage begint, raakt ze al snel bevriend met drie medestagiairs. De cast bestaat uit Patricia Heaton (Carol), Jean-Luc Bilodeau, Sabrina Jalees, Lucas Neff en Ashley Tisdale.

2 "Grown-Ish" volgt Zoey terwijl ze opgroeit met haar vrienden

Natuurlijk, we hebben Zooey en haar familie gevolgd in de serie 'Black-ish', maar in de Freeform-serie 'Grown-ish' zien we Zooey tot haar recht komen terwijl ze door het studentenleven navigeert en maakt onderweg vrienden. De getalenteerde Yara Shahidi speelt Zooey in de serie. Ondertussen bestaat de rest van de cast uit Luka Sabbat, Trevor Jackson, Francia Raisa en Jordan Buhat.

1 "The Unicorn" richt zich op een weduwnaar die door het leven navigeert terwijl hij wordt omringd door goedbedoelende vrienden

In de CBS-serie 'The Unicorn' ontmoeten we Wade Felton, een weduwnaar die worstelt om zijn twee dochters op te voeden na het overlijden van zijn vrouw. Gelukkig heeft hij een groep mensen om hem te helpen, waaronder zijn zus. Helaas heeft deze groep ook de neiging om hem te zeuren over veel te veel daten. De cast bestaat uit W alton Goggins (Wade), Rob Corddry, Maya Lynne Robinson, Ruby Jay en Omar Benson Miller.

Aanbevolen: